Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/1123 A kérdező kommentje:
De egyébként gratula a nyereményhez.
2023. júl. 17. 21:17
 182/1123 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy talán annyiban "jobb" Djokovicnál, hogy fiatalabb, és ahogy telik az idő, az ilyen fizikális meccseket ő fogja jobban bírni minden bizonnyal. És most ez a meccs után szerintem ki lehet jelenteni, hogy mentálisan is felveszi bőven vele a versenyt a spanyol, ami a többi játékosról még jóindulattal sem mondható el.
2023. júl. 17. 21:43
 183/1123 anonim ***** válasza:

Atya világ,hát ez a Djokovic Alcaraz Cinci döntő mi volt már???!!!

Én láttam már rengeteg nagy teniszmeccset,de megkockáztatom,hogy ilyet még sosem... ahol ennyi fordulat,ennyi izgalom,ennyi dráma volt... brutális volt amit mindketten kihoztak magukból,Alcarazt sajnáltam,mert ő is megérdemelte volna,de hat valakinek veszíteni is kellett. Viszont szerintem ettől csak erősebb lesz... ezek fényében már várom az US Opent,és egy esetelges finálét kettejük között.:D

2023. aug. 21. 03:22
 184/1123 anonim ***** válasza:
Ilyen meccset nem fogsz látni az atp touron mert ez csak akkor lehetséges amikor két klasszis játszik egymással és jelenleg három van a mezőnyben de az egyik inaktív. Olyan mintha kilenc életük lenne, meccslabdánál is eltalálják a vonalakat és akkor húzzák elő a legjobb ütéseket amikor a legjobban kell, ez más szint mint amin a teniszezők 99%-a van. Az elmúlt 20 évben csak akkor lehetett ilyen meccseket látni amikor a big3 egymás ellen játszott illetve néhányszor a Djoko-Wawrinka meccseken és tavaly az Alcaraz-Sinner, elég ritkák.
2023. aug. 21. 17:04
 185/1123 A kérdező kommentje:
Én éppen a második szettben, miután Djokovic visszabreakelte Alcarazt aludtam el. :D De amíg láttam a meccset, addig azon gondolkodtam, hogy a fene egye meg, hogy nincs egy olyan meccsük egymás ellen, amikor mindketten jól játszanának. Wimbledonért nagy kár, ott Djokovic egy győzelemmel megtörhette volna Alcaraz karrierjét, ahogy tette azt pl. Tsitsipassal vagy Federerrel. Amúgy nincs bajom Alcarazzal, csak ne Djokovic ellen nyerjen. :)
2023. aug. 21. 18:25
 186/1123 anonim ***** válasza:
Szerintem Alcaraz ha ki is kapott volna Wimbledonban sem törte volna meg... őt más fából faragták mint a Tsitsipas féléket. Meg amugy is ő volt papíron az esélytelenebb,szóval ott ő csak nyerhetett. De az már most latszik,hogy mentálisan mennyire erős 20 évesen, ez döbbenetes. A döntő szettben,amikor Djokovic 5-4 nél adogatott a meccsért,és szettlabdái voltak,azt úgy senki más nem fordította volna meg Alcarazon kívül,mert nem Djokovic vesztette el,hanem Alcaraz nyerte meg.
2023. aug. 21. 18:33
 187/1123 anonim ***** válasza:
100%
Nadal salakon meg tudta volna csinálni, ő a harmadik klasszis de sajnos ő már nem tényező. Még lehet jobb is hogy itt Djoko nyert, ha Alcaraz nyert volna akkor elbízhatta volna magát, így a US Openen ha találkoznak valószínűleg extra motiváció lesz benne és nem lankad a figyelme akkor sem ha nyerésre áll mint tegnap és nem engedi vissza a szerbet.
2023. aug. 21. 19:29
 188/1123 anonim ***** válasza:

Természetesen,Nadal fenykorában ugyan ez,1000 élete volt.

Én is igy gondolom,hogy lehet hogy ennek most igy kellett lennie,hogy Alcaraz kikapjon,mert ha most is nyert volna,lehet hogy tényleg kicsit elbizakodik vagy nem koncentrálna elégge egy esetleges Us Open döntőben Djoko ellen... de így szerintem nagyon motivált lesz. Az egyetlen baj,hogy amugy tök jó hogy újra nyilt a tenisz,és egy grand slam sem lefutott,de lassan Djoko is visszavonul,és sajnos nem látni nagyon hogy a későbbiekben lesz e ilyen... persze ott van Sinner Rune Medvedev stb. de én valahogy nem érzem azt bennük mint Alcarazban. Vagy abban lehet reményekdni,hogy majd jön a semmiből megint egy ilyen srac,mint ahogy Alcaraz is onnan jött nem is oly reg.:D

2023. aug. 21. 19:58
 189/1123 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán jön ilyen klasszis, az elmúlt 20 évben volt három meg még talán Murray és most Alcaraz, a többiek jóval alacsonyabb szintet képviseltek. Sok mindennek klappolnia kell, nem elég a tehetség, kell a szorgalom is, ez Ciciből, Zverevből hiányzik, belőlük már nem lesz semmi, esetleg szerencsével még nyerhetnek valamit de ennyi. Ehhez úgymond nem normálisnak kell lenni, amit tegnap csináltak az hasonló volt a 2012-es AO döntőhöz ahol összeesésig mentek és egyik sem engedett a másiknak, ilyen szenvedély nagyon kevesekben van. Ott van például Kirgiosz aki tehetséges de nem is szereti ezt a sportot, ilyen hozzáállással nyilván nem lehet semmire se vinni. Alcaraz például sírt a meccs végén, legtöbbször azért elég semlegesen veszik tudomásul a vereséget, kikapnak, felveszik a pénzdíjt majd mennek a következő tornára, a spanyolban minden tulajdonság megvan mint a nagy hármasban, nekik is ez volt az életük.
2023. aug. 22. 02:12
 190/1123 anonim ***** válasza:
Igen,csak ha neki nem lesznek olyan vetélytársai,mint Djokovicnak Nadal vagy Federer,akkor valahogy nem tudom elképzelni,hogy ezekbe a magasságokba jusson el, akármennyire is meglenne benne a potenciál rá hogy ő nyerje a legtöbb GS-t akár. De igazi riválisok nélkül,mint a nagy 3-4 es, így nem lesz egyszerű.
2023. aug. 23. 22:36
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!