Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
751/1438 anonim válasza:
Azért úgy nez ki magára talál. Bar azt nem is gondoltam hogy a szintet végig fent tudja tartani a mekdonálc.
752/1438 anonim válasza:
Ezt már lesimázza. Amugy ha tényleg 1.40 volt az oddsa szett és brékhátrányban,akkor azt akár meg is lehetett volna durrantani. Oké,pocsékul játszott nagyon,de a 3 szettes meccsek azért jók,mert ott össze tudja magát szedni egy játékos,van rá ideje. Még ha a második szett is elment volna,még akkor is simán fordíthatott volna,ha egy Medvedev ellen tudott az AO döntőben,ahol szintén nagyon gyenge volt az elején,akkor egy CH huszár ellen sem kellett volna gondot okoznia.
753/1438 anonim válasza:
Én rádurrantottam a -1,5 szettre, 6-2 1-0-nál, ekkor már 2,30 körül volt, itt nem nagyon van idő gondolkodni mert pillanatok alatt változnak a szorzók, 1,40 se sokáig volt, mikor visszabreakelt azonnal visszament 1,17-re :D
754/1438 anonim válasza:
Hát igen,de sokszor az iroda is direkt úgy csinálja,hogy nem akarja elfogadni a fogadást,addig húzza míg fordul a kocka xd
755/1438 anonim válasza:
Folyamatosan be vagyok jelentkezve, ilyenkor készenlétben állok, 1,40 viszonlyag sokáig volt, talán 2-3 percig is :D
756/1438 anonim válasza:
Ja nem arra gondolok,hanem amikor beirod a tétet,rámész hogy fogadás,és akkor köröz egy csomó ideig,majd kiírja,hogy sikertelen,aztán van hogy eljátsza ezt többször egymás után. Nem gyakran fogadok élőben,de néha előfordult ilyen.
757/1438 anonim válasza:
A Vegas szokta azt csinálni, folyamatosan kiírja hogy megváltozott az odds és nem veszi be, tippmixpro beszokta egyből. Meccs előtt elég nehéz lett volna Sinnerre rakni mivel lakat volt rajta xd
758/1438 anonim válasza:
Vegason 1.01 et megadták rá,de igazából teljesen lényegtelen.
Azért csak nyer a bőrszalonna is,de ezek azért igencsak necces dolgok.
759/1438 anonim válasza:
Az 1.01-nek csak akkor van értelme ha más is van a szelvényen mondjuk összesen 5-ös szorzó és még néhány tizeddel megnyomja de önmagában semmi mivel ha egy millát rakok rá akkor is 10 ezer a max nyeremény, ennyit értelmetlen kockáztatni. Ha meg ráraksz 20 darab 1.01-est egy szelvényre abból valami tuti elmegy tehát nem nyertél. A Barca a meccsei 70%-át úgyis megnyeri a bajnokságban, teljesen mindegy mennyi rájuk az odds meg van még jó néhány ilyen csapat, legfeljebb ha nem nyernek akkor legközelebb emelem a tétet.
760/1438 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam tegnap a Barcelonán, de tízezernél többet nem akartam rájuk tenni, a tiszta haszon pedig csak 6.000 forint lett volna, úgyhogy inkább maradtam a tenisznél. Alcaraz is négy szettben nyert, ami talán nem is akkora baj. A második szettben már látszott, hogy az ausztrál nem annyira zöld fülű kétéves, mint amilyennek az elsőben tűnt, bár megoldható lett volna a második játszma is, hiszen break előnyben volt a spanyol.
Mára eddig egy meccset raktam: Monfilsot @2,60-on 20.000-rel Ruud ellen. A Shevchenko vs Tiafoe meccsben gondolkodom még egy over 3,5 szettben @1,82.
aug. 28. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!