Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
341/1192 anonim válasza:
Zverev két évvel ezelőtt is megverhette volna, első szettben végig előnyben volt, tiebreaket 6-2-ről bukta a másodikban meg vagy 5x elvette Nadal adogatását de a sajátjait is bukta mindig aztán elszakadt a bokaszalagja, kb élete legszerencsétlenebb meccse volt.
342/1192 anonim válasza:
Meccs közben igen,ott már verhetőnek tűnt Nadal,viszont meccs előtt nem gondoltam volna,plane a Djokovic meccs után,akar mennyire is gyenge volt Djokovic,azert megiscsak címvédő volt es őt egy Grand Slamen mindig nehez megverni... akkor ugy éreztem hogy innen Nadal megnyeri.. meg is raktam egy elég komoly téttel,de azert a meccs alatt be voltam szarva rendesen... nem azt mondom hogy örültem Zverev sérülésének,mert senkinek sem kíván ilyet az ember,sőt... viszont kicsit megnyugodtam. De nem tudhatjuk mi lett volna,ha Nadal elviszi a második szettet is tie breakban,akkor lehet sima 3 ban nyer,de ha bukja,akkor realisan ki is kaphatott volna...
343/1192 A kérdező kommentje:
A mai napig nem értem, hogy miért beszélnek úgy arról a meccsről, hogy Zverev megverhette volna... 4:1-re vezetett a német az első szettben, onnan visszajött Nadal, majd az említett tie-break 2:6 Nadal szemszögéből. Számomra ez inkább Nadal nagyságát mutatja, hogy egy élete legjobbját játszó Zverev csak arra volt elég, hogy fusson a pénzéért.
Ugyanígy nem tudom hova tenni, hogy abban az évben miért is lett volna Nadal méltó ellenfele Djokovicnak a wimbledoni döntőben. Tudom, ki van kopva a fű az alapvonalnál a második hétre, de azért az mégsem salak. :)
2024. máj. 24. 15:13
344/1192 anonim válasza:
Zverev egyáltalán nem játszotta élete legjobbját, Alcaraz ellen sokkal jobban játszott az előző fordulóban. Az elődöntőben Nadal és Zverev mindketten gyengén játszottak, a második szettben csomót szerencsétlenkedtek, adogatást se tudtak hozni, Zverev ütött egy rakat kettőshibát, meg tudta volna verni Nadalt ha nem olyan béna mert a spanyol akkor már egyáltalán nem volt olyan jó, Félix Auger is öt szettre kényszerítette, fénykorában ezeket háromban elintézte volna. A wimbledoni témához csak annyit hogy Nadalt egyszer megkérdezték és azt mondta a második hét végén tökéletesek számára a körülmények, mintha salakon lenne, valószínűleg te soha nem teniszeztél füvön ezért fogalmad sincs milyen ott a mozgás meg a játék szóval inkább hiszek olyannak akinek tapasztalata is van :)
345/1192 anonim válasza:
Istenem ez a Djokovic is mekkora egy bohóc lett... ennyi betlit mostanában, egy Machac oszt ki neki 6-0 6-1😂
346/1192 anonim válasza:
Bocsánat rosszul irtam a 6-0 Djokovicé lett, csak a döntő szettet bukta 6-1 re... de a lényegen nem változtat. És lehet mondani, hogy ez nem számít mert nem nagy torna... de ezek mindent, csak nem jót sejtetnek a garrosra, és ezt ő is tudja, mert ennyivel a garros előtt nem szokott már tornán elindulni, de most érezte szerintem hogy nagy a baj, mert nincs meg a meccsrutin sem az erőnlét..
347/1192 anonim válasza:
Egyszerűen leadta a meccset, az idő is rossz, ki tudja mennyit csúszik a program és mikor lenne a döntő, őt nem ez a torna érdekli. Mondjuk nem tudom ebből a két meccsből mit profitált, Párizsban is lehet ütögetni komolyabb játékosokkal.
348/1192 anonim válasza:
Akkor végképp nem értem, minek indult el... most valami végképp nem áll össze nála, nem csak a játék, de ezen döntései is... vagy esetleg annyira fejbe ütötte az a kulacs? Xd
349/1192 anonim válasza:
Amúgy azon se lepődnék meg ha elvesztette volna a motivációját. Csak úgy tudta megdönteni a rekordot hogy sanyargatta magát, még az is ki volt számolva naponta mennyit használhatja a telefonját, az étrendre is figyelni kellett, nem ehetsz azt amit éppen kívánnál, hosszú évekig ezt csinálni kimerítő lehet és előbb-utóbb belefárad az ember.
350/1192 anonim válasza:
Mondanám, hogy igen, mert tenyleg ami nagyon hajtotta, az az hogy ő nyerje a legtöbb slamet, amit elért, és már tényleg nem tudja magát motiválni, ami érthető is lenne. Viszont nem sokára olimpia lesz... amit ő is elmondott sokszor, hogy mennyit jelent neki, 2016 ban amikor kikapott az első körben Del Potrotól,sírva ment le a pályáról, és azt mondta úgy érezte cserben hagyta a honfitársait... illetve Ivanisevic mondta nemrég, hogy tudja róla, hogy mennyire akarja az Olimpiát, mert úgy érzi ezzel még tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!