Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
 1161/1368 A kérdező kommentje:

Nálam leginkább a Bundesliga 1. és másodosztályú meccsek, a Premier League és a Serie A, ill. az NB1 játszik leginkább.

A Bundesliga 2. osztályú meccseknél gólokra szoktam fogadni, azon belül is a Hamburg, Greuther Fürth és a Schalke meccseire. Over 3 és over 3,5-re szoktam tenni.

Az olasz bajnokságban az Atalantát szoktam keresne az overes tippekkel.

Hát ez a hétvégi Barcelona meccs... Egy hónapja úgy voltam vele, hogy majd egy nagyobb összeggel játszom meg a hazai győzelmet, de a meccs napján - figyelembe véve, hogy a Yamal gyerek nem fog játszani -, inkább csak 20.000-et raktam a Barca -0,25-re, így egy x esetén legalább a fele visszajött volna. A Real Madridra sajnos nagyon alacsony volt az odds (@1,30), annyiért most nem akartam nagyot kockáztatni.

dec. 23. 20:55
 1162/1368 A kérdező kommentje:
A dartsot fogadások nélkül, élvezetből nézem. Gary Andersonban reménykedtem a verseny előtt, illetve Wade-nek örültem volna, hogyha minél tovább megy.
dec. 23. 21:01
 1163/1368 anonim ***** válasza:
Hétvégén Atleticoval játszott a Barca, arra semmiképp se fogadtam volna mert az ilyen meccsek mindig három esélyesek. Dartsban nem érdemes papírformára fogadni, ott nagyon erős a mezőny, már Gerwenre se szoktam, nem emelkedik ki. Humphries talán a legmegbízhatóbb, a nagy meccseken ki tudja hozni magából a legjobbat, a Grand Priexen beleraktam a szelvényre mert hat szettet kellett nyerni és gondoltam annyit senki nem nyer ellene, erre a Decker gyerek pont akkor fogta ki élete legjobb napját...
dec. 23. 21:29
 1164/1368 A kérdező kommentje:

Ismerős szitu, hogy pont akkor játssza élete meccsét valaki - esetemben tenisz vagy foci -, amikor nem kéne, szabotálva ezzel a fogadást. :D

__

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Komoly, hogy csak hárman írunk ebbe a topicba, de már ennyi kommentnél tartunk. :)

dec. 24. 15:34
 1165/1368 anonim ***** válasza:
Viszont.:D Reménykedjünk egy jó kis ausztrál openben.
dec. 24. 15:36
 1166/1368 anonim ***** válasza:
Opelka rendesen lejátszotta Djokót a pályáról,és ami érdekes volt,hogy nem csak szétszervalta,hanem le is ütötte a pályáról.. hát ez messze nem az a szint Djokótól,amit egy Sinner,Alcaraz,Zverev ellen hoznia kellene mondjuk az AO-n... és meg 1 hét van vissza nagyjából.
jan. 4. 01:17
 1167/1368 anonim ***** válasza:
Djoko erősen leszálló ágban van, mivel ő sem hagyta abba idejében így egyre csak lejjebb fog csúszni, először kicsúszik a top10-ből majd még hátrébb, 40-hez közeledve már felgyorsulnak a dolgok, hirtelen GS esélyesből lesz 100, nemrég még egy meccsre volt a naptáritól, most meg hol van.
jan. 4. 15:17
 1168/1368 anonim ***** válasza:
Neki nem a testével van a baj szerintem. Nyilván azzal is,tehát ez már nem a 10,de még csak nem is a 4 évvel ezelőtti,de még csak nem is a 2 évvel ezelőtti Djokovic. Viszont azt azért láttuk,ha van motiváció,akkor ki tudja ebből a testből is csikarni,ami a legjobbak ellen is versenyképes lehet. Egyszerűen nincs motiváció már úgy igazából én azt látom. Visszavonultak azok a riválisai,akikre leginkább úgy tekintett,ezekkel a fiatal srácokkal való rivalizálás már nem motiválja szerintem.
jan. 4. 15:36
 1169/1368 anonim ***** válasza:
Akkor felesleges volt elutazni a világ végére, otthon is lehetne a gyerekeivel, a családja Ausztráliába nem szokott vele menni, nem kötelező teniszezni, senki nem kényszeríti. Szerintem van még ott motiváció, új edző is ezt mutatja és az ember reménykedik valameddig hátha jobb lesz. Szinte lehetetlen érezni mikor jött el a megfelelő pillanat a visszavonulásra, a fizikai csúcson már nyilván túl van legalább 10 éve de eddig legalább eredményes volt, mostmár nem jönnek az eredmények se lassan egy éve, szépen csúcszik egyre lejjebb és lejjebb. Amúgy a lábmunkáján már látszik hogy megkopott, olyan labdák mögé nem ér oda amiket pár éve még visszaadott, gondolom a műtét sem volt jótékony hatással rá.
jan. 4. 21:30
 1170/1368 anonim ***** válasza:
Szerintem magát a sportot szereti annyira,hogy megrpóbálja még odatenni magát amennyire tudja... és még nem akar visszavonulni. De ha így fog folytatódni a tendencia,lehet úgy dönt majd,mint Nadal.
jan. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!