Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
 791/1433 anonim ***** válasza:
Vagy pl Alcaraz Djokovic ellen,amikor a görcs miatt 2 rendeset nem tudott a labdába ütni. Ott teljesen sansztalan volt,hurkagyurkák simán feladták volna. Az is biztos sok fogadást vitt.
aug. 29. 18:39
 792/1433 anonim ***** válasza:
Régen Djokovic is feladott egy csomó meccset, AO-n például 2009-ben amikor címvédő volt nem igazán volt semmi baja, nem bírta a meleget és rájött hogy Federert és Nadalt úgysem veri egymás után tehát felesleges erőlködnie és inkább kicsekkolt de sok más eset is van. Manapság ritkábban ad fel meccseket mivel gyengébb a mezőny és egy Hurka vagy Friccet akár sérülten is megverhet, pontosabban azok verik meg magukat, lásd Nadal Fricc Wimbledon 2022, hasfalszakadással és szerva nélkül is Nadal nyert. Alcaraz azért nem adta fel a RG elődöntőt mert reménykedhetett abban hogy a görcs elmúlik és akkor újra teljesértékűen tud játszani, mégha szetthátrányba is kerül de van esélye a fordításra ha újra erőre kap de túl lassan oldódott a görcs, nem volt elég ideje. Norri és Sinner ellen is végigjátszott hasonló meccseket tavaly, ott már a döntő szettben jött rá tehát nem sok esély volt hogy megjavul pár perc alatt de ezek torna döntő meg elődöntők voltak tehát érthető hogy nem engedi el könnyen ha nincs súlyos sérülése.
aug. 29. 19:12
 793/1433 A kérdező kommentje:
Igen, vesztesnek könyvelik el a fogadást, ha szetthátrányban adja fel.
aug. 29. 19:23
 794/1433 anonim ***** válasza:

Na,úgy meg annyira nem fasza sajnos.

Hat Djokovic nem mostanában adott fel meccset,és ha csak valami igazán komoly baja nem lesz,pl kiesik az egyik lába,nem is nagyon fog. Pláne Grand Slamen. Inkább kikap,mint Cerundolo ellen amikor ugy latszott hogy lépni sem tud,no de azt valahogy megfordította, de ha kicsit tökösebb ellenfél lett volna akkor ott is kikap, mert nem adta volna fel.

aug. 29. 19:30
 795/1433 anonim ***** válasza:
Ma jobban jönnek a magasabb szorzók, Hurka, Korda simán kiestek, még szettet se nyertek. Mondjuk a lengyel sérült is mégis elindult.
aug. 29. 20:42
 796/1433 anonim ***** válasza:
Marozsán egy szettre jó lehet Medve ellen szerintetek?
aug. 29. 20:44
 797/1433 anonim ***** válasza:
Kordát is ápolták egyébként,neki is volt valami sérülése. Jó hogy nem raktam meg,mert ez ilyenkor bosszantó lenne.
aug. 29. 20:46
 798/1433 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy sérült volt, én meg öt szettre fogadtam. Az Arnaldi vs Safiullin meccsen is az orosz győzelmét vártam, de simán kikapott. Érdekes, hogy míg Wimbledonban szakadatlanul jöttek az ötszettesek, itt inkább az a trend, hogy az underdogok villognak. Szerintem holnap Ruudnak annyi Shang ellen, Dimitrovnak még talán nem, de akár még Fritz is belebonyolódhat egy kemény meccsbe az argentin Comesana ellen, aki Rublevet verte Wimbledonban.

___

Paks... Ez van, amikor focizni is kell. Nem sok olyan nemzetközi selejtező meccsre emlékszem, amikor a kedvező idegenbeli döntetlen után továbbjutott volna bármelyik magyar csapatunk. Azokra az időkre gondolok, amikor még élt az idegenben lőtt gól szabály. A Slovan vs Videoton 2012-ből, ill. A Rosenborg vs Fradi meccsek jutnak eszembe, ahol kiseggelték a csapataink egy 0-0-val a visszavágót.

aug. 29. 20:57
 799/1433 A kérdező kommentje:
Mármint a Thompson vs Hurkacz meccsen vártam öt szettet.
aug. 29. 20:58
 800/1433 A kérdező kommentje:
Szerintem max. valami kisebb összeggel próbáld meg a Marozsán vs Medvedev meccset.
aug. 29. 21:02
❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!