Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Szerintem ezek a napi rutinok, ill. az étkezés az tizennégy év alatt annyira beáll, hogy az embernek ez teljesen természetes lesz és már csak a kísértés sincs ott, hogy ebből egy kicsit kizökkentse magát. Megvan a ,,győztes étrend" c. könyve, még sajnos nem olvastam végig.
Olimpia: Értem én, hogy nagyon szeretné megszerezni az aranyérmet, de szvsz a teniszben ennek negyedakkora presztízse sincs, mint egy GS-nek.
Szegény Nadal... tudta hogy nincs most reális esélye,még is küzdött ameddig tudott... egy csodálatos pályafutás befejezése volt valószínűleg a Roland Garroson.
Zverev jól játszott, már az első meccsén. Szerintem akár esélyes is lehet. Remélem összejön egy Djokovic Zverev is akár.
Ezekről a holnapi tippekről mit gondoltok?
Machac vs Medvedev
- Machac @3,55 x 10.000 Ft
- szettek over 4,5 @3,85 x 10.000
______
Cerundolo vs Tommy Paul
- szettek over 3,5 @1,52 x 20.000
- szettek over 4,5 @3,30 x 10.000
______
Amik a mai napon függőben maradtak:
- Hurkacz vs Shapovalov: over 3,5 szett @1,50 x 20.000
- Shelton vs Auger-Aliassime, ill. Moutet vs Ofner kombó over 3,5 szettekkel. Az egyikre @1,47, a másikra pedig @1,52 volt az odds kezdés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!