Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Hát jó kérdés hogy melyik magyar meddig juthat, talán Udvardyn kívül mindenkinek lehet eselye.
Ajjajj, Kyrgios visszalépett, pedig csak ő állíthatta volna meg Novakot😂
Az Auger-Aliassime meccs miatt nekem is fáj a szívem, mert azon nagyon gondolkodtam, hogy Mmoh győzelmét meg kellene játszani. :(
Mára van egy raklapnyi fogadásom függőben. Csak két érdekesebb:
- Etcheverry vs Wawrinka: Etcheverry nyer 3-1-re @6,75, illetve megraktam a szettek over 4,5 @3,15 (vagy talán @3,25), mindkettőt egy-egy tízessel.
- Murray vs Tsitsipas: Tsitsipas nyer 3-1-re @5,60 és szettek over 4,5 @2,95
Még egy:
- Alize Cornet vs Elena Rybakina: Cornet nyer @5,40, ill. szettek over 2,5 @3,15
Gondolkodtam egy darabig, hogy melyiket rakjam meg: Murray négyben vagy Tsitsipas négyben, és ha a bukik Murrayt tették volna meg underdognak, abban az esetben az ő 3:1-es győzelmére fogadtam volna, de perpill az "csak" 3,50 körüli szorzót ad.
Amúgy kösz, Broady! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!