Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
A wimbledoni versenyen két meccs volt, amin kaszálhattam volna nagyobb összegeket, de pancser voltam.
1. Ruudot a Garros kivételével mindig ,,veretem" az első vagy a második fordulóban. Fogninire @4,50 volt ellene, a pontos eredményekre pedig @12,00 @12,50 @16,00 volt, de voltam annyira hülye, hogy hagytam magam befolyásolni azzal, hogy elkezdtem más oldalakon (sportskeeda, lastwordonsports, stb.) előzetes tippeket olvasni, és mivel mindenhol Ruudot hozták ki győztesnek, így elvetettem az ötletet.
2. Goffin vs Machac
5:1-re ment Goffin a döntő szettben, @31,00 volt Machacra és mivel elég sok meccsem volt függőben, ezért sajnáltam rá egy tízest, ezért csak egy ezressel jatszottam meg.
Szerintem ezért kár hibáztatnod magad, leginkább az utóbbiért. Most őszintén, azt ki a jóisten gondolta, hogy ott lesz fordítás 5-1 után? :D Talán 100ból 1x történik ilyen. Persze, ha valaki esetleg megérzi, az mas, de akkor is ilyenkor az esetek 99%-ában az a játekos nyer aki 5-1 re vezet a döntő szettben.
A Ruudos az egy mas történet, mert ö még azt is mondja, hogy füvön inkább golfozni kellene, annyira nem szeret ott játszani... szóval nála nagyon benne vannak wimbledonban a korai vereségek. Az ilyen elemzések meg hajlamosak az ilyeneket figyelmem kívül hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!