Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
411/1192 anonim válasza:
Így van. Szereti a kiélezett helyzeteket, a nagy meccseket,akkor tudja kihozni magából a legjobbját.
412/1192 anonim válasza:
A verseny előtt is igazából szerintem csak az volt a kerdes, hogy a sérülése mennyire komoly, mert ha nem akkor egyértelmű favorit .
413/1192 anonim válasza:
Azért majdnem összeroppant a nyomás alatt, egy sima meccset tett magának nehézzé, harmadik szettet odaadta Zverevnek. 1-1 szettállásnál fogadtam Alcarazra 1,6-ért, ez már magasabb volt mint a meccs előtti, persze várhattam volna 1-2-ig dehát nem lehet tudni előre, mikor hátrányban volt már nem raktam rá még egyet.
414/1192 anonim válasza:
Zverevnek akkor lett volna szerintem esélye nyerni,ha a negyedik szettben tudta volna tartani a szervaját,es ki tudja Alcaraz csak egyre frusztráltabb lett volna... de nem tudta,az ötödikben pedig már nem volt esélye... azért azt lehetett sejteni,hogy nem lesz egy sima meccs,Zverev kihozta magából ami benne volt... remélem fog nyerni legalabb 1 slamet, benne sokkal több van,mint ilyen Tsitsipas félékben,az meg ami történt vele 2 éve,onnan vissza tudott jönni,az pedig tényleg nem semmi,ha pl megnézzük szegény Thiemet,akinek közel sem volt akkora sérülése,még sem tudta még csak megközelíteni sem régi önmagát.
415/1192 anonim válasza:
Én gondoltam hogy nem lesz könnyű, sokan nagyon alábecsülték Zverevet, persze ha Alcaraz a legjobbját hozta volna akkor könnyebben nyer de a lelki dolgokat soha nem tudhatjuk előre, sokszor előfordul hogy egy döntőben nem a legjobbadat hozod. Amúgy Djokora 4,5-es odds van hogy megnyeri Wimbledont, ekkora nem mostanában lehetett szóval itt a nagy lehetőség bankot robbantani :D
416/1192 A kérdező kommentje:
Melyik fogadóirodánál? Az unibet már ki is húzta őt a listából. @2,70 van Alcarazra és Sinnerre is. Utóbbira már rá is nyomtam kétszázat. A(z) US Open outright piaca pedig így néz ki jelenleg: @2,65 Alcaraz, @3,40 Djokovic és Sinner.
2024. jún. 10. 00:57
417/1192 anonim válasza:
Odds lehet rá,az irodák ugy vannak vele,ha hivatalossá válik hogy nem indul,akkor érvénytelenítik a fogadást.
418/1192 anonim válasza:
A tippmixpron láttam, csak kíváncsi voltam hogy állunk a Garros után, egy hete kb még 5-ös volt Djokora de kicsit lejjebb ment. Amúgy szinte kizárt hogy induljon, egy salakos felvezetőn fog játszani az Olimpia előtt. Tippmixpro outright megint csak nem tudom hogy működik, ha el sem indul az megint más mint amikor torna közben visszalép, simán benne van hogy benyúlnák a tétet és nem adnák vissza.
419/1192 anonim válasza:
Tippmixpron ha a torna előtt visszalép,akkor a tét jár vissza,ha torna alatt akkor sajnos bukta.
420/1192 A kérdező kommentje:
Ha Alcaraz megnyeri a jövő heti Queens-i versenyt, akkor lehet, hogy inkább átpakolom rá azt a 200.000-et, ami perpill Sinneren van, hogy megnyeri Wimbledont.
2024. jún. 15. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!