Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯
 841/1414 anonim ***** válasza:
Azok ütik egymást nem? Ha Lehecska nyer legfeljebb négyben akkor nem lehet egyszerre öt szett is.
aug. 30. 21:13
 842/1414 anonim ***** válasza:
Én Comesanat raktam meg egy 5 ezerrel, ha jön jó ha nem akkor se nagy veszteség, csak a játék kedvéért ne mindig a paírformára meg amúgyis túlzónak tartom Fritz alacsony oddsát de lehet a bukik jobban tudják és 6-0 6-1 6-2 lesz.
aug. 30. 21:18
 843/1414 anonim ***** válasza:
A bukik tudták Alcaraz 1.01-ét is :DD
aug. 30. 21:26
 844/1414 anonim ***** válasza:
Az a baj a bukik a következő GS-en is ugyanúgy csinálják a hülyeségüket és ugyanúgy 1.01-et fognak rá adni. Amúgy tavaly a Medvedev elleni elődöntőben is nagyon alacsony volt, valami 1,20 körül, az is messze volt a valóságtól. Meg Sinnerre se sokat adtak mikor idén találkozott Medvedevvel, aztán az egyik öt szettes lett az AO, a másikat meg el is bukta Wimbledonban. Kíváncsi leszek itt mennyit adnak ha összejön a negyeddöntő. Most meg repül Tiafora, hátha megfordítja :D
aug. 30. 21:35
 845/1414 anonim ***** válasza:
Ha tippelnem kellene,és összejön a Medvedev Sinner (én egyébként ezt a párosítást várom a legjobban Alcaraz hiányában). Kb 1.40 Sinner,és 3 körül Medvedevre.
aug. 30. 21:40
 846/1414 anonim ***** válasza:
Most olvastam twitteren,hogy valaki 25.000 dollárt tett Alcaraz győzelmére (kb 9 millió forint),mindössze 250 dollár nyereségért (90k kb). Csóri,most mit érezhet,még ha ennyire tele van akkor is.
aug. 30. 21:48
 847/1414 anonim ***** válasza:
Most meg jönnek a papírformák, szerintem Musetti boríthatja, ő mostanában jó formában van és magasabb rá az odds mint Nakashimára és Shang is kiverte tavaly Ruudot, ezeken bármi lehet. Dimitrov meg Fritz valószínű volt hogy továbbmennek, Rublev az idegállapota miatt mindig kérdőjeles de úgy néz ki most jobb lábbal ébredt.
aug. 30. 23:35
 848/1414 anonim ***** válasza:
Djoki is elengedte 2-0 ra Popyrint,de ő Alcarazzal ellentétben akár fordíthat 2-0 ról is.
aug. 31. 04:55
 849/1414 A kérdező kommentje:

Azért szoktam úgy fogadni, hogy szett hendi -1,5, ill. over 4,5 szett, mert ezekre @3,00 feletti odds van (a -1,5 hendire persze csak akkor adnak ennyit, hogyha az adott játékosra alapból @2,00 feletti odds van), és ezeket ugyanannyi összeggel rakom meg, így profitom mindenképpen lesz rajta bármelyik opció is jöjjön be.

____

A versenyszervezők szerintem agyf@szt kaptak, hogy Alcaraz után Djokovic is kiesett.

aug. 31. 06:03
 850/1414 anonim ***** válasza:
Hat,Djoko is kipottyant. Nagyon nagyot játszott Popyrin. Érdekes egy torna lesz ez,pláne az alsó ág. Tulajdonképp bárki döntőzhet, Zverevnek illene megcsinálnia,de ő sem meggyőző az egész tornán.
aug. 31. 06:04
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!