Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/1438 anonim ***** válasza:
Hát igen,Swiateknek tényleg sima liba lett ez a torna. Marmint 4-0 ás vezetésről hogyan bukjuk el simán a meccset. Ezek a meccsek tökéletesen megmutatják,hogy a női tenisz miért no bet teljes egészében.:D
2024. aug. 1. 14:05
 592/1438 anonim ***** válasza:
Lehet épp megjött neki, a nők kiszámíthatatlanok. Amúgy gondolkodtam rajta hogy Swiatek Alcaraz végső győzelmét megrakom kombinációba egy kisebb összeggel de végül elvetettem és milyen jól tettem, kidobott pénz lett volna. Amúgy Alcaraznak se lesz ez sima liba 1.50-ös oddson.
2024. aug. 1. 16:50
 593/1438 anonim ***** válasza:
Zverev is kiesett... még a végén tényleg megnyeri Djoko.
2024. aug. 1. 17:07
 594/1438 anonim ***** válasza:
Istenem... azt tudtam hogy Cicif@sz luzer,de hogy ennyire😂😂🤣 4-0 dubla break előnyből,szettlabdáról nem tudott szettet nyerni. Ez a pali kész xd. Ezek után csoda lett volna ha mondjuk a tie breaket megnyeri.
2024. aug. 1. 21:24
 595/1438 A kérdező kommentje:
Tsitsipast teljesen megsemmisítette mentálisan Djokovic az évek során. 12:2 a h2h, abból tizenegyet zsinórban nyert a szerb. 4:0-ra ment a második szettben a görög, még 5:4-nél is ő szervált, 40:0 volt és nem tudta kiszerválni. Egészen elképesztő, nem is Djokovic győzelmi sorozata, hanem, hogy Tsitsipas ennyire megtört ellene és képtelen megújulni.
2024. aug. 1. 21:34
 596/1438 A kérdező kommentje:
Megelőztél. :D
2024. aug. 1. 21:34
 597/1438 anonim ***** válasza:

Kegyetlen. Tényleg. Erre szokták mondani: "akaszd szögre fiam"😂

Egy biztos,Musetti nagyon jól játszik,rengeteget fejlődött,pláne salakon... de szerintem Djokovic örül neki hogy nem Zverevet kapta. Bár Zverev is elég gyenge volt ma. Minden esetre, még Musetti is sokkal vagányabb Tsitsipasnál,szóval nem lennék meglepve ha ennél jobban megszenvedne a szerb,pláne hogy fájlalta a térdét is. Alcarazról,ha ő jönne szembe a döntőben,már nem is beszélve. Bár,nem tudom mi történt Augerrel,eléggé megtáltosodott itt az olimpián,az is egy jó meccs lehet Alcarazzal.Bar ő valamiert mindig olyan tipusu játekos volt,aki csapatversenyben,pl Davis kupa Laver kupa sokkal jobban tudott teljesiteni, illetve amikor nemzeti színekben játszik. Talán ez az oka.

2024. aug. 1. 21:48
 598/1438 anonim ***** válasza:
Augerrel nemrég játszott Alcaraz ugyanitt a Garroson, akkor hullassimán nyert, Djoko is játszott Musettivel ő csak 5-ben nyert de azóta megműtötték a vacak térdét, jöhetnek a visszavágók.
2024. aug. 1. 22:28
 599/1438 anonim ***** válasza:
Ahh. Alcaraz kivégezte Augert... kivancsi leszek mi lesz a másik meccsen. Most megint kérdés mennyire sérült Djokovic stb. Viszont... egyszerűen annyira nehéz azt látni,hogy ezt az Alcarazt most hogy tudná megverni... sérülés ide vagy oda. Persze,ha valakit lebecsülni nem szabad az Novak Djokovic... de hát na. Itt ez nem rajta fog múlni. Ha Alcaraz jól játszik,meg is fogja nyerni az aranyat.
2024. aug. 2. 15:16
 600/1438 A kérdező kommentje:

Djoker megette az olaszt vacsorára. Szerintem is Alcaraz fog nyerni. Kicsit olyan az eddigi rivalizálásuk, mint amilyen Federer ellen volt Djokovicnak. Úgy értem, a fontosabb meccseket eddig mindig a spanyol nyerte. Jó, nagy győzelem volt tavaly Cincinnatiben, de jobb lett volna egy hónappal előtte Wimbledonban nyerni. Azért piszok nagy kár, mert saját magát verte meg Djokovic.

Szóval a Federeres példa. Fed sem tudta őt elkapni az igazán nagy meccseken. Ha legyőzte Djokovicot mondjuk Dubajban, akkor utána kikapott Indian Wellsben. Ha legyőzte őt Cincinnatiben, akkor legközelebb kikapott a US Openen vagy Wimbledonban. És eddig Alcaraz ellen is ez a helyzet.

2024. aug. 2. 21:59
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!