Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Sinnernek most nem volt akkora mákja a sorsolással, mint Wimbledonban. :) Mindenesetre benne több potenciált látok, hogy legyőzze Alcarazt, mint Medvedevben, aki akármennyire is jó ezen a borításon, szerintem Alcarazzal nincs egy súlycsoportban. Djokovic kapta a könnyebb ágot, ez jó. Auger-Aliassime lehetne az első komolyabb ellenfele a nyolcaddöntőben, de szerintem a kanadai nem jut el addig, sőt, benne van egy első körös búcsú az amcsi Mackenzie MacDonald ellen. Tsitsipas sem valószínű, hogy eljut a negyeddöntőig, neki is bőven benne, hogy kiesik már a nyitómeccsen Raonic ellen.
A mieink is belenyúltak a tutiba. Fux vs Korda, Marozsán vs Gasquet, Balázs Attila vs Medvedev, a nőknél pedig Udvardy Panna vs Ajla Tomljanovic. Lesz itt magyar továbbjutás szerintetek?
Jó kis első fordulós meccsek lesznek, bár inkább a jobbak inkabb kedden lesznek.
Amikre eddig pénzt tettem:
- Bublik vs Thiem: Bublik nyer négy szettben, ill. szettek over 4,5
Mindkettőt egy tízessel raktam meg.
- Auger-Aliassime vs McDonald: McDonald nyer 3:1-re, szettek over 4,5 2x10.000
- Stricker vs Popyrin: over 4,5 szett
- Tsitsipas vs Raonic: Raonic nyer és szettek over 4,5 2x10.000
Djoko, banyek... Majdnem tétnélkülivé tette a jövő hetemet, már ami a végső győzelmére tett összegemet illeti.
A mostani Raonicot egy kicsit túlértékeltem az elmúlt hetekben elért eredményei alapján. Bublikra fogadni valóban tévedés volt.
Hát Djokovic engem is befosatott,mert bár én nem a végső sikerére tettem, hanem az egyes meccseket pakolom nagy téttel (Alcarazzal kombinálva)még igy sem annyira rossz a profit. De ért hozzá hogyan kell az embert kora reggel befosatni amikor ránéz az eredményre😂😂
Fucsovicstól meg ez várható szerintem,sosem volt kiegyensúlyozott játékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!