Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Délelőtt az NSO-n láttam a címet, hogy két meccslabdáról kapott ki. Nem olvastam el, gondoltam biztos tie-breakben volt ez a két meccslabda. Aztán megnéztem az eredmenyek.com-on, csak pislogtam, hogy ez most komoly?
Szerintetek Fucsovics lehetne jobb annál, mint amit eddig elért, vagy benne ennyi van? Kicsit elkeserítő azt látni, hogy nála valamivel gyengébb, vagy egy szinten lévő játékosoknak, - mint Daniel Evans, Martin Klizan vagy akár Borna Coric - is le tudott már akasztani egy ATP 500-as versenyt.
Ráadásul jól alkalmazkodik bármelyik borításhoz, és ezt kamatoztathatta volna magasabb szinten is, mint challenger versenyeken.
Norrie az számomra is rejtély. Ő egy valóságos fakezű teniszező.
Nadal nem vesz részt a US Openen. :-/
Itt egy tippjáték, tegnap láttam a Tennis TV youtube csatornáján:
Mely teniszezőket tippelitek arany, ezüst és bronzérmesnek a következő, Los Angeles-i olimpiai játékokon?
Azt gondoltam hogy Nadal nem indul az Us Openen. A teste már abszolút nem bírná a kemény pályát. Egy rossz lépés es szakadna megint minden szerintem... Laver kupán visszavonul,mint Federer,ugy erzem,de aztan ki tudja még.
En lattam ilyet,még a Tokioi után,most tette ki valami teniszes oldal,és ha igaz sokan akkor is irták már Alcarazt,pedig olyankor még be sem robbant igazán,hanem az azt követő Us Openen,ahol verte Tsitsipast. Szóval nem tudom azokból mennyi igaz,hogy akkor tényleg őt írták e vagy csak utólag szerkesztett volt.
De az én tippem: 1.Sinner
2.Alcaraz
3. Cobolli
Cobolli nagyot megy mostanaban,belőle is lehet még valami ugy erzem. :D
Az én tippjeim:
1. Alcaraz
2. Sinner
3. Fils
Fils egyelőre inkább salakmenő, de bőven fejlődhet annyit négy év alatt, hogy jó legyen kemény pályán is. Nagy szervái vannak, a fonákja is elég stabil és jól tudja gyorsítani a játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!