Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/1192 anonim ***** válasza:
Visszalépett Djokovic. Kérdéses Wimbledon és az Olimpia is talán.
2024. jún. 4. 17:38
 372/1192 anonim ***** válasza:
És ilyenkor mivan? Visszajár a tét? Mert nem ő lesz a végső győztes.
2024. jún. 4. 18:13
 373/1192 anonim ***** válasza:
A tét nem jár vissza. Ha meccs előtt rakod meg,de csak az adott meccsre,és visszalép, úgy visszajár (illetve meccs közbeni feladasnál is visszajár). De ha a úgy rakod,hogy megnyeri a tornát,és visszalép valamelyik meccs előtt, akkor az bukta,a tét nem jár vissza. Én 22 ben raktam meg egy kis apróval Nadal Wimbeldoni győzelmét, de az elődöntőben ugye visszalépett,és igy elment.
2024. jún. 4. 18:19
 374/1192 anonim ***** válasza:
Azt tudom hogy meccs előtt visszalépés vagy meccs közben feladás esetén visszajár de én teniszben soha nem fogadok outrightra csak meccsekre így ezt nem tudam.
2024. jún. 4. 18:42
 375/1192 anonim ***** válasza:
100%
Bár az is lehet iroda válogatja, a régi tippmixpro például akkor se adta vissza ha adott meccsre fogadtam és feladták, utána nem is fogadtam teniszre többet ott.
2024. jún. 4. 18:45
 376/1192 A kérdező kommentje:
Belépek az unibetre, erre az fogad, hogy visszautalták a százezret, amit Djokovicra tettem. Baszki, alig hiszem el azok után, hogy két évvel ezelőtt ez a fogadóiroda úgy nyelt le kétszázezret tőlem, hogy el sem indulhatott Djokovic az AO-n. Hosszas levelezés, jogilag megalapozott észérvek felsorakoztatása, ill. felülvizsgálat ellenére sem adták vissza a pénzem. Szóval meg vagyok lepődve.
2024. jún. 4. 19:07
 377/1192 anonim ***** válasza:
Akkor szerencséd van,mert akár a tippmixpro,akár a vegas benyúlta volna.
2024. jún. 4. 19:47
 378/1192 anonim ***** válasza:
Tegnap én is izgultam kicsit, megraktam hátha megfordítja de mikor a negyedik szettben break hátrányba került lemondtam róla, mondom ez tényleg kikap, utána annak szurkoltam adja fel mert akkor visszajár a tét. Mindenesetre Djokora nem érdemes már fogadni, úgy tűnik felette is eljárt az idő, legfeljebb csak magára a meccsre de hogy kibír e hetet az már rizikósabb. Itt már féltávnál elszállt pedig a komoly ellenfelek még csak ezután következtek volna.
2024. jún. 4. 19:56
 379/1192 anonim ***** válasza:
Hat igen,ez még csak egy Cerundolo volt,akit még tavaly ilyenkor is sima 3 ban vert volna. Az idő makacs dolog,és azt már ő sem tudja meghazudtolni. Az ellenfelek pedig nem lesznek könyebbek. Sőt,már a gyengébb játékosok is elhiszik,hogy megverhetik,nem is feltétlenül csak a top top. Szóval, szerintem az már már csoda lenne,ha tudna még Grand Slamet nyerni.
2024. jún. 4. 20:02
 380/1192 A kérdező kommentje:

Pedig az idei Wimbledonra még mindenképpen rá fogadtam volna 300.000-rel, de most vannak kétségeim, hogy még ha vissza is tér addigra, nem-e pénzkidobás az ő győzelmét várni. Most perpill hajlok arra, hogy Alcarazra fogadok. @3,20-ról már lejjebb is ment @3,00-ra.

Ti mit gondoltok erről? Sinner gondot jelenthet füvön? Vagy esetleg egy nagy adogató, mint Hurkacz?

2024. jún. 4. 21:13
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!