Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/1414 A kérdező kommentje:
Jaja, most jön a nagyja. Tulképp nem gyengébb ez az ág, mint amin Sinner van. Zverevet meg a jóisten sem fogja megmenteni az elődöntőbe jutástól. Hihetetlen, hogy hogyan megy neki most ilyen jól füvön.
2024. júl. 7. 20:48
 452/1414 anonim ***** válasza:
Azért Fritz sem rossz füvön,sőt... szerintem az is egy szoros meccs lesz.
2024. júl. 7. 20:51
 453/1414 anonim ***** válasza:
Akkor kire is lett végül átrakva mert már nehezen követhető. Eddig Sinner tűnik a legmagabiztosabbnak, Djoko sebezhető, Alcaraz meg nem játszik elég jól, kivéve ha bajban van, akkor kijön belőle a klasszis mint Tiafo ellen, eddig ez is elég volt. Medvedev végül simán bement a negyeddöntőbe, márcsak Paul okozhatna meglepetést de nem hiszem hogy döntőbe jut innen.
2024. júl. 7. 21:02
 454/1414 A kérdező kommentje:

#21:02

Djokovicra fogadtam végül.

2024. júl. 7. 21:12
 455/1414 anonim ***** válasza:
Egyébként,most igy elnézve a sorsolást,valóban szinte semmivel nem könyebb,mint a felső ág... már a nyolcaddöntőben Rune,aki szinten nincs csucsformában,de az ilyen meccsekre baromira fel tudja magát ő is szívni,ráadásul szerintem érzi ő is,hogy most tényleg sebezhető itt Wimbledonban a szerb. Szerintem egy 5 szettes is simán benne van,és ha nyer is Djokovic, utánna papíron jöhet egy De Minaur,aki szintén egy baromi kellemetlen ellenfél, aki ellen szintén csak meg kell szenvedni. Aztán jöhetne mondjuk Zverev... és akkor a döntőben egy Sinner vagy Alcaraz... 3 hetes műtött térddel,játék nélkül... hát kösz. Persze,Djokovicot sosem szabad lebecsülni,ha valaki,ő megmutatta,hogy nincs lehetetlen a teniszben... de valamiért azt érzem,ilyen kondícióban és eletkorban,az egyik legnagyobb Wimbledoni győzelme lenne,ha nem a legnagyobb... 2 meccslabda ide vagy oda Federer ellen.
2024. júl. 7. 21:58
 456/1414 anonim ***** válasza:
Hát Zverev 2-0 ról is eltudja bohóckodni.
2024. júl. 8. 19:42
 457/1414 A kérdező kommentje:

Djokovic, mekkora arc. :D

Ja, Zverev tökélyre fejlesztette a ,,megnyert" meccsek elbukását.

2024. júl. 8. 22:30
 458/1414 anonim ***** válasza:
Hát ez számomra meglepően sima volt,Runetol többet vártam volna,de Djokovic jobb volt mint amire számítottam,főleg az első szettben... és szerintem ahogy javul a játéka,bőven meglehet a döntő,De Minaur és Fritz ellen..
2024. júl. 8. 22:38
 459/1414 anonim ***** válasza:
Hát Medvedev felkavarta az állóvizet rendesen... igaz Sinner magához képest gyengén játszott,de azert az látszik,hogy füvön neki még nincs meg az a játéka,ami kemény pályan... igaz Medvedevnek sem,de most erre a meccsre olyan szinten felszívta magát,mint tavaly Alcaraz ellen az Us Openen... valahol azt is mondanám hogy várható volt,mert egyszerűen az utóbbi időben annyiszor verte meg Sinner,hogy valószínű volt hogy mást fog csinálni. És azt jól is csinálta, de valamiert ugy erzem ha Alcaraz tovabbjut,ellene már kikap,nem gondolom hogy még egyszer ilyen színvonalon fog játszani... no de majd kiderül. Eddig azt lehet mondani hogy minden Djokovic malmára hajtja a vizet.
2024. júl. 9. 18:52
 460/1414 A kérdező kommentje:

Azért az biztos, hogy jól jött Medvének, hogy Dimitrov ellen csak egy szettet kellett játszania. Az utóbbi időben Sinner szinte már annyira fölé nőtt Medvedevnek, mint kb. Djokovic Tsitsipasnak. Meg az ötödik szettben mintha lett volna egy kis gond az olasznak a combhajlítójával.

Én is kétlem, hogy Medvedev képes-e kétszer ilyen jól játszani. Egy ötszettesbe talán bele tudja vinni Alcarazt, de hogy meg is nyerje...?

A holnapi meccsekre mit tippelsz (győztes/szettek száma)?

- Djokovic vs de Minaur

- Fritz vs Musetti

- Ostapenko vs Krejcikova

- Rybakina vs Svitolina

2024. júl. 9. 21:22
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!