Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/1438 A kérdező kommentje:
Nem bánnám, hogyha Alcaraz nem nyerné meg Cincinnatit, az a @2,35 a US Openre nekem jó úgy, ahogy van. Mondjuk nincs is könnyű ágon. Hurkacz, Musetti, Tiafoe, Medvedev, Rune (hááát, mondjuk ő, mint ,,nehezebb ellenfél"...).
aug. 14. 20:43
 642/1438 anonim ***** válasza:
Ha már tudod,hogy őt szeretnéd megrakni,akkor szerintem érdemes lehet most megtenni. Ha esetleg kiesik korán,akkor sem gondolom, hogy sokkal feljebb menne az oddsa.
aug. 14. 22:38
 643/1438 anonim ***** válasza:
Szerintem Djokovic nyeri, Sinner most nem tűnik úgy hogy csúcsformában lenne, Alcarazt meg szerintem megfogta az Olimpia és egyébként is keménypályán a legsebezhetőbb, itt egy Zverev, Medvedev is komoly fenyegetés. A többieket megoldja Djoko rutinból bármilyen szar játékkal.
aug. 14. 23:00
 644/1438 anonim ***** válasza:
Djokovic már kijatszotta ezt a sportot,teljesen. A kérdés az hogy talál e motivációt. Olyasmit is olvastam,hogy lehet kihagyja az Us Opent,hisz a térde sem teljesen egészséges,csak az Olimpiára feltett mindent,azt akarta ő megnyerni. Nem hinném,hogy ugyan azt a vágyat és tüzet meg tudná tartani,ami persze teljesen érthető. Sinner valóban eleg nagy kérdőjel,viszont én nem gondolom hogy Alcarazt ez megfogta volna annyira,utólag visszagondolva,az egy szépen csillogó ezüst,még ha ott akkor nem is tűnt annak. De ha visszanéz arra a meccsre,igazság szerint,ott Djokovic annyira jól játszott,hogy egyszerűen nem nyerhette meg azt a meccset. Pont a napokban olvastam Ivanisevictől egy olyat,hogy ha valamit Djokovic tiszta szíből meg akar nyerni,és minden összeáll hozzá nála fejben és játékban,akkor teljesen mindegy,hogy ki áll a háló túloldalán. És ebben szerintem abszolút igaza van,mert olyankor tényleg sebezhetetlennek tűnik,ahogy tűnt akkor ott Alcaraz ellen. Medvedevet,Zverevet nem érzem most annyira veszélyesnek, kiveve persze ha nagyon jó napot fognak ki,de egyebként, Alcaraz és Sinner is verné őket,persze ha ők is azt hozzák amit tudnak.
aug. 14. 23:25
 645/1438 anonim ***** válasza:
Ha Alcaraz is a legjobbját hozta volna megnyerhette volna azt a meccset, túl sok break labdát elszórakozott, ha valamelyiknél beüt egy nyerőt más lett volna a meccs és lehet a végeredmény is. Persze Djokora nem raknék pénzt hogy megnyeri USO-t csak mondtam ha ott lesz a mezőnyben akkor számolni kell vele. Ha már nem érdekelné az egész akkor visszavonult volna Olimpia után azonnal de biztos van még célja.
aug. 14. 23:59
 646/1438 anonim ***** válasza:

Szerintem már csak a játék szeretete,ahogy ő mondja. Ha nem nyer már innentől semmit,akkor is boldogan vonul vissza.

Medvedev... "hard court king", Montrealban, es Cinciben is első körös kiesés,meccsenkénti átlag 7 kettőshiával,lehetőleg a legfontosabb pillanatokban ütve. Szegény faszi annyira várta,hogy kemény pályán játszon,hogy közben elfelejtette,hogy is kell játszani ezen a borításon.

aug. 15. 07:12
 647/1438 anonim ***** válasza:
Ezek csak felvezetők, Alcaraz is kikapott Drapertől füvön, Djoko meg Machacstól RG előtt. Zverev és Medvedev bármikor fel tudják szívni magukat Sinner és Alcaraz ellen. Döntőben már jó eséllyel nem tudnának felszabadultan játszani mert mindkettő lúzer és már sokszor buktak de negyeddöntő vagy elődöntőben bennük van a meglepetés. Bomba Sinner például füvön is ki tudott kapni Medvedevtől...
aug. 15. 13:49
 648/1438 anonim ***** válasza:

Azt nem gondolnám,hogy Medvedev ne vette volna komolyan ezeket a meccseket, mindkettőt láttam, mintha tényleg most játszott volna életében elősször kemeny borítason,annyira vilagtalan volt... es akarni akart,de inkább csak a görcsösen akarás látszott rajta, mert azért ez a két torna nagy lehetőség lett volna neki,tavalyról nem védett sok pontot,akár a világranglista 2.is lehetett volna a két verseny után. Valami nem stimmel nala,kíváncsi leszek az Us Openen mi lesz.

Sinner szerintem füvön messze nem olyan jó játékos füvön,mint kemény pályán,hiába hypeolták hogy ő mekkora füves játékos. Alapból sincs sok tapasztalata,de pl Alcaraznak sincsen,de ő neki szerintem sokkal jobban fekszik a fű. No meg Medvedev ellen nem is volt teljesen rendben,jó hogy nem összeesett a pályán. Persze aztán azert összekapta magát valamennyire,de messze nem volt 100%-os szerintem. Medvedev viszont akkor az egyik legjobb teniszét jatszotta kb, ott benne volt hogy elkaphatja Sinnert. Viszont kemény pályán,ha Sinner újra formába lendül,akkor Medve már egyre kevesbé hiszi el, hogy meg tudja lepni valamivel,nekem Miami nagyon él a fejemben,ahol vissza akart volna vágni azért az AO-ért,helyette lett egy 6-2 6-1-es Sinner győzelem. Persze,megverheti még sokszor,de ugy gondolom ahhoz Sinnernek gyengébben kell teljesítenie magához képest,valahogy ugy mint mostanában, hogy pl Rublev is el tudta kapni.

aug. 15. 14:02
 649/1438 A kérdező kommentje:
Alcaraz máris kipottyant Monfils ellen. Akkor hát hajrá, tessék bezsebelni a US Opent. Sinner meccsét vártam, de játék nélkül továbbment. Kár, akkor marad a Kecskemét vs ETO meccs. :D
aug. 16. 21:10
 650/1438 anonim ***** válasza:
Mondtam hogy Alcarazt megfogta az Olimpia, fejben KO volt, megint kihagyott egy tucat break labdát, ütőt is szétverte amit még soha nem láttam tőle. Persze az is lehet csak fásult és formán kívüli mint a többiek akik eddig kikaptak, például keménypálya király Medvedev.
aug. 16. 21:15
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!