Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/1434 A kérdező kommentje:

A wimbledoni versenyen két meccs volt, amin kaszálhattam volna nagyobb összegeket, de pancser voltam.

1. Ruudot a Garros kivételével mindig ,,veretem" az első vagy a második fordulóban. Fogninire @4,50 volt ellene, a pontos eredményekre pedig @12,00 @12,50 @16,00 volt, de voltam annyira hülye, hogy hagytam magam befolyásolni azzal, hogy elkezdtem más oldalakon (sportskeeda, lastwordonsports, stb.) előzetes tippeket olvasni, és mivel mindenhol Ruudot hozták ki győztesnek, így elvetettem az ötletet.

2. Goffin vs Machac

5:1-re ment Goffin a döntő szettben, @31,00 volt Machacra és mivel elég sok meccsem volt függőben, ezért sajnáltam rá egy tízest, ezért csak egy ezressel jatszottam meg.

2024. júl. 16. 22:12
 532/1434 anonim ***** válasza:

Szerintem ezért kár hibáztatnod magad, leginkább az utóbbiért. Most őszintén, azt ki a jóisten gondolta, hogy ott lesz fordítás 5-1 után? :D Talán 100ból 1x történik ilyen. Persze, ha valaki esetleg megérzi, az mas, de akkor is ilyenkor az esetek 99%-ában az a játekos nyer aki 5-1 re vezet a döntő szettben.

A Ruudos az egy mas történet, mert ö még azt is mondja, hogy füvön inkább golfozni kellene, annyira nem szeret ott játszani... szóval nála nagyon benne vannak wimbledonban a korai vereségek. Az ilyen elemzések meg hajlamosak az ilyeneket figyelmem kívül hagyni.

2024. júl. 16. 22:18
 533/1434 A kérdező kommentje:
Nadal kőkemény! Néztétek a mai meg a tegnapi meccsét?
2024. júl. 20. 15:32
 534/1434 anonim ***** válasza:
Összefoglalókat lattam, de tényleg komolyan tolja az öreg. Kicsit emlékeztet a régi Nadalra. Kíváncsi leszek, az olimpián hogy teljesít, egy szerencsésebb sorsolassal szerintem lenne esélye messze menni.
2024. júl. 20. 15:42
 535/1434 A kérdező kommentje:
Érződik a játékán a meccshiány, de az látszik, hogy nem csak bemelegítésként vállalta be ezt a versenyt, hanem nagyon meg akarja nyerni. A tegnapi meccse 4 óra 1 percig tartott. Csak érdekességképpen, a '22-es Garroson Djokovic ellen 4:12-ig, Auger-Aliassime ellen pedig 4:23-ig tartott a meccs. De még a 2021-es római döntőt Djokovic ellen is befejezte 2 óra 50 perc alatt.
2024. júl. 20. 22:02
 536/1434 anonim ***** válasza:
Igen,egyetértek,bőven érződik a meccshiány,illetve a kor is látszik már bőven Nadalon. De egy biztos,hogy az akarat és a küzdés is látszik,konrétan ugy akarja szerintem ezt a 250-es versenyt,mint a legjobb napjain egy Garros,vagy GS győzelmet... ellenben ha megnézzük Djokovicot... ő sokkal jobb állapotban és kondícióban van Nadalnal is,még is úgy ment fel egy wimbledoni döntőre,mint ahogy ellene mentek fel sokszor sok éven keresztül.. úgy mint aki nem hisz már abban hogy lehet esélye nyerni,teljesen hitehagyottan,és a harcnak még csak a jelét sem mutatta,még az után sem amikor Alcaraz megremegett és elbukta az adogatását 3 meccslabda után... konkrétan teljesen beletörődött már,hogy esélytelen Alcarazzal szemben. És ez nagyon nem megszokott tőle. Kíváncsi leszek az olimpiára.
2024. júl. 20. 22:08
 537/1434 anonim ***** válasza:
Illetve Sinner ellen is ugyan ez érződött már Ausztráliában is.
2024. júl. 20. 22:11
 538/1434 anonim ***** válasza:
Mikor 6-2 6-2-re levernek az első két szettben nehéz hinni a győzelemben mivel érzed hogy az ellenfél sokkal jobb és Ausztráliában is le volt alázva az első két szettben. Ott a harmadikat megfordította meccslabdáról de a játék képe nem változott, Sinner simán megnyerte a negyediket. Alcaraz is simán vitte utána a tiebreaket és még a térde sem volt száz százalékos. Ha egy Paullal játszott volna a döntőben jobban hitt volna a győzelemben mint ahogy a döntőig vezető meccsit ha nem is simán de megnyerte őket. Ha az Olimpián csak két szettet kell nyerni úgy nagyobb az esélye Alcaraz ellen, háromra salakon kb semmi nem lenne.
2024. júl. 20. 22:32
 539/1434 anonim ***** válasza:
Ha a döntőben játszanának,az olimpian is 3 at kell itt nyerni most a döntőben. De igen,az nyilvanvaló,hogy 2 szettes hátrányban már nagyon nehéz hinni bármiben,pláne ha ilyen kaliberű játekos az ellenfél... de valahogy az elején is azt éreztem,mintha nem is igazán hinne benne,teljesen tűz nélküli volt a játéka,nem kiabált,nem spanolta magát,egyszerűen semmi... mintha már akkor elfogadta volna hogy itt ma nincs esélye. És igen,nyilvan nem volt 100%-os a térde,de szerintem nem ezen a múlott,a mozgása nem volt akadályozva látszólag akkora mertékben. Csupán én úgy gondoltam, a tavalyi döntő utan vért fog inni,és úgy megy fel majd a pályára,ahogy azt a pályafutása során sokszor megtette. Ott volt pl Cincinnati,ahol szintén verve volt már,a teste is,még is amikor kapott esélyt és visszajött a meccsbe,ott azt lehetett érezni,hogy akkora küzdeni akarás és vágy van benne a revansra,hogy ha kell össze is esik,itt hal meg a pályán,de itt ma ő lesz a győztes. Na ilyet azóta sem láttam tőle. Na jó,kivéve az Us openen utánna küzdött minden meccsen,illetve az Atp döntőben Alcaraz illetve Sinner ellen a döntőben ott is nagyon éhes volt. De azóra szinte tényleg ebből semmi sem látszik.
2024. júl. 20. 22:49
 540/1434 anonim ***** válasza:
A tavalyi wimbledoni döntőben sem esett neki Alcaraznak, 6-1-re nyerte de azért mert a spanyol nagyon rosszul játszott, a második szettől kezdődött az igazi küzdelem. Idén viszont Alcaraz nekiesett már az elején, nyilatkozta is hogy tavaly elrontotta a meccs elejét és még egyszer nem akarta elkövetni ugyanazt és nem engedte vissza Djokot egészen az utolsó játékig amikor szervált a meccsért de igazából már mindegy, ha mindketten a legjobbjukat hozzák akkor Alcaraz már sokkal jobb, Djokonak meg kell várnia hátha legközelebb nem lesz jó formában mint az ATP Finalson és akkor legyőzheti de GS-eken általában formában szokott lenni Alcaraz. Amúgy tuti hogy három szettet kell nyerni a döntőben? Az előző Olimpián csak kettőt kellett, az előtt hármat, most megint hármat, nem értem minek variálják állandóan.
2024. júl. 21. 01:40
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!