Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
511/1435 A kérdező kommentje:
Azért a 2011-2015 közötti időszak alatt bőven volt olyan, hogy verhetetlen volt.
2024. júl. 14. 22:04
512/1435 anonim válasza:
Azért hangsúlyoztam ki,hogy itt csak az elmúlt 6 évre gondoltam.
513/1435 anonim válasza:
Vagyis a végére odaírtam hogy sosem verhetetlen... akkor is kapott azért ki, a 2011 es csoda szenzonjában salakon a Garroson Federertől... szóval olyan hogy verhetetlen nincs,de nem csak Djokovicnál,senkinél sem. Persze,2011-2015 között élte a csúcsát,ez kétségtelen,és akkor nagyom kevésszer kapott ki.
514/1435 anonim válasza:
A 2016-os RG győzelemmel lezárult pályafutása első szakasza ami egyben a csúcs időszaka is volt. 2018 Wimbledon után már soha nem volt annyira domináns a játéka mint korábban, a 38 éves Federert is meccslabdákról verte. A rutinjával illetve a mentalitásával kb ugyanannyit nyert mint korábban de már inkább gyengébb ellenfelek ellen illetve az utóbbi pár évben már kevesebbet is játszott, csak a Gs-ekre koncentrálta az erejét.
515/1435 anonim válasza:
Amit viszont tényleg nem szabad elvenni tőle,hogy a fogadások szempontjából ha a döntőket nézzük,a papírformát szinte mindig hozta,azokat a meccseket,amiket egyértelműen meg kellett nyernie. És biztos vagyok benne,hogy Tsitsipasféleket még álmából felkeltenék,most is elverne, csak kerdes játszik e döntőt valaha még ilyen kaliberű játékos ellen...
516/1435 anonim válasza:
Én már ugy kb 1-2 éve tervezgettem, hogy majd ha eljön az olimpia, megpakolom valamennyivel, mert mindig azt hangsúlyozta hogy az neki mennyire fontos. Persze, nyilván ami azóta történt, az teljesen megváltoztatta ezen terveim, de most csak bukni lehetne vele.
517/1435 anonim válasza:
Kb 4-es odds van az olimpiai győzelmére, rakjátok meg, valamit csak nyer nagy számok törvénye alapján :D
518/1435 anonim válasza:
Pont azt néztem én is full value😂 Amugy viccen kívül szerintem nem sok esélye lesz. Pláne salakon.... de ez megint csak egy olyan szituáció,amikor senki sem számítana rá,és mégis megcsinálná.(mondjuk ha kapna egy olyan esélyt hogy pl Alcaraz es Sinner is kiesne pl,azzal lehet tudna elni)
519/1435 anonim válasza:
Az Olimpiákon eddig mindig csődöt mondott, nem bírta idegileg soha. Amúgy kap egy ugyanolyan könnyű ágat mint Wimbledonban, Alcaraz, Sinner egy ágra kerülnek így ütik egymást, Zverev lesérült, szerintem nem indul, marad Cici, Ruud, esetleg Rune, nem olyan reménytelen a helyzete. És van egy nagy kérdőjel Nadal de ő valószínűleg már csak búcsúzni megy, a legjobbak ellen nem hiszem hogy sok esélye lenne.
520/1435 anonim válasza:
Ez biztos már? Hogy a világelső a 3. kiemeltet kapja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!