Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Szerintem már csak a játék szeretete,ahogy ő mondja. Ha nem nyer már innentől semmit,akkor is boldogan vonul vissza.
Medvedev... "hard court king", Montrealban, es Cinciben is első körös kiesés,meccsenkénti átlag 7 kettőshiával,lehetőleg a legfontosabb pillanatokban ütve. Szegény faszi annyira várta,hogy kemény pályán játszon,hogy közben elfelejtette,hogy is kell játszani ezen a borításon.
Azt nem gondolnám,hogy Medvedev ne vette volna komolyan ezeket a meccseket, mindkettőt láttam, mintha tényleg most játszott volna életében elősször kemeny borítason,annyira vilagtalan volt... es akarni akart,de inkább csak a görcsösen akarás látszott rajta, mert azért ez a két torna nagy lehetőség lett volna neki,tavalyról nem védett sok pontot,akár a világranglista 2.is lehetett volna a két verseny után. Valami nem stimmel nala,kíváncsi leszek az Us Openen mi lesz.
Sinner szerintem füvön messze nem olyan jó játékos füvön,mint kemény pályán,hiába hypeolták hogy ő mekkora füves játékos. Alapból sincs sok tapasztalata,de pl Alcaraznak sincsen,de ő neki szerintem sokkal jobban fekszik a fű. No meg Medvedev ellen nem is volt teljesen rendben,jó hogy nem összeesett a pályán. Persze aztán azert összekapta magát valamennyire,de messze nem volt 100%-os szerintem. Medvedev viszont akkor az egyik legjobb teniszét jatszotta kb, ott benne volt hogy elkaphatja Sinnert. Viszont kemény pályán,ha Sinner újra formába lendül,akkor Medve már egyre kevesbé hiszi el, hogy meg tudja lepni valamivel,nekem Miami nagyon él a fejemben,ahol vissza akart volna vágni azért az AO-ért,helyette lett egy 6-2 6-1-es Sinner győzelem. Persze,megverheti még sokszor,de ugy gondolom ahhoz Sinnernek gyengébben kell teljesítenie magához képest,valahogy ugy mint mostanában, hogy pl Rublev is el tudta kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!