Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
361/1192 anonim válasza:
Machac egy szettre szerintem jó lehet Medvedev ellen,de akár meg a meglepetés is benne van. Paul-Cerundolo sem egy sika 3-0 nak néz ki,szoros meccs lehet. Abban viszont nem lennék biztos,hogy Shapovalov nyer szettet. A Shelton Auger is szoros szerintem.
362/1192 anonim válasza:
Machac szerintem kikap és nem öt szettben, genfi tornát is végigjátszotta, Medvedev sokkal pihentebb nála és azért salakon is nyert már nagy tornát szóval nem annyira béna.
363/1192 anonim válasza:
Medvedev
Zverev -1,5 játszma hendi
Rune
Ruud
Djoko -1,5 játszma hendi
Sabalenka
3,85 összesen 30000 --> 115000
Lássuk a papírformát jön e, szerintem valamelyik tuti elviszi :D
364/1192 anonim válasza:
Zverev igencsak megszenved Griekspoorral.
365/1192 anonim válasza:
Ez már megint mi a f*sz volt? Djokovic honnan jött vissza?🤣 El kell ismerni a nagyságát,mert tényleg verve volt,és onnan visszajött... azt most hagyjuk hogy az ellenfele azért segitett neki bőven,de ezt akkor is ő hozta vissza. Egyedül amikor tetteti a nagyhalált,az nekem nem szimpatikus,aztán hirtelen mint ha mi sem történt volna... de ezt már számtalanszor eljatszotta. Lenyleg a lényeg,ennyi játékkal,nem igazán látom hogy a tornát meg tudná nyerni, pláne ha a döntőben egy Sinner vagy Alcaraz jön. De akár már Zverev is jelentheti a vegallomast, ha eljut addig a német.
366/1192 A kérdező kommentje:
Ruud ellen sem lesz könnyebb. De szerintem érdemes veretni a norvégot, @2,04-es odds van Djokovic győzelmére, plusz a pontos eredmény 3:1 @5,30, a 3:2 pedig @6,25-ös szorzót ad. Az a térdsérülés eléggé aggasztó amúgy.
2024. jún. 4. 06:47
367/1192 anonim válasza:
Hát Ruud ha meg nem is veri, még egy szöget fog verni a koporsójába... De az oddson én is meglepődtem, azt gondoltam kb 1.40-1.50 lesz... erre látom hogy 2 felett. Annyiért tényleg van benne érték azért.
368/1192 anonim válasza:
De hiszen most is eljátszotta a nagyhalált, a harmadik szettben úgy nézett ki mint aki meghalt, csomó labdára el sem indult aztán megkapta a kis lötyijét és az ötödikben úgy játszott mintha akkor kezdődött volna a meccs, minden idők nagy sportembere nem csinál ilyet hanem tisztességes körülmények között nyer, nem szimulál és ezt már eljátszotta rengetegszer, minden tornán van egy-két ilyen meccs, mikor sima a meccs és agyonveri az ellenfelet soha nem csinálja ezt. Ugyanannyira tartom mint azokat a focistákat akik szimulálják hogy nagyon fáj nekik, közben kukucskálnak hogy a bíró hátha kiállított a másik csapatból valakit, aljas húzás. Zverev ennél nagyobb hátrányból jött vissza a holland ellen mindenféle színjáték nélkül, persze ő is kapott segítséget az ellenféltől aki inkább magát verte meg de lehet ezt csinálni színház nélkül is, persze még mindig van aki elhiszi hogy ő mekkora hős. Ha visszavonul mehet színésznek, a megtévesztés nagy mestere, annyit kamuzott már hogy nem hiszem el neki hogy fáj a térde, szakadt izomzattal is nyert ami persze kitaláció volt akkor fájós térddel miért ne nyerhetne.
369/1192 anonim válasza:
Meg nem nyeri, ha más nem Sinner vagy Alcaraz levadássza a döntőben.
370/1192 anonim válasza:
Ja Alcaraz tavaly is nagyon levadászta, majd begörcsöl megint, Sinnernek meg bekrepál a csípője pont akkor. Ezt a csávót addig kell ütnni amíg van rá lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!