Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯
 611/1438 anonim ***** válasza:
En ugy erzem lehozza kettőben,de ha esetleg 3 lenne,szerintem abban is benne van most hogy megnyeri. Ebben már minden benne van.:D
aug. 4. 15:59
 612/1438 A kérdező kommentje:
Ez hihetetlen! :O Végül megszerezte, amire annyira vágyott.
aug. 4. 17:05
 613/1438 anonim ***** válasza:
Hat ez tenyleg az. Sosem láttam igy örülni szerintem,semelyik Grand Slamnek sem. Ő Olimpiát akart nyerni. És negnyerte. Én csak azt bánom,hogy a torna előtt nem raktam meg,hiába éreztem egy belülről jövő érzést,de józan ész lebeszélt rola. Pedig mekkora lett volna. Innen már nem fogok fogadni rá szerintem,mindent megnyert,nem hiszem hogy bármi így motiválná. Ez lehetett volna egy utolsó.
aug. 4. 17:09
 614/1438 anonim ***** válasza:
És az is olyan hihetetlen,hogy én kijelentem,hogy élete egyik legjobb,ha nem a legjobb teniszét játszotta. Nem lehet azt mondani,hogy Alcaraz tenyleg bármit rosszul csinált volna. Egészen hihetetlenül szervált a fontos pillanatokban,és mindig volt mit előhúznia. Egészen hihetetlen volt az az érinthetetlenség.
aug. 4. 17:16
 615/1438 A kérdező kommentje:
Révbe ért, innentől kezdve jutalomjáték neki minden meccs. Szerintem a US Open az Sinner és Alcaraz között dől el, de az Australian Openre biztos hogy ismét nagy motivációval vág neki Djokovic.
aug. 4. 17:21
 616/1438 A kérdező kommentje:
Alcarazt sem lehetett korábban ilyen idegesnek látni, hogy nem egyszer földhöz akarta vágni az ütőjét.
aug. 4. 17:26
 617/1438 anonim ***** válasza:
De tenyleg bosszanto lehetett,hogy tenyleg mindent jol csinalt Alcaraz az egesz meccsen,de egyszeruen erre a játékra Djokovictól nem volt mit tenni.
aug. 4. 18:19
 618/1438 anonim ***** válasza:
Viszont,abban sem vagyok biztos,hogy ez mentálisan nem töri meg Alcarazt,mint ahogy tavaly Cincinnati,ami után majdnem 1 évig gödörben volt. Kíváncsi leszek,rémelem nem fogja,bár igy ezek után egy darabig nem tervezek fogadni rá sem.
aug. 4. 19:06
 619/1438 A kérdező kommentje:

Szerintem most nem fog negatív spirálba kerülni. Cincinnatiben megtört volna? Nem tudom, inkább csak jóllakott a wimbledoni győzelemmel. A US Openen is jól tolta egészen a Medvedevig. Utána nyilatkozta, hogy nem elég érett egy ilyen meccshez, és hogy még tanulnia kell.

Nem tudom, hogy most fogadok-e végső győztesre, meg kell várni a sorsolást, hogy ki milyen ágra kerül. Mondjuk Sinnerrel én azért óvatos lennék, akármennyire is jó kemény pályán.

aug. 4. 22:22
 620/1438 A kérdező kommentje:
Szóval, ha összejönne egy Alcaraz vs Sinner meccs, akkor inkább az előbbire fogadnék.
aug. 4. 22:23
❮❮ ... 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!