Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
521/1435 A kérdező kommentje:
Ezek két nyert szettre menő meccsek lesznek, ugye? Az unibeten @4,50 van Djokovicra, a nőknél pedig @1,58 Swiatekre. Szerintem utóbbi az sima liba, de az olimpiai teniszre való fogadást inkább kihagynám. Azt néztem, hogy Alcaraz US Open győzelmére az odds rendesen megzuhant. @2,65-ről @2,35-re.
2024. júl. 15. 20:41
522/1435 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy igen,2 szettes meccsek,kíveve idén lesz egy újítás,hogy a döntő 3 nyert szettre megy,akár egy Grand Slamen. Szóval,érdekes lesz.De igen,ott bőven lehet meglepetés,akar Djokovic is odaérhet.
Hát most megint azt érzem,hogy a bukik elkezdik agyon isteníteni Alcarazt,amit valahol az eredmények igazolnak,de 2.35 szerintem az nagyon kevés egy Us Openen. Kemény pályán bőven vannak rá is veszélyes ellenfelek. De persze,akinek éppen nagyon megy a szekér arra általában nincs szorzó.
523/1435 A kérdező kommentje:
Amúgy Djokovicnak nagyon meg kellene tartania a második helyét a világranglistán, hogy a US Openen ne kelljen mindkettőjükkel (Sinner, Alcaraz) játszania. Ötletem sincs, hogy kire lenne jobb fogadni a USO-n: Djokovicra vagy Alcarazra? Lehet, hogy megint jobb megvárni a sorsolást. Azt néztem még, hogy a montreáli masters verseny kezdése augusztus 3., míg az olimpiai tenisz döntője 4-én lesz. Szerintem eléggé csonka mezőny lesz Kanadában.
2024. júl. 16. 19:10
524/1435 anonim válasza:
Szerintem ha bevállalós vagy,akkor Djokovic,mert azert biztosan van benne még Slam,vagyis lehetne benn,persze szerencsés sorsolással,és nem ugy hog Sinnerrel és Alcarazzal is játszik. Viszont ha az ember reálisan és őszinte az ember magához,akkor sajnos lehet hogy el kell engedni Djokovic kezét. Ezt nekem is el kell fogadni úgy érzem,hiába nehez,mert tenyleg sokszor nagyon stabilan hozta a pénzt. De mostanra már ott tartunk,ha igy folytatja akkor csak viszi,úgy meg már annyira nem buli.
525/1435 anonim válasza:
Legalabb is én nem tervezek már egy ideje olyat,hogy torna előtt is megrakni csak úgy hogy a végső győztest,nem csak Djokovicra,de másra sem. De hogy Djokovicnál maradjunk,az még mindig működhet,hogy ugy rakni a Grand Slam meccseire,hogy pl azt az összeget amit feltenne az ember a vegso gyozelmere,azt az egyes olyan meccseire rakni,amit azert jó eséllyel behúz. Persze az első 1-2 fordulóban még mindig lesz olyan meccs,ahol nem lesz szorzóde aztán később,ahogy pl itt is,elég jo odds volt már Rune, De Minaur,de akár Musetti ellen is az elején. Igy még lehet profitálni Djokovicból,es ha persze jön egy igazán nehéz ellenfél,akkor nem kell megrakni meg annira izgulni rajta. De meglátásom szerint sajnos annak az ideje lejárt,amikor őt a torna előtt végső győztesnek meg lehetett rakni.
526/1435 anonim válasza:
Djokovic azt mondta jelenleg messze van Alcaraz és Sinner szintjétől, nem hiszem hogy rövid idő alatt felér hozzájuk mert a US Open is kezdődik már pár hét múlva, sok Gs már nincs benne az tuti, 1-2 ha szerencsés a sorsolása és kiesik a két rivális de hogy ez mikor jön el azt nem lehet tudni. Amúgy ha Alcarazt pakolod folyamatosan és ha nem nyer akkor a következőre duplázod a tétet, nem tudom hogy ez mennyire működik mert még nem próbáltam ilyet. Csak akkor van baj ha a következő 10 GS-ből nem nyer meg egyet se de ez nem valószínű :D
527/1435 anonim válasza:
Az a baj keveset adnak rá, Rúne ellen 1,30, Musetti ellen 1,17 volt rá kb, egy millát kéne rátenned minimum hogy értelmes nyeremény legyen belőle. Én inkább élőben fogadok rá, ha szetthátrányba kerül felmegy az odds, Popirin ellen is meg az RG-n is Cerendulo, Musetti ellen megraktam hátrányban és mindet megnyerte. Nyilván Alcaraz ellen eleve magasabb lesz, 2,50 vagy akár 3 felett is de a spanyol ellen nem is érdemes ráfogadni, legfeljebb kisebb összeggel. Swiatekre se tennék fel mindent hogy megnyeri az Olimpiát, hiába a kedvenc helyszíne de a Garroson is közel volt a kieséshez Osaka ellen. Amúgy ez az esélyes hátrányban sokszor működik nekem, kézilabdánál is sokszor van hogy az esélyesebb csapat félidőben hátrányban van és akkor felmegy az odds csak ezzel sokat kell kínlódni és élőben figyelni egyszerre több eseményt is.
528/1435 anonim válasza:
Hat ha a azt vesszük,hogy 200.000ft ot tett a kérdező Djokovic végső sikerére vs ha csak a meccs előtt fogadott volna. Rune ellen az plusz 60, De minaurral nem jatszott,de szerintem verte volna,ott. Ott vol 1.35 is,az plusz 70, Musetti ellen mondjuk 1.15,az plusz 30. Ez igy összesen 160k profit lett volna 200k téttel számolva meccsenként. Az meg nem olyan rossz szerintem,legalább is annál biztosan jobb hogy elmenjen és csak a veszteséget termelje. Illetve természetesen akkor a döntőn sem kellett volna izgulni. Persze,kivarásra is érdemes lehet játszani,mert tényleg ki lehet fogni élőben jó oddsokat. Én az AO-n raktam Medvedevet Rusuvoori ellen,igaz akkor csak egy szettes hatrányban,ha vártam volna kicsit és 2 szettes hátrányban rakom meg akkor még több lehetett volna,de igy sem volt rossz profit a végén.
529/1435 anonim válasza:
Vagyis jelen esetben csak 100k profit lett volna ez,mert De Minaurral ugye nem játszott.
530/1435 anonim válasza:
Meg lehet rakni többször is ugyanazt, ha még nagyobb hátrányba kerül akkor még feljebb megy a szorzó csak így több a bukó ha nem jön be. Engem Rublev szopatott meg mostanában, RG-n és Wimbledonban is megraktam először szetthátránynál majd később megint mikor még nagyobb lett a hátrány de egyiket se tudta megfordítani. Most őt hanyagolom is mert eléggé maga alatt van, sok meccset veszít, korábban megbízhatóbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!