Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/1123 A kérdező kommentje:

Két kulcspillanat volt, amin Djokovic elbukta ezt a döntőt.

1. A második szett tie-breakben bevállalt egy szükségtelen rövidítést 3:2-es előnynél.

2. A döntő szettben break labdája volt 1:0-nál és a lecsapást a hálóba ütötte.

Persze, nagyon sok hibával játszott, a hosszú labdameneteket kb. 10-ből 7-szer bukta, de még ezek is belefértek volna, hogyha az említett két esetnél az egyiket megcsinálja.

2023. júl. 16. 20:25
 172/1123 A kérdező kommentje:
Ja, még annyit, hogy nagyon remélem, hogy nem jár úgy, mint Serena Williams, akinek volt jó néhány lehetősége, hogy utolérje Margaret Courtot a GS-ek számában, de végül huszonháromnál leragadt. Ha valaki, hát Djokovic igazán megérdemelné, hogy ő legyen a csúcstartó.
2023. júl. 16. 20:29
 173/1123 anonim ***** válasza:

Igen,voltak kulcspillanatok,sokszor érthetetlen Djokovic hibákkal... de ehhez az is hozzátartozik,hogy Alcaraz hihetetlen meccset játszott, abszolút a legjobb teniszet játszotta (az első szett kivételével), ráadásul egy számára új borítású,ahol túl sok tapasztalata nincs. És az a mentális erő,hogy egy wimbledoni döntőben 5 szettben verni Djokot... talán mondhatjuk hogy revansot vett Federerert😅

Viszont innentől én azt mondom,hogy ha Alcaraz továbbra is motivált marad,és éhes, akár melyik Grand Slamen meg tudja verni Djokovicot,ez már világos.

2023. júl. 16. 20:48
 174/1123 A kérdező kommentje:
A Garroson és a(z) US Openen mindenképpen favorit lenne a spanyol, abban viszont nem vagyok biztos, hogy Alcaraz a top teniszével egy szintén top teniszt produkáló Djokovicot az AO-n vagy még egyszer Wimbledonban meg tudna verni.
2023. júl. 16. 22:31
 175/1123 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... szerintem nem lenne neki verhetetlen az AO-n sem... és már fiatalabb sem lesz Djokovic, Alcaraz viszont szerintem még messze van a végső potenciáljától... kérdés nem lesznek e ez után motivációs gondjai, mint az Us Open megnyerése után egy rövid ideig.
2023. júl. 16. 22:48
 176/1123 anonim ***** válasza:
56%
Alcaraz a jobb teniszező, ha füvön megverte akkor Ausztráliában is megtudja, az meg hogy Djokó hibázott párat benne van a játékban, ellene talán nem hibázott Sinner vagy a többiek? Tökéletesen senki nem tud teniszezni mert nem gép egyik sem így hozhatnak rossz döntéseket, Alcaraz meg odaadta neki az első szettet ajándékba. Aki nem látta hogy a spanyol mentálisan erősebb volt az nem ért ehhez a játékhoz tehát nem Djokó adta neki oda hanem egyszerűen elvette tőle. Persze nehéz reálisan látni mikor egy milliót raknak Djokóra és megy mind a kukába :D
2023. júl. 17. 00:58
 177/1123 anonim ***** válasza:
A millós en voltam, de szerintem en tisztán látom a dolgot. Megtörtént, amitől egy picit tartottam is a torna elején. Hogy Alcaraz annyira brutálisan fejlődött a játeka meccsről meccsre füvön, hogy benne volt, hogy ha valaki, ő meg tudja verni Djokot akár egy Wimbledoni döntőben is. Egyszerűen mentalisan is fölé nőtt, amit nem gondoltam volna. Illetve Djokovic olyan kritikus helyzetekben hibázott, amikben ő nem szokott. Akkor már láttam, hogy verhető most. De ezt Alcarazon kívül senki sem tudta volna ebben a mezőnyben megcsinálni, ilyen Tsisipasfélék ellen meg ez is bőven elég lett volna akár egy 3 szettes győzelemhez is. Ez van, ilyen a sport, hozott már sok pénzt nekem Djokovic, most elvitt..
2023. júl. 17. 09:56
 178/1123 anonim ***** válasza:
A szerb általában hibázgat ha hasonló kaliberű játékossal akad össze, ilyen volt Wawrinka vagy Nadal is. Azt a lendített röptét beütötte volna egy Sinner ellen ahol agyon van nyerve a meccs és nincs jelentősége de Alcaraz ellen nagyobb súlya volt és a spanyoltól jobban is tart mint mástól, nem volt meg a magabiztossága ezért belehibázott szoros helyzetekben de ez a játék ilyen. Eleve 60-40 volt a meccs előtt, ekkora összeget még Cici ellen se raknék fel rá mert bármi történhet, a Garros döntőben is vezetett a görög 2-0-ra, az is váratlan volt de ott tudott fordítani. Én Alcarazt raktam meg szetthátrányban bár nem egy millióval és hozta is a pénzt.
2023. júl. 17. 11:39
 179/1123 anonim ***** válasza:

Na, akkor gratulálok, szép megérzés volt Alcarazra rakni:D

Ez érdekes kérdés, mert sokszor pont ellene remegtek meg, még olyan játékosok is, mint Federer, lásd 2019, Wimbledon,vagy Nadal 2012 AO, és még van egy pár iylen.. Illetve az első szettben az érződött Alcarazon, amit a meccs után is mondott, hogy nem hitte el hogy megverheti Novakot... csak a második szettben kezdte elhinni. Viszont én azt mondom, ha ott a 2.szett tie breakban nem hagyja cserben az a fonák, akkor megnyeri a szettet, és 2-0 szettről biztosan nem kapott volna ki. Mindenesetre, ahogy mondtad, ez a sportág ilyen, ezen a szinten 70, de az is lehet hogy 80%ban a mentális rész dönt. És abban most Alcaraz volt a jobb. Viszont szerintem Djokovic ebből csak motivációt fog szerezni, biztos vagyok benne hogy nagyon vissza akar vágni a spanyolnak, szóval lesznek itt még nagy csaták, akár már az Us Openen. Így legalább még mindig marad izgalom a teniszben, csak már nem Federer, Nadal es Djokovic, hanem lehet hogy csak Alcaraz vs Djokovic.

2023. júl. 17. 13:20
 180/1123 A kérdező kommentje:

,,Alcaraz a jobb teniszező..." Inkább így: Alcaraz volt a tegnapi meccsen a jobb teniszező, de összevetve őket semmiképpen sem jobb Djokovicnál, egy fikarcnyival sem. Most Alcarazt sokan megállíthatatlannak gondolják, de így volt ez Djokoval is nem egyszer, hogy kérdéses volt, hogy azok után, hogy Federer, Nadal és Murray sem volt ellenfele a Grand Slameken, vajon le tudja-e őt győzni valaki, aztán ugyebár jött Wawrinka.

2021-től kezdődően hatból öt Grand Slamen hízott a malacperselyem Djokovic végső győzelmeivel, most sajnos ez nem jött össze.

2023. júl. 17. 21:16
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!