Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/1192 anonim ***** válasza:
Szerintem Sinner-Alcaraz 50-50% füvön. De benne van, hogy akár majd más is beleszólhat,bár Djokovic hiányában azert nehéz látni.
2024. jún. 4. 21:20
 382/1192 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag szakadás van a térdében, ez legszerencsésebb esetben is 2-3 hét tehát edzés nélkül esik be Wimbledonba ahol ha rásérül bukja az utolsó esélyét az Olimpiára, szerintem ezt a kockázatot nem fogja bevállalni, ha meg komolyabb a sérülés akkor lőttek az egész évének. Alcaraz tavaly Wimbledon óta nem sok mindent nyert, azt mondanám nem fog címet védeni, akkor sem ha Djoko nem lesz ott, füvön Sinnert esélyesebbnek látom de megvárnám az elődöntőjüket. Ha Alcaraz megveri Sinnert és megnyeri a Garrost akkor visszatérhet a korábbi önbizalma.
2024. jún. 5. 00:57
 383/1192 A kérdező kommentje:

Közben ,,zuhan" az odds Alcaraz Wimby győzelmére. Már @2,70

A pénteki nagy meccs lesz. Szerintem döntő szettig mennek.

2024. jún. 5. 01:13
 384/1192 anonim ***** válasza:
Wimbledonban nem, Olimpian indul Djokovic, legalább is jelenleg ez az álláspont. Egyébként már csak a ranglista miatt sem lenne mindegy, hogy mikor tér vissza,mert egy hosszabb kihagyás, mondjuk Wimbledon Us Open,vagy mégtöbb, az már annyi pont veszteség lenne, hogy hasonlóan járna mint Nadal, még ha nem is annyira, a ranglistán.
2024. jún. 6. 06:38
 385/1192 A kérdező kommentje:

A holnapi meccsekre mit tippeltek (szettek száma/győztes)?

Az első meccsen szerintem Alcaraz nyer öt játszmában, a másikon pedig Zverev szintén ötben.

2024. jún. 6. 17:27
 386/1192 anonim ***** válasza:
Alcaraz szerintem salakon valamivel esélyesebb, de Sinnert semmiképp sem írnám le. Overes meccset várok. Zverev Ruud nálam 50-50,talán Zverev egy hajszállal esélyesebb,de én itt is overt választok.
2024. jún. 6. 20:53
 387/1192 anonim ***** válasza:
De ha szettek száma,győzest kell mindenképp mondani,akkor 5 szett es Sinner, es legyen 5 szett Zverev.
2024. jún. 6. 20:55
 388/1192 anonim ***** válasza:
A lesajnált Alcaraz csak megmutatta hogy nem kell még leírni, idén kettőből kétszer legyőzte a világelsőt pedig egyáltalán nem játszott jól, igaz Sinner sem, jó kis küzdelmes meccs volt. Nem sokat tettem volna rá hogy az utolsó három adogatójátékot hozza, egyik sem volt könnyű, még a fejem is belefájdult, jobb lenne egy könnyebb meccs a döntőben és nem Zverev jönne, nem hiányzik már több izgalom.
2024. jún. 7. 20:04
 389/1192 A kérdező kommentje:
Ez volt az igazi döntő. Nem hiszem, hogy Zverev gondot okoz neki. Ez a második meccs iszonyat gyenge színvonalú volt.
2024. jún. 7. 22:10
 390/1192 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg méltatlan volt egy elődöntőhöz, akár csak a tavalyi elődöntőjük... én sem gondolnám hogy Zverev meg tudná verni Alcarazt... de amennyi görcs meg rosszullét van mostanában a teniszben, én már nem mondok semmit.
2024. jún. 7. 22:18
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!