Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/1192 A kérdező kommentje:
Jah, hát én ezt nem számolom. :D Egyszer fent, egyszer lent. A Real Madrid a BL megnyerésével hozhat még a konyhára. @2,40-es oddsszon játszottam meg a végső győzelmüket 250.000 Ft-tal. 50.000 is elég lett volna 350.000 Ft pluszért, hogyha a Manchester City elleni visszavágó előtt fogadok rájuk, amikor @8.00 volt.
2024. máj. 19. 18:00
 332/1192 anonim ***** válasza:
Akár hogy oszt,szoroz az ember,a nap végén ez igy is ugy is csak szerencsejáték... erre alapozni nem lehet,persze játéknak jó pláne ha az ember szereti az adott sportot,kis izgalomnak tökéletes. De hosszútávon nem kifizetődő, mert úgy van kitalálva,hogy úgy sem leszel profitban.
2024. máj. 19. 18:05
 333/1192 anonim ***** válasza:
Egyébkét, én talán Zverevre tenném a pénzem... neki most lehet egy most vagy soha érzése. De ugyan így akár Tsitsipas vagy Ruud is lehetne befutó, akár egy jó sorsolással.
2024. máj. 20. 17:01
 334/1192 anonim ***** válasza:
Az a baj ezek még soha nem nyertek GS-et bár egyszer minden sorozat megszakad. Zverev például nagyon elcseszte az AO elődöntőt, már nyert helyzetben volt egy fáradt Medvedev ellen de képes volt kikapni, Gs-en képtelen áttörni. Rájuk csak kisebb összeget tennék a végső győzelmükre.
2024. máj. 20. 18:05
 335/1192 anonim ***** válasza:
Igen,úgy gondoltam egy kis aprót megérhetne,de most látom Zverev 6.80,Tsitsipas 7.80 körül rakható,amit én kevésnek érzek. Talán még mindig Djokovicban van a legnagyobb érték 4-es körül,csak kerdes tenyleg hogy hogy fog játszani,mert akár ha olyan ellenfelet kapna meg, egy korai búcsú is kinézhetne. De pl tenyleg Alcaraz formája is nagy kérdés,hogy mennyire sérült,mennyire nem,Madridban nem játszott annyira gyengén,ott egy nagyon jó és összeszedett Rublev verte meg... valószínű Djokoviccal lesz egy ágon. Hát kíváncsi leszek.
2024. máj. 20. 19:13
 336/1192 A kérdező kommentje:
Djokovic Genfben hangol a Garrosra. Három hét egyhuzamban sok lenne, szóval szerintem az a célja, hogy játékban legyen, nem hiszem, hogy itt a tornagyőzelem a célja.
2024. máj. 21. 20:05
 337/1192 anonim ***** válasza:
Hát én úgy tudtam ő a nagy GOAT, akkor csak annyit kellene neki csinálnia hogy a GS-eken játszik mindenféle felvezető nélkül, álmából felkeltve is meg kéne nyernie a Garrost a legjobbnak de ezek szerint mégse annyira jó ha bemelegítésre is szüksége van. Amúgy 2021-ben már csinált egy hasonlót, akkor Belgrádban indult majd utána egyből a Garroson.
2024. máj. 21. 20:22
 338/1192 anonim ***** válasza:
Igen, de iden már indult Monte Carloban és Rómában,de mint a kettő kudarcos volt,pláne a római túra. Lehet mondani,hogy altat,de azert ennyire gyengen játszani, amit Ausztrália óta mutat,nem igazán volt mostanában. Persze,rajta is fog már a kor.
2024. máj. 21. 20:37
 339/1192 A kérdező kommentje:

Az első fordulóban:

Nadal vs Zverev

Murray vs Wawrinka

Fucsovics vs Tsitsipas

2024. máj. 23. 20:10
 340/1192 anonim ***** válasza:
Csóré Nadal.... azert első körben egy Zverevet kapni.. azt hittem azert mehet pár kört legalább. De most Zverev reálisan megverheti,nem úgy mint 2 éve. :D
2024. máj. 24. 12:07
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!