Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian
Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a
versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam
közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső
győzelmét egy szép kis összeggel?
Nem is azt vártam,hogy neki essen,csak látni akartam volna a szemében a tüzet,és azt,hogy oké, lehet hogy jobb vagy már nalam kispalytás,de azert nekem itt van a 24 GS rutinja, 7 Wimbledon,kondim is van azért,szóval akkor harcoljunk meg... de ebből semmit nem láttam. Viszont az Atp finalson Alcaraz ellen brutálisat jatszott,ott valami nagyon beakadt neki,szóval ha a spanyol a legjobbját játsza lehet akkor is kikapott volna,gyors fedett kemény pályán. Egyébként én sem értem,hogy miért variálják,hogy az olimpia döntőben valamikor 3,valamikor 2 szettet kell nyerni... de azt olvastam hogy idén 3-at kell majd.
2024. júl. 21. 08:49
A harmadik szettben volt egy pillanat amikor megnyert egy szoros adogatójátékot akkor kiszakadt belőle valami de ennyi volt a harcosság jele. Amúgy a taktikája se működött mert hosszú labdameneteket nem akart játszani, hosszú meccsen ő húzta volna a rövidebbet meg lehet fizikailag se bírta volna ezért agresszívabban játszott ezért sokat hibázott mert Alcaraz ellen nagyon pontosakat kell ütni hogy meglegyen a pont szóval nem nagyon láthatta hogy lehet ezt a meccset megnyerni plusz az ellenfelen meg látszott hogy jó formában van szóval ez így kicsit sok volt együtt. A fedett pálya egyelőre Alcaraz leggyengébb terepe és már év végén van amikorra lehet el is fárad akárcsak Nadal régen szóval ott idén sem zárnám ki hogy Djoko megveri, egy két nagyobb tornán ha még jól szerepel a szerb akkor be is fog jutni oda. Amióta nézek teniszt az Olimpiákon mindig három szettet kellett nyerni a döntőben kivéve Tokióban így most meglepődtem hogy visszaállították. Sőt régen még a Masters meg Finals döntők is három nyertre mentek meg a Davis Kupa is.
2024. júl. 21. 11:59
Azert az olimpiai tenisz mindenképp trükkös így abból a szempontból,hogy az összes meccsen minden játekos ugy van vele,hogy 2 szettet kell nyerni,mint mondjuk egy 250,500,1000-es versenyen,viszont a döntőben meg hirtelen olyan mintha egy GS döntőben találnák magukat...arról nem is beszélve,hogy a fűről hirtelen kell visszaállni a salakra,úgy hogy tétmeccset nem is fognak játszani pl Alcaraz,Sinner,Djokovic sem.
2024. júl. 21. 12:25
Nem hiszem hogy az átállás problémás mivel a salakszezon után is kezdődik azonnal a füves, Alcaraz az RG döntő után 9-10 nappal később már füvön játszott, Djokonak se okozott soha nehézséget, ő nem is szokott füves felvezetőkön indulni csak játszik egy-két bemutató meccset Hurlingham clubban és ennyi a felkészülés. Akkor fordítva is mennie kell, fűről vissza salakra, még ha nem is játszanak felvezetőt van két hetük edzeni. Olimpián még az zavarhat be hogy itt a legtöbben párosban is indulnak mert ez ritka torna, négy évente van. Djoko szerintem már csak egyéniben fog indulni, legutóbb vegyespárosban is játszott de Alcaraz és Sinner párosban is indulnak.
2024. júl. 21. 14:02
545/1438 A kérdező kommentje:
Csak egy random kérdés: Szerintetek Rune tehetsége arányban van az őt körülvevő hájppal? Úgy értem, fel tud nőni Alcaraz és Sinner mellé? Nekem egy kicsit Shapovalov korai karrierjére hasonlít az övé, akitől szintén nagyon sokat vártak a legmagasabb szinten.
Hát Nadal se úgy ment ki a döntőre mint aki nagyon hinne a győzelemben, egy értékelhető megmozdulása se volt, igaz eléggé leharcolt állapotban érkezett már.
2024. júl. 22. 20:23
Rúne már bizonyított, játszott nagy meccseket Djokoval is, tehetsége megvan de nem elég alázatos és egy nagyképű hülyegyerek, ezzel a mentalitással nem sokra fogja vinni hiába lenne ügyes. Inkább Kirgioszhoz van jelenleg közelebb mint Alcarazhoz. Az ausztrálnak is meg lett volna a tehetsége de kb a legnagyobb tahó volt aki eddig teniszpályára lépett és kb nem edzett semmit amit le is nyilatkozott.
2024. júl. 22. 20:27
Nadalban sajnos ennyi van már. Szerintem az is nagy szó hogy ilyen hosszú meccseket megnyert mint az előző fordulókban,úgy is hogy még párost is játszott..
Pont a napokban volt egy cikk az eurosporton,Runeról,hogy ő maga nyilatkozta,hogy nem érzi messze magát Alcaraztól és Sinnertől... az jó ha valakinek ekkora önbizalma van,az más kérdés ha más nem társul hozzá. Én nem tartom közel sem olyan tehetségesnek sem,mint Alcarazékat,mentalitásról nem is beszélve. Szerintem azután kezdte nagyon elhinni,amikor Djokot megverte Párizsban. Azóta szinte csak lejtmenetben van. Edzőit havonta cserélgeti,nem tud megmaradni senki mellett. Azért ez is sokatmondó szerintem. Inkább fontosabb már most neki a média,a netflix sorozat meg miegymás. De így sosem lesz belőle legendás teniszező az is biztos. Sosem értettem monndjuk az utóbbi időben,hogy olyan gyalázatos eredményekkel hogy lehetett top 6-7. a ranglistán,de azért idővel szépen a helyére került a jelenlegi mezőnyben.
2024. júl. 22. 21:22
Jah kicsit Shapo feelingje van,első 1000 es meccsen asszem Nadalt verte vagy valami ilyesmi. Aztán hát latjuk,nála is a mentalis tényezők illetve a sérülések következtében ott van ahol.
2024. júl. 22. 21:24
Sinner visszalepett. Igy mar biztosan csak a döntőben lehetne Alcaraz Djokovic,ha eljutnak odáig.
2024. júl. 25. 07:34
Kapcsolódó kérdések: