Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/1438 anonim ***** válasza:

Bellingham és Kroos... utóbbi nem tudom hogy lesz megoldva. Modric öreg már,Gülernek kéne,de egyenlőre benne sem látom a következő Kroost.

Alcarazra már 3.20? Az durva.

aug. 25. 19:46
 732/1438 anonim ***** válasza:

Statisztika alapján a hazai meccsek nagyobb részét megnyerik mint az idegenbelit, nyilván lesznek betlik meg 0-0 atomszar játék meg hazai pályán is valami kieső ellen majd kikapnak 1-0-ra de lehet csak az az egy vereség lesz otthon egész szezonban de ez amúgy a többi nagy csapatra is igaz. Real amúgy a BL-ben is szarul játszik, sokszor le vannak focizva meg félpályán se jönnek át például City ellen de valahogy mindig továbbmennek a végén.

Gondolom reagáltak Alcaraz sérülésére azért ment feljebb.

Amúgy itt lassan nagyobb az élet mint az index tenisz fórumon, régebben sokat írtam oda de már csak néhány debil maradt ott akik nem is a teniszről írnak csak veszekednek :D

aug. 25. 20:02
 733/1438 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest,hogy 1 hete 2.30volt... ahhoz képest érték a 3.20.
aug. 25. 20:02
 734/1438 anonim ***** válasza:
Nem azért,de szerintem ez már rekord a gyk-nál,nem gondolom hogy lenne még egy ilyen kérdés,ahol ennyi a válasz,de javítsatok ki ha tévedek.:DD
aug. 25. 20:03
 735/1438 anonim ***** válasza:
Ja,es egyebkent Alcaraz azt nyilatkozta,hogy nem sérült meg,csak elővigyázatosság volt, ma már teljesen rendben volt és edzett.
aug. 25. 20:05
 736/1438 anonim ***** válasza:

Még nem rekord, már láttam olyan kérdést ahol 100 feletti oldal volt.

A sérülés nem tűnt komolynak, ilyen nekem is van hogy félrelépek és akkor megbicsaklik a bokám, nem jó érzés de a szalagok nem sérülnek, minimális fájdalmat érezhet pár napig de azzal lehet játszani. De szerintem alapjáraton Sinner esélyesebb nála keménypályán, persze benne van hogy legyűri öt szettben mint két évvel ezelőtt és itt szerintem Djoko is nehezebb lenne mint Wimbledonban. Amúgy Alcaraznak nincs olyan jó éve, csak 3 tornagyőzelme van, igaz azok nagyok de nem érzek dominanciát.

aug. 25. 20:44
 737/1438 anonim ***** válasza:
Djokovicra nem értem az alacsony szorzót... oké tudjuk ő mindig esélyes,könnyű ág bla bla.... de most őt egyáltalán nem érzem. Aztán lehet rámcáfol. De Sinnert szerintem most nagyon nehéz lesz itt megeverni. Igaz neki is azért valószínűleg előtte egy Medvedeven át kell gyűrnie magát, de Alcaraznak sem sokkal könyebb,akár lehet egy Draper,Korda,Hurkacz hármas is.
aug. 25. 20:50
 738/1438 A kérdező kommentje:

Korda meg Hurkacz elég veszélyes ezen a borításon, szóval nem bánnám, hogyha idő előtt kipottyannának és nem találkoznának Alcarazzzal. Zverev amúgy hamar elkezdte a felesleges túlórázást. Négy szettben nyert Marterer ellen.

Fuksz meccse Lehecka ellen jól elcsúszott szabad pálya híján. 18.30-ra volt eredetileg kiírva.

aug. 26. 20:36
 739/1438 anonim ***** válasza:
Egy elvesztett tiebreak még nem olyan vészes de Zverevnél nem érdemes arra fogadni hogy háromban nyer, soha nem növi ezt ki és soha nem lesz olyan kiegyensúlyozott hogy szettveszteség nélkül eljusson a végjátékig, Kíváncsi vagyok mikor jön az első 5 szettes.
aug. 26. 20:43
 740/1438 A kérdező kommentje:
Szegény Thiem, ez volt az utolsó meccse Grand Slamen. Kiváló játékos volt, pechjére a legerősebb borításán nem tudta megkaparintani a trófeát, mert volt egy nála (vagy inkább mindenkinél) jobb salakos.
aug. 26. 20:46
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!