Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/1412 A kérdező kommentje:
Ennél a @1,35-nél kicsit jobb oddsot vártam Alcarazra. Legalább egy @1,50-et. Wimbledonnal kapcsolatban nem igazán tudok dűlőre jutni, hogy akkor Alcarazt vagy Sinner válasszam-e. Mindkettőre @2,70 van. Mi szól egyik, ill. mi a másik mellett?
2024. jún. 8. 07:59
 392/1412 anonim ***** válasza:

Hát az 1.35 tényleg nem valami combos, legalább 1.40 et vártam volna, de meg az sem az igazi. Talán tippmixpron megtolják egy odddsrakétával...

Sinner azért salakon is elég szépen felvette Alcarazzal a kesztyűt,nüanszokon múlott,ha Sinner mondjuk elvitte volna a 4.et tie breakig, ki tudja mi történt volna, pedig a salak egyértelműen a spanyolnak fekszik... gyorsabb borításon, vagy füvön én Sinnert favorizálom, de az ő párharcukban sosem lehet biztosra menni.

2024. jún. 8. 08:10
 393/1412 anonim ***** válasza:
Sinner ellen volt 1.57 szóval nem meglepő hogy Zverev ellen kevesebbet adnak neki. Én majd meccs közben fogadok, ha elbukja az első szettet fel fog az menni, Sinner ellen is 1-2-nél raktam. Swiatekre adnak 1.05-öt az komoly, ilyet se nagyon láttam még GS döntőben. Ha szett és break hátrányba kerül akkor érdemes megrakni.
2024. jún. 8. 12:04
 394/1412 anonim ***** válasza:
Sinner ellen a tippmixprón a meccs előtt volt 1.67,de igazából lényegtelen... az igaz,hogy akkor oddsban jobban megéri megrakni,de szerintem fontos a meccs képe is. Alcarazon is láttam a harmadik szettben kisértetiesen hasonló jeleket,mint tavaly Djokovic ellen az elődöntőben,főleg a szerváján. Illetve a meccs után is mondta,hogy görcsölt. Viszont most jól kezelte,de en akkor nem raktam volna már meg. Kíváncsi leszek erre a holnapi meccsre,szerintem az nem letezik,hogy Alcaraz még egyszer annyira gyengén játszon mint az AO meccsükön,ha meg jól játszik,akkor viszont Zverevnek sok sansza nem lesz.
2024. jún. 8. 13:10
 395/1412 anonim ***** válasza:
Pont azért raktam meg mert a harmadik szettben nagyon gyengén játszott, gondoltam annál csak jobb lehet, öt szettesekben meg valami 10-1 a mérlege, ott már nehéz elkapni és Sinner se volt egyértelmű mennyit bír, ő is görcsölt meg többször is szétesett a játéka. Ha a döntőben 0-2-re áll az már necces, onnan még soha nem tudott fordítani.
2024. jún. 8. 13:31
 396/1412 anonim ***** válasza:
Hát épp itt lenne az ideje akkor.:D Mindenesetre nem gondolnám, hogy Zverev el tudna húzni megint 2-0 ra... bár akkor biztos lenne odds Alcarazra. :D
2024. jún. 8. 14:18
 397/1412 anonim ***** válasza:
Zverev ellen az AO-n nem raktam meg meg tavaly az USO-n se Medvedev ellen, ott látszott hogy az egyik vért ivott és Alcaraz nem találja a megoldást mint ahogy Sinner ellen se amikor Wimbledonban játszottak, ezeken a meccseken 0-2-es hátrányba került és már nem tudott fordítani. Tegnap nem volt ilyen érzésem, egyáltalán nem éreztem Sinnert hogy bomba jól játszana tehát benne volt a fordítás lehetősége. Ha Zverev úgy adogat mint az elődöntőben és elmegy 2-0-ra akkor meg is fogja nyerni, jól játszó ellenfél ellen nem fog fordítani Alcaraz szóval ha ilyen lesz a meccs képe akkor nem is fogom rá pazarolni a pénzem.
2024. jún. 8. 14:54
 398/1412 anonim ***** válasza:
Az igaz,mert Zverev tényleg jól játszott az Ao meccsükön,és végig birta csinálni, de az is igaz,hogy ha Alcaraz jobban játszott volna,akkor simán vissza tudott volna jönni,mint ahogy tette Medvedev fáradtan,2-0 hátrányból... Zverev képes elszórakozni nyert helyzeteket,még ha azért ebben elég sokat fejlődött az utóbbi években,a sérülése ellenére is.De ott tényleg latszott Alcarazon,hogy aznap nem megy,még ha kicsit feltámadni látszott. Viszont egy biztos,Zverevnek messze nem lesz annyira könnyű hoznia a szerváját salak pályán,mint ahogy tette egy gyors kemény pályán,pláne egy olyan jo fogadó ellen mint Alcaraz... szóval akar mennyire is jo amugy salakon Zverev,a borítás szerintem Alcaraznak inkább kedvez. Bár délután 3 kor,napsütéses időben szerintem elég gyorsak lehetnek majd a körülmenyek egy salakhoz képest,de a salak azért akkor is salak.
2024. jún. 8. 15:11
 399/1412 anonim ***** válasza:
Ahogy számitottam,már 1.40 Alcaraz tippmixpron. Ilyenkor az a szar,hogy tényleg nem tudja az ember,mikor csinál jót... ha pl tudja hogy fixen Alcaraz sikerét várja... mert jó taktika lehetne tényleg,hogy talán elveszti az első szettet, és akkor nagyobb az odds, de ha meg megnyeri simán, akkor lehet 3 ban lehozza,de akkor már az első szett után nincs rá szorzó,és akkor bukja a tippet az ember.
2024. jún. 8. 19:30
 400/1412 anonim ***** válasza:
100%
Többször is meglehet rakni, meccs előtt meg közben is csak ha veszít akkor többet buksz de ha már hátrányban van és magasabb a szorzó akkor elég kevesebb összeget is felrakni. Vagy bekockáztatod hogy 3-ban vagy 4-ben nyer, az nyilván magasabb. A -1,5 szett hendi már magasabb, 1.70, itt belefér hogy egy szettet elbukjon.
2024. jún. 8. 20:06
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!