Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Mára ezek vannak függőben:
- Henri Squire vs Stefanos Tsitsipas: Squire @5,80 x 11.000
- over 2,5 szett: @2,95 x 11.000
- Tsitsipas nyer 2:1-re @3,60 x 10.000
Illetve:
- Portugália vs Lengyelország: Portugália @1,50 x 20.000
A Garroson hallottam róla először. :D Gondoltam, hazai pálya, és hogy Tsitsipas súlytalan füvön... De rögtön ez jutott eszembe a második szett rövidítésében, amikor már előnyben volt, hogy igen, azért mindenkitől nem kaphat ki.
Végül Alcaraz mellett döntöttem, ami Wimbledont illeti. Rátettem a kétszázezret @2,68. Bízom benne, hogy nem követek el ezzel hibát. Ha pedig mégsem jönne be, akkor ott van még a(z) US Open. Minden bizonnyal Djokovic is ott lesz.
Nem hagyott nyugodni a gondolat, úgyhogy visszaraktam Sinnerre. :D Kész, kitartok mellette! Lesz, ami lesz.
Ez a portugál meccs... Banyek. Csúnya lett volna, ha még ez sem jött volna be.
Holnapra ezeket terveztem be:
- Sonego vs Zverev:
1. Sonego nyer @4,40 x 10.000
2. Zverev nyer 2:1-re @3,45 x 10.000
- Dominik Koepfer vs Arthur Fils: Koepfer @2,23 x 10.000
Illetve ezekről mit gondolsz/gondoltok?
- Németország vs Magyarország:
1. Mindkét csapat gólt szerez @1,98
vagy inkább over 2,5 gól @1,50
És még egy:
Christopher Eubanks vs Alexander Bublik: Eubanks @2,75 vagy esetleg over 2,5 szett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!