Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Nekem idén az outrightok nem nagyon jöttek. Csak a Real Madrid BL győzelme hozott valamivel több, mint 300k-t, de a tenisszel eddig felsültem. Tavaly a négy GS-ből három jött, előtte hármat játszottam meg, abból kettő jött (a Nadal tipp nagy ötlet volt az AO-ra 2022-ben, azt itt javasolta egyikőtök :)).
Én úgy látom, hogy a Sinner vs Medvedev lehet az igazi döntő. Aki itt továbbjut, az meg is nyeri a versenyt.
Csak kár, hogy hajnalban lesz.
Ma ezek a fogadásaim vannak függőben:
Zverev vs Fritz
- over 4,5 szett @3,05×10.000
- pontos eredmény: 3:2 Zverev @5,10×10.000
- pontos eredmény: 3:1 Zverev @4,00×20.000
Mit gondoltok?
Most 18.00 át ír az eredmények,jó lenne ha nem hajnalban lenne.
Én csak sima Zverev győzelmet raktam, ha Grand Slamet akar valaha nyerni akkor vernk kell Fritzet.
Az unibeten már kint van a kezdés időpontja: Csütörtök 02.15
Szerda 19.15 Draper vs de Minaur
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!