Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/1123 anonim ***** válasza:
Ugy értve,hogy pl Djokovic is elmondta sokszor,ha nincs Federer Nadal nem valószínű hogy valaha is eljut ilyen szintre... ahhoz olyan bajnok mentalitású riválisok kellenek mind Nadal vagy Fed.
2023. aug. 23. 22:39
 192/1123 anonim ***** válasza:
Közben kijött a sorsolás is.. azért most Djokovicnak szerencséje volt, kb elkerült minden ellenfelet aki veszélyes lehetne rá. Alcaraznak meg akár jöhet egymás után Sinner, Medvedev. Mindenesetre nem féltem a spanyolt. :D
2023. aug. 25. 06:46
 193/1123 A kérdező kommentje:

Sinnernek most nem volt akkora mákja a sorsolással, mint Wimbledonban. :) Mindenesetre benne több potenciált látok, hogy legyőzze Alcarazt, mint Medvedevben, aki akármennyire is jó ezen a borításon, szerintem Alcarazzal nincs egy súlycsoportban. Djokovic kapta a könnyebb ágot, ez jó. Auger-Aliassime lehetne az első komolyabb ellenfele a nyolcaddöntőben, de szerintem a kanadai nem jut el addig, sőt, benne van egy első körös búcsú az amcsi Mackenzie MacDonald ellen. Tsitsipas sem valószínű, hogy eljut a negyeddöntőig, neki is bőven benne, hogy kiesik már a nyitómeccsen Raonic ellen.

A mieink is belenyúltak a tutiba. Fux vs Korda, Marozsán vs Gasquet, Balázs Attila vs Medvedev, a nőknél pedig Udvardy Panna vs Ajla Tomljanovic. Lesz itt magyar továbbjutás szerintetek?

2023. aug. 25. 21:08
 194/1123 A kérdező kommentje:
Jav.: Könnyebb ágat, nem ágot. :D
2023. aug. 25. 21:09
 195/1123 anonim ***** válasza:
Balázs 100 feletti odds😂😂 Ilyet még sosem láttam egy teniszmeccsnél.
2023. aug. 25. 22:03
 196/1123 A kérdező kommentje:

Jó kis első fordulós meccsek lesznek, bár inkább a jobbak inkabb kedden lesznek.

Amikre eddig pénzt tettem:

- Bublik vs Thiem: Bublik nyer négy szettben, ill. szettek over 4,5

Mindkettőt egy tízessel raktam meg.

- Auger-Aliassime vs McDonald: McDonald nyer 3:1-re, szettek over 4,5 2x10.000

- Stricker vs Popyrin: over 4,5 szett

- Tsitsipas vs Raonic: Raonic nyer és szettek over 4,5 2x10.000

2023. aug. 28. 00:21
 197/1123 anonim ***** válasza:
100%
Raonicra minek pénzt tenni? Ő már nem komoly teniszező, évek óta alig játszik, mégha valami gyengével került volna össze de Cicipász ellen. Bublikra is felesleges mert ő is egy bohóc, mikor milyen kedve van, kiszámítani hogy éppen milyen passzban van nem lehet. Félixre lehetett számítani hogy kiesik, ő nagyon maga alatt van.
2023. aug. 29. 23:22
 198/1123 A kérdező kommentje:

Djoko, banyek... Majdnem tétnélkülivé tette a jövő hetemet, már ami a végső győzelmére tett összegemet illeti.

A mostani Raonicot egy kicsit túlértékeltem az elmúlt hetekben elért eredményei alapján. Bublikra fogadni valóban tévedés volt.

2023. szept. 2. 14:33
 199/1123 A kérdező kommentje:
Fucsovics második fordulós zakójához mit szóltok?
2023. szept. 2. 14:35
 200/1123 anonim ***** válasza:

Hát Djokovic engem is befosatott,mert bár én nem a végső sikerére tettem, hanem az egyes meccseket pakolom nagy téttel (Alcarazzal kombinálva)még igy sem annyira rossz a profit. De ért hozzá hogyan kell az embert kora reggel befosatni amikor ránéz az eredményre😂😂

Fucsovicstól meg ez várható szerintem,sosem volt kiegyensúlyozott játékos.

2023. szept. 2. 14:50
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!