Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/1414 anonim ***** válasza:
Én nem láttam eddig hogy Alcaraz bombaformában lenne, Tiafoe ellen közel volt a kieséshez, Humbert, Paul ellen is voltak rövidzárlatai, ha ezt Medvedev ellen is megcsinálja és bekezd egy 0-2-vel akkor már meleg lehet szóval nem mondanám azt hogy az orosznak semmi esélye. Djoko meg kutyaütökkel játszott eddig, nem tudjuk mennyi van benne. Az biztos hogy Djoko és Alcaraz is tud jobban játszani annál mint amit eddig mutattak de hogy elő is tudják venni a döntőben az már jó kérdés. Ha Alcaraz sokat töketlenkedik és elveszít 6 adogatásból 5-öt mint Humbert ellen azzal nem tudja megverni sem Medvedevet sem Djokot.
2024. júl. 12. 09:45
 482/1414 anonim ***** válasza:
Nincs topformában, legalább is nem úgy tűnik, de az mindenképp mutatja, hogy amikor kellett akkor mindig megtalálta az utat a győzelemhez. Paul ellen már egész jol jatszott, az első szett elment de ott nagyot játszott az amerikai, ahogy Tiafoe is felszívta magát rendesen, az is várható volt hogy nem lesz sima meccs. Djokovic ehhez kepest tenyleg csak gyenge játékosok ellen jatszott, ugyhogy nála tényleg nem lehet tudni hogy valójában milyen is.
2024. júl. 12. 10:10
 483/1414 anonim ***** válasza:
Az egy kicsit kevésnek tűnik hogy akkor játszik jól amikor már ég a ház, Djokot csak úgy tudja megverni ha folyamatosan jól játszik és nincsenek ilyen hullámvölgyei, bár tavaly az első szettben nem volt pályán mégis nyert. Mindenesetre szerintem az eddigi játéka nem elég Medvedev ellen se, fogadóirodák persze alig adnak rá oddsot, kíváncsian várom hogy tud e kapcsolni magasabb fokozatra vagy most csak ennyi van benne és akkor kiesik vagy kikap a döntőben.
2024. júl. 12. 10:47
 484/1414 anonim ***** válasza:
Nem játszott ma sem annyira kiemelkedőt,mégis azt mondhatni eleg siman verte Medvedevet.
2024. júl. 12. 19:14
 485/1414 A kérdező kommentje:
Djokovic is különösebb erőfeszítés nélkül nyert.
2024. júl. 12. 21:07
 486/1414 anonim ***** válasza:
Ahogy várható volt,Musettinek kevesebb esélye volt mint Medvedevnek előzetesen is. Hát érdekes döntő lesz szó mi szó. Szerintem a fogadóirodák talán Alcarazt fogják egy picivel jobban favorizálni,de közel hasonló lesz. Bár nálam ez teljesen 50-50. Azon gondolkodtam épp,hogy mikor volt utoljára olyan Grand Slam döntő,amikor nem Djokovicot favorizálták,még is ő nyert. Mert az utóbbi győzelmei mind olyanok voltak, ahol előzetesen is ő volt az esélyesebb. Medvedev,Ruud,Kyrgios,Berrettini,Tsitsipas,Medvedev,Thiem. Ezek a legutolsó győzelmei,és közben egy vereség Medvedevtől az Us Openen,és Alcaraztól Wimbledonban.
2024. júl. 12. 21:18
 487/1414 anonim ***** válasza:
Hmm,nem is kis underdog Djokovic,a tippmixpro nyitó oddsai 1.63 Alcaraz,2.28 Djokovic. Szinte pont a tavalyival megeggyező,csak epp fordítva,akkor Djokovic volt a favorit.
2024. júl. 12. 21:21
 488/1414 A kérdező kommentje:
Az unibeten is @1,67 van Alcarazra, @2,20 Djokovicra. A további piacok még nem elérhetők. Úgy tervezem, hogy megpróbálom bebiztosítani, hogy ,,biztosan" nyerjek. Ugyebár 200 kilo van Djokovicon @4,25-ös oddsszon, ami 850.000-et hozna. Felrakok egy-egy százast a 3:1-es, ill. a 3:2-es Alcaraz győzelemre, amik szerintem @4,00 vagy jobb esetben @5,00 felett lesznek. Így a lehetséges 850.000 forint helyett 650.000-et nyernék, amennyiben - és nagyon remélem - Djokovic nyer.
2024. júl. 12. 22:16
 489/1414 A kérdező kommentje:

Ha meg a rosszabbik opció jön be, akkor annyi, hogy visszanyerem a pénzem.

Olyan döntő nekem sem jut eszembe, ahol Djokovic volt az underdog, elődöntő viszont volt, ahol @3,00 volt rá. Ez a 2021-es Roland Garroson volt Nadal ellen.

2024. júl. 12. 22:20
 490/1414 anonim ***** válasza:
Hát igen,az nem valószínű,hogy bármelyikőjük 3 szettben nyerjen. De a 650 sem lenne rossz szerintem, az is 450 tisztán.
2024. júl. 12. 22:28
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!