Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Kegyetlen. Tényleg. Erre szokták mondani: "akaszd szögre fiam"😂
Egy biztos,Musetti nagyon jól játszik,rengeteget fejlődött,pláne salakon... de szerintem Djokovic örül neki hogy nem Zverevet kapta. Bár Zverev is elég gyenge volt ma. Minden esetre, még Musetti is sokkal vagányabb Tsitsipasnál,szóval nem lennék meglepve ha ennél jobban megszenvedne a szerb,pláne hogy fájlalta a térdét is. Alcarazról,ha ő jönne szembe a döntőben,már nem is beszélve. Bár,nem tudom mi történt Augerrel,eléggé megtáltosodott itt az olimpián,az is egy jó meccs lehet Alcarazzal.Bar ő valamiert mindig olyan tipusu játekos volt,aki csapatversenyben,pl Davis kupa Laver kupa sokkal jobban tudott teljesiteni, illetve amikor nemzeti színekben játszik. Talán ez az oka.
Djoker megette az olaszt vacsorára. Szerintem is Alcaraz fog nyerni. Kicsit olyan az eddigi rivalizálásuk, mint amilyen Federer ellen volt Djokovicnak. Úgy értem, a fontosabb meccseket eddig mindig a spanyol nyerte. Jó, nagy győzelem volt tavaly Cincinnatiben, de jobb lett volna egy hónappal előtte Wimbledonban nyerni. Azért piszok nagy kár, mert saját magát verte meg Djokovic.
Szóval a Federeres példa. Fed sem tudta őt elkapni az igazán nagy meccseken. Ha legyőzte Djokovicot mondjuk Dubajban, akkor utána kikapott Indian Wellsben. Ha legyőzte őt Cincinnatiben, akkor legközelebb kikapott a US Openen vagy Wimbledonban. És eddig Alcaraz ellen is ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!