Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Nagy küzdő, az biztos. Az egyetlen dolog, amit nem szerettem benne, hogy nem egyszer előhozakodott a sérülés témával versenyek előtt és után is, amit nem kétlek, hogy így is volt, csak ezzel tulképp mindenhogyan ,,nyert". Mert ha a verseny előtt bedobja, hogy sérült, majd megnyeri, akkor ,,húúú, elképesztő, amit művelt SÉRÜLTEN..." Ha meg veszít, akkor ,,hát igen, sajnos sérült volt, ezért nem sikerült...".
Meg azért ő is előhúzta olykor az öltözőbe bevonulósdit vert helyzetben, hogy aztán főnixmadárként, hamvaiból feltámadva nyerjen (Medvedev 2022 AO, Fritz Wimbledon 2022, Wawrinka 2014 AO - itt nem nyert, de a látványos szenvedésével kisebbítette a svájci győzelmét, hogy aztán néhány hétre rá már Rio-ban tornát nyerjen.
Igy van, én nem akarom egyikük pártját sem fogni, de a sérülés kartyát Djokovic is használta előszeretettel. Vagy amikor teljesen halottnak tűnt,kiment,vagy megitta a gumibogyószörpöt, és hirtelen mint ha újraélesztették volna...nem egyszer volt ilyen is. Bár ketsegtelen, akar ez is lehet különböző helyzetekben akár taktika része is.. de egy biztos, Nadalnak alapból is volt már a lábfejével egy veleszületett problémája, ami sok gondot okozott neki egész pályafutása során. A többi sérülésről nem is beszélve. Összességében csodás pályafutást tudhat magáénak, többek között egy olyat, amit nem hiszem hogy bárki megdöntene valaha (14 RG).
Egyébként egészen jó lett most ez az olimpiai tenisz. Jó kis mezőny maradt.
Djokovic-Tsitsipas
Zverev-Musetti
Ruud-Auger Aliassime
Alcaraz-Paul
Djokovicnak szerintem jol meg kell szenvednie a döntőért, ha továbbjut, pláne ha Zverevvel kell játszania.. plusz akkor jönne mondjuk Alcaraz a döntőben... nem semmi lenne a szerbtől ha megnyerné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!