Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
441/1414 anonim válasza:
Valamiért olyan érzésem van,hogy most nincs rajta akkora nyomás,hogy mindenképp meg kell nyernie... kvázi underdog lesz Alcaraz vagy Sinner ellen... az jól szokott állni neki.
442/1414 anonim válasza:
No meg nem mostanában lehetetz Djokovicot 4.20 ert rakni wimbledonban... bár nyilván nem is akkora favorit.:D
443/1414 A kérdező kommentje:
Ők lehetnek a top 4-nek a negyeddöntős ellenfeleik:
Sinner vs Medvedev/Dimitrov
Djokovic vs Hurkacz/de Minaur
Alcaraz vs Ruud/Paul
Zverev vs Rublev/Tsitsipas
Szerintem Ruudnak már a harmadik fordulóhoz sem lesz köze, Fognini jön a következő körben. Tsitsipas sem nagyon fog a nyolcaddöntőnél tovább menni. Mint Djokovic fan, remélem, hogy Hurkacz nem jut el a negyeddöntőig.
2024. júl. 1. 21:00
444/1414 anonim válasza:
Hurkás, Ruud, Rublev már ki is zúgtak. Azt olvastam Djoko se valami jó, majdnem öt szettre kényszerült egy lelkes noname ellen. Persze az is lehet a komolyabb ellenfelek ellen feljebb kapcsol de Sinner-Alcaraz más mint a többiek, meglepetés lenne ha megverné valamelyiket. Esetleg szerencséje lehet és valami könnyebb jön a döntőben de ez nem túl valószínű hogy mind a két nagyágyú kiessen.
445/1414 A kérdező kommentje:
Nektek hogy tetszik eddig a verseny? Kár azért az elfecsérelt harmadik szettért a brit gyerek ellen, felesleges energia-pazarlás volt Djokovic részéről.
2024. júl. 4. 19:41
446/1414 A kérdező kommentje:
Egyszerre! Ezt nem hiszem el. :D
2024. júl. 4. 19:42
447/1414 A kérdező kommentje:
Medvedev lenne talán a legjobb ellenfél a top játékosok közül a döntőben, de ő sem kifejezetten füvespályás játékos, így mindenképpen bravúr lenne, hogyha eljutna odáig.
2024. júl. 4. 19:49
448/1414 anonim válasza:
Szerintem nem rossz ha játszik hosszabb mwccseket akár gyengébbek ellen is,mert szerintem a meccshiány az látszik... de a sorslás kedvező talán,egy Rune vagy De minaur esetleg majd Zverev lehetnek a döntőig kemenyebb falat... a döntőben meg Sinner Alcaraz... ha Djokovic elkapja a fonalat akkor egy döntőben 50-50 bármelyikkel...
449/1414 anonim válasza:
Medvedevnek sansza sem lesz,lehet már kikap Strufftól a következő körben... szerintem aki idén nyerni akar,annak Alcarazt kell megverni..
450/1414 anonim válasza:
Holnap lesz szerintem az első igazán nagyobb kívhívás Djokovicnak Rune ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!