Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
572/1438 A kérdező kommentje:
Jó, a férfiak sem három nyert szettig játszanak most, de hogyha a Grand Slameken a nőknek is annyit kéne, akkor igen, nem nagyon lenne aznap férfi tenisz.
2024. júl. 28. 15:07
573/1438 anonim válasza:
Nadalt 1.53 körül adták, ment rá száz ezer, ezen a pályán csak nem kap ki egy Fucsivocstól még akkor se ha nem három nyertig mennek. Djoko ellen kíváncsi leszek az oddsokra, 1.10-nél nem hiszem magasabb lesz Djoko.
574/1438 anonim válasza:
Haat. Ezt a szettet pechesen bukta Nadal,pedig visszajött. Kívancsi leszek a 3.ra.
575/1438 anonim válasza:
En oddsrakéta 2-es oddson raktam Fucsovics szettet.
576/1438 A kérdező kommentje:
Gratula mindkettőtöknek a nyereményhez! :) 53.000, mondhatni, jó órabérben voltál :)
Végül is Fucsovics tisztesen helytállt.
2024. júl. 28. 18:28
577/1438 anonim válasza:
Jo kis meccs volt. A szett után már Nadalnak szurkoltam, de ugy ereztem 2 es oddson nem lehet kihagyni,hogy egy szettet nyer Fucsó. Összességében azért nagyot játszott magához képest. Nadal pedig azért megmutatta,hogy ezen a borításon azért még ennyi idősen is,és ebben az állapotában is versenyképes tud lenni egy jól játszó ellenféllel szemben.
578/1438 anonim válasza:
Szegeny Nadal... azert igy nem sok pihenője marad,hogy holnap már játszania kell,ráadasul ha előtte meg a páros meccse is lesz..
579/1438 anonim válasza:
Az Olimpia jobban pörög mint a GS-ek, itt nincs minden forduló előtt pihenőnap, 9 nap alatt lezavarják, ennyi idő alatt kell hat meccset játszania a két döntősnek plusz még a párosok. Szerintem Alcaraznak is elég húzós lesz ha párosban sokáig jutnak, Nadalnak hamar befejeződik, Djoko ellen kiesik.
580/1438 anonim válasza:
Azt tudom, nyilván ott nincs annyi idő, hasonló a kisebb tornákhoz, csak pont szerencsétlenül jött ki Nadalnak, hogy míg Djokovic pihenhetett 1 napot, aki ráadásul jobb fizikai állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!