Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
121/1122 A kérdező kommentje:
Jó meccs lehet úgy is, persze, de az úgy nem az igazi, hogy az alsó ágon nincs egy nagyágyú sem.
Amúgy este Djoko vs Fuksz meccs. Szerintetek nyer szettet Marci?
2023. máj. 31. 14:26
122/1122 anonim válasza:
Ahh, szerintem már az csoda lenne ha szettet tudna nyerni. Fejben gatya.
123/1122 anonim válasza:
Az első szettben még viszonylag jól játszott, de szettet nyerni nem volt sansza sem. Szerintem Djokovicot Alcaraz állíthatja meg egyedül, másban nem látom.
124/1122 A kérdező kommentje:
A második szett olyan volt, mint egy női meccs. Mármint Fucsovics mentális szétesésére gondolok ezalatt. 6:0 banyek...
2023. jún. 1. 21:44
125/1122 anonim válasza:
És összejött az Alcaraz Djokovic 👀
126/1122 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok, hogy Djokovic mivel rukkol elő, mert Alcaraz brutál jól játszott az előző fordulóban is, és nem hiszem, hogy megijed a szerbtől.
2023. jún. 7. 23:52
127/1122 anonim válasza:
Remélem jó meccs lesz,és Alcaraz nem úgy kezd mint tavaly Zverev ellen,bár azóta már jobb játékos sokkal.
128/1122 anonim válasza:
Pedig mennyire jó meccs volt,az első szettben Alcaraz kicsit talán be volt szarva,vagy nem tudom,de aztán szépen belejött,a második szett már nagyon jó volt,kár érte...
Djokovicnak így sima a 23.,illetve utánna a 24. Wimbledonban is elég valószínű,innentől már csak az a kérdés lesz e naptári vagy sem.
129/1122 A kérdező kommentje:
Pláne úgy, hogy Ruud lesz az ellenfele a döntőben. Vicc ez a Zverev. Amatőr hibák sokasága, 0-40-nél nem tudja lebreakelni Ruudot, aztán meg bukja a sajátját, stb.
2023. jún. 9. 21:20
130/1122 anonim válasza:
Zverev hulladék ellenfelek ellen jutott el idáig,ahogy nagyjából Ruud is... az vicces volt a közvetítesben,ahogy Szabó Gábor próbálta felhozni az érveket mellettük Djokovic ellen,Köves meg a teljes ellenkezőjét😂🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!