Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/1192 anonim ***** válasza:

Oh,nem lebeszélni akartalak Alcarazról,simán nyerhet is amugy,de ez tényleg olyan szerintem,hogy a pillanatnyi forma,sorsolás,stb. dönthet,de ha nem indul Djokovic,nagyon nagy a sansz hogy kettejük közül kerül ki a győztes.. kisebb profitért akart azt is neg lehetne tenni,mivel mindkettő szorzója 2 felett van,hogy mint a kettőre külön... persze így is elmehet,de azért igy nagy lenne a sansz,persze joval kevesebb profit lenne.

Hat amugy ezek a valogaotott meccsek szerintem legyen az vb,vagy eb minden meccs szinte necces. Nincsenek annyira összeszokott csapatok,játekosok mint pl a bl-ben meg topbajnokságokban,igy nyilván sokkal több a meglepetés is... azert a magyarokra 11.5-ös szorzó szerintem nagyon durva... mondanám hogy egy kis aprót megerhetne,de nem látom valahogy azt hogy barmiféle esélyünk is lenne. Mar egy döntetlen is hatalmas csoda lenne.

2024. jún. 18. 23:16
 432/1192 anonim ***** válasza:

Első forduló még jó, ott a legtöbb csapat még győzelemre játszik, eddig olyan nagy meglepetés nem volt, csak a belgák kaptak ki, román-ukrán nálam kétesélyes volt hiába tartották az ukránokat jóval esélyesebbnek. Az utolsó fordulóban már menni fog a taktikázás, a kieséses szakaszban meg főleg, ott már nem nagyon fogok fogadni. Portugálokat én is megraktam, 85. perc gól erre elveszi mert két centivel előrébb van a válla, ott már el is engedtem az egészet, gondoltam ugyanúgy járok mint a belkáknál, ott már a belga vagy döntetlen is jól fizetett volna erre nem tudtak szabályos gólt lőni.

Füves teniszben több a meglepetés, Zverev hazai pályán szerintem motivált lesz, Cici is a nonameket még megveri, én Arnaldit fogadtam meg Humbert ellen, jött is meg még játékszámra szoktam mert itt ritkán van 6-1 6-2, sokszor elmennek tiebreakig is. Még a jó öreg Murray is hozott a konyhára de szerintem sok meccset már nem fog nyerni a tornán de egy-két körre még jó.

Ma a horvátokra rakok, a döntetlennel nem sokra mennek úgyhogy győzelemre kell játszaniuk, teniszben meg Dimitrov elég jó formában van, remélem Kordát elintézi. Meg persze a németek a magyarokat de amellé még kéne valami alacsony tutitipp hogy kötésben legyen valami normális szorzója.

2024. jún. 19. 01:55
 433/1192 anonim ***** válasza:
Egyébként ez a var szerintem a kib@szott vicc...elveszi a foci örömét... igy igazából sosem tudsz örülni rendesen egy gólnak,csak miután megvolt a középkezdés.... mert visszanézik,aztán kiderül hogy valaki fingott egyet,aztán el is veszik...
2024. jún. 19. 06:40
 434/1192 anonim ***** válasza:
A győztes gólnál nem is örültem, egyből azt néztem mi lehet a szabálytalan, azt hittem elveszik mert a védő felborult, addig nézegetik míg kihozzák hogy felborították :D Röplabdában is van sok visszanézés, van hogy percekig mert éppen csakhogy hozzáér a labda az újja hegyéhez és akkor már a másik csapaté a pont de az egyértelműbb mint teniszben is, vagy kint vagy bent. Fociban ami egyik nap kéz az a másik nap már nem, lesnél is amikor egyvonal nem egyértelmű, úgy rajzolják be ahogy akarják szóval maga a foci nem alkalmas a videobíróra, még az amerikai fociban is vannak olyan helyzetek amik szubjektívek, egyik bíró így látja, másik másként.
2024. jún. 19. 09:45
 435/1192 A kérdező kommentje:

Jaa, nem azért változtattam végül, csak magam sem tudtam eldönteni, hogy melyikőjükre lenne érdemes fogadni. :D De nem variálok tovább. Nekem is volt már abban részem, hogy meggondoltam magam, közben meg simán nyertem volna, hogyha kitartok az első fogadásom mellett.

A focira kanyarodva, én azt rühellem a varban, hogy képesek annulálni teljesen szabályos gólokat, mert pl. kiugratásnál a csatárnak előrébb volt a karja. Az is nevetséges, hogy szögletek előtt sem nézik meg, amikor nem egyértelmű, hogy ki ért bele utoljára.

2024. jún. 19. 20:48
 436/1192 anonim ***** válasza:
Egyébként az idei Wimbledont talán a legnehezebb megjósolni, a végső győztes tekintetében. Sinner jelenleg talán a legkövetkezetesebb férfi játékos,viszont Alcaraz bárkit meg tud verni egy jó napján... és akkor még ott van Djokovic, aki ha elindul és teljesen rendben lesz, akkor ki írná le?
2024. jún. 25. 08:10
 437/1192 A kérdező kommentje:
Igen, egyetértek. Remélem, hogy a hallei tornagyőzelem jó ómen Sinnernek. Federernek is bejött párszor, hogy aztán bezsebelte Wimbledont. :D
2024. jún. 26. 19:00
 438/1192 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Ha Djokovic elindul, én nem raknék ellene. Akkor biztosra lehet venni, hogy úgy érzi van esélye nyerni... pár fordulóért nem indulna el az olimpia előtt.
2024. jún. 28. 08:09
 439/1192 anonim ***** válasza:
Na megvan a sorsolás is. Djokovic viszonylag kellemes sorsolást kapott,Sinner es Alcaraz egy ágon..
2024. jún. 28. 12:38
 440/1192 A kérdező kommentje:

Át is raktam rá a kétszázat @4,25-ért. :D Tudom, ez már kicsit amatőr fesztiválnak hathat, hogy ennyiszer változtattam, de látva a sorsolást, inkább ő. Meg egyébként is rá fogadtam volna eredetileg, csak a sérülése után az unibet kivette őt a kínálatból.

Hát Fuksz most is megjárta, akárcsak a Garroson. Berrettini azért top ötös játékos füvön.

2024. jún. 28. 14:27
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!