Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯
 621/1438 anonim ***** válasza:

Nekem kicsit akkor úgy tűnt,hogy valamiért kicsit benne maradt az a vereség ott,persze aztán lehet inkább a Wimbeldon... de lényegtelen is igazából. Remelem idén azert nem jár úgy,hogy a szezon második felére teljesen leenged szinte,mint tavaly.

Sinner valóban nagy kérdés. Azt megmutatta,hogy tud nagy meccseket nyerni, pl az a tavalyi Davis kupa Djokovic ellen,amikor a szerbnek az hasonlóan fontos volt,hogy azt megnyerje,és ott Sinner felülkerekedett. Ausztraliát nem is mondom,ott tenyleg nagyon gyengén jatszott Djokovic,ő pedig kirobbanó formában volt. Azon kívül Alcaraz 2x verte,olyan pályán ami egyértelműen neki feküdt jobban. Viszont,én Sinnert "sötét lónak" érzem nagyon az Us Openen,persze sorsolástól is függ,de az a gyors palya fekszik neki nagyon, és nem fogadnék ott ellene Alcarazra az biztos. De itt sok a kérdőjel,ha Djokovic a fejébe veszi hogy akkor már megnyeri azt is,akkor miért ne,nem lenne elképzelhetetlen,ha igy jatszana.:DD

2024. aug. 4. 23:03
 622/1438 anonim ***** válasza:
Tavaly a US Open törte meg inkább Alcarazt, ott nagyon el volt kenődve mivel azt hitte hogy Medvedev neki könnyű ellenfél de tévedett, most ismét tévedett mivel már azt hihette hogy Djoko is menni fog rutinból de a díjátadón úgy láttam hogy már megbékélt és megcsókolta az ezüstérmet, végülis Olimpián bármilyen érmet szerezni nagy eredmény és mindent nem lehet megnyerni, kicsit durva lenne ha 21 éves korára megnyerne mindent, Federer ekkor még 0 GS győzelemnél járt, már ígyis sok mindent elért tehát csalódott nem lehet és kellenek az ilyen vereségek hogy a földön maradjon és még dolgoznia kell mert nem verhetetlen. Djoko meg nem fog minden alkalommal így játszani, ez ilyen egyszer az életben van hogy minden jön, Cilic játszott így a 2014-es US Openen a végén vagy Federer a 15-ös Wimbledon elődöntőben Murray ellen, ott brutálisan jól szervált három szetten át de ez a zint fenntarthatatlan. Pár hete a wimbledoni döntőben azt sem tudta milyen rendezvényen van, most fordult vele a világ.
2024. aug. 5. 01:55
 623/1438 anonim ***** válasza:
Szerintem neki innentől kezdve már minden meccs egy jutalomjáték, amit játszik. Ha egyetlen meccset sem nyer, már boldogan vonulhat vissza. Tényleg mindent megnyert, amit teniszező megnyerhet és álmodhat. Kicsit hasonló nekem, miután Messi megnyerte a vb-t. Ott véget is ért az érdembeli pályafutása. Ami érthető végülis. Azert bizom benne, Djokovicot még látjuk egy darabig, még ha több GS-t már nem is nyer,szerintem minden tenisz kedvelő örülhet,ameddig láthatjuk jatszani, ha már a másik kettőt nem. Bár, pont most olvastam valamit, hogy szívesen játszana a 2028-as olimpián is... hihetetlen pali.:D
2024. aug. 5. 06:15
 624/1438 anonim ***** válasza:
GS-eken ahol három szettet kell nyerni Alcaraz el fogja nyomni, tegnap a spanyol nem is játszott igazán jól, túl sokat hibázott Djoko meg a legjobbját nyújtotta és így voltak egy szinten csak a tiebreakeket Djoko bírta jobban. Alcaraz azt mondta hogy nem önmagáért játszott hanem a nemzetért így extra nyomást érzett amit a GS döntőkben nem, nem volt elég felszabadult. Ha a legjobbját hozza ismét mint Wimbledonban akkor három nyertre jobb mint Djoko. Nekem ez ilyen utolsó győzelem szagú, ez még hiányzott ezért mindent beleadott de nem fog ettől visszatérni a csúcsra és nem fog jövőre megint 3 GS-et nyerni.
2024. aug. 5. 16:23
 625/1438 anonim ***** válasza:
Én is igy gondolom amugy,ez egy meccs volt,valószinűleg sosem fog már így jatszani többet. Egész egyszerűen én egesz meccs alatt azt éreztem,hogy ez így van fent megírva. Akár mit csinál Alcaraz,itt Djokovic fog nyerni. Ez az érzés volt bennem egész meccs alatt. Még a bréklabdáknál is. Ezek után már tényleg teljesen felszabadultan játszhat,az sem fogja érdekelni hogy Alcaraz elveri a Slameken. Ő is tudja,hogy ő már jobb nem lesz,az idővel ő sem tud harcolni,és nem is akar már. Az igazi riválisai (Federer,Nadal) akik miatt lett az aki,és akig egész pályafutása során motivalták arra hogy jobb legyen, már nincsenek. Alcaraz pedig teljesen más generáció,Djokovic sem úgy tekint rá 37 évesen,mint Nadalra fiatal korában. Szerintem addig fog játszani,amíg örömét leli a teniszben. Sokan nem mondják ki, mert elfogultak, nekem személy szerint mindig is Nadal volt a kedvencem,és a szívből csak neki tudtam szurkolni, de őszinte elismeréssel,Djokovic minden idők legnagyobbja összességében, persze benne is lehet kritikát találni,de akár hogy csűrjük csavarjuk,ha őszintén a szívére teszi a kezét az ember,akkor el kell ismeri,hogy ő a GOAT,szerintem.:D
2024. aug. 5. 20:24
 626/1438 A kérdező kommentje:

Elég egy is. :D Azzal megelőzné Margaret Courtot.

Én úgy gondolom, hogy két GS volt, ami úgymond bennemaradt, ahol nyerhetett volna (a tavalyi Wimbledon, ill. az ominózus 2020-as US Open, ahol leléptették, amiért eltalálta a vonalbírót). Esetleg lehet még mondani a 2022-es Australian Opent, ahol szerintem simán nyert volna, hogyha engedik indulni.

2024. aug. 5. 20:25
 627/1438 A kérdező kommentje:
Amúgy Musettiről szó sem esett. :D Ő is viszonylag jó másfél hónapot tolt. Döntő Queen's-ben és Umagban, elődöntő Wimbledonban, itt meg a kertek alatt besurrant, hogy bronzéremmel térjen haza.
2024. aug. 5. 20:30
 628/1438 anonim ***** válasza:

Szerintem őt nem érdekli az,hogy Margaret Court 24 et nyert,szerintem mindneki tudja,hogy az ő 24-e az egy lapon sem említhető Djokoivcéval.:D Persze,ha folytatja a teniszt,biztosan akar nyerni még,ilyen a vére.

Musetti tényleg sokat fejlődött,és ha így folytatja,sok minden lehet. Azt nem gondolnám,hogy fel tudna nőni Sinner szintjére,de egesz korrekt játékos lehet belőle. Persze,fogadni még nem fogadnék rá nagy téttel.

2024. aug. 5. 20:39
 629/1438 anonim ***** válasza:
Magaret Court női versenyző volt, nem sok köze van a férfi teniszhez, felesleges összemosni a kettőt és nem is nagyon szokták. A maga korában amúgy az is nagy teljesítmény volt de akkor még nem volt ennyire professzionális a sport de azért lebecsülni vagy kinevetni a teljesítményt nem kéne, 50 év múlva valószínűleg Djokon is ugyanúgy röhögni fognak hogy mi ez a fos tenisz amit játszott éppen ezért nincs is értelme GOATot kiáltani megint mert a korszakokat nem lehet összehasonlítani. Egy tanulmány szerint a jelenlegi módszerekkel 40 éves korig ki lehet tolni a pályafutásokat tehát Djoko rekordjai megdönthetőek. Persze a Federer, Nadal, Djokovic hármas is majdnem kitolta 40-ig de ők az elsők és valószínűleg nem is gondolták hogy ez lehetséges, a jövőben ilyen játékosokat fognak kiképezni akik már 20 éves koruktól figyelnek a versenynaptárra meg mindenre míg mondjuk egy Federer vagy Nadal csak 35 évesen kezdte amikor már érezték hogy nem úgy bírják mint korábban szóval néhány évtized múlva ők is őskövületek lesznek. Amúgy nekem Alcaraz már ilyennek tűnik, ő elég tudatosan van felépítve, Djokonak például elment jó néhány év a gluténmentes allergiájával meg Pepe Imaz féle bohóckodással és a módszerek még fejlődni fognak tovább.
2024. aug. 5. 22:01
 630/1438 anonim ***** válasza:
Lehet hogy Djoko hagyott benne olyan GS-eket amiket meg kellett volna nyernie de olyanok is akadnak amiket viszont nem neki kellett volna. 19 Wimbledon az egyik, 11 USO a másik, tavalyi Garros is ilyen, 2012 AO is elég necces volt a döntő és még lehetne sorolni amikor ő jött ki jobban a nüanszokból, ezek hosszú távon kiegyenlítik egymást.
2024. aug. 5. 22:04
❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!