Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/1123 anonim ***** válasza:
És megcsinálta Djokovic,amikor kiderült hogy nem Alcarazzal játsza a döntőt,megtettem a győzelmét egy szép kis összeggel,és szerencsére hozta is,az eredmény tekintetében talán a vártnál simábban. :D
2023. szept. 11. 02:21
 212/1123 A kérdező kommentje:

Gratulálok! :) Én a Cincinnati elődöntők alatt tettem fel a stekszet (200.000) a végső győzelmére @2,60-on. A bet365 @2,25-öt ad az AO és @2,75-öt a jövő évi wimbledoni győzelmére. Szerintem az AO sima liba lesz megint. :)

A meccsről: Gondoltam, hogy ha megnyeri azt a kritikus, vért izzadós második szettet, akkor onnan már nem jön vissza Medvedev. Medvének gyakorlatilag nem volt B terve, azt hitte, hogy annyi elég lesz, hogy a végtelenségig húzza a játékokat.

A női döntő: Nos, Sabalenka részéről ezt nehéz megmagyarázni. Nyert egy Grand Slamet Gauffnak.

2023. szept. 11. 22:06
 213/1123 anonim ***** válasza:

Akkor szintén gratula.:)

Nos, igen, az AO-n megint egyértelmű favorit lesz, de egyszerűen valahogy nem akarom elhinni, hogy ez az ember még mindig ennyire motivált marad... elvégre mi motiválja már, megelőzte Nadalt és Federert végleg, ez volt a nagy célja, de most az vajon tudja még ennyire motiválni, hogy nem 24, hanem 25? :D Bár azt gondolom még egy olimpia biztos nagyon motiválja, addig nem hiszem hogy leállna.

2023. szept. 11. 23:59
 214/1123 anonim ***** válasza:
100%

"még egy olimpia"

Lesz az kettő is. Ez az ember nem normális amúgy. :D

[link]

2023. szept. 12. 00:41
 215/1123 anonim ***** válasza:
100%
Ember tervez, Isten végez. Senki nem tudhatja előre mi lesz öt év múlva, ő se. Én is szeretnék sok mindent aztán vagy úgy lesz vagy nem. Ha Alcaraz beérik ellene már nem lesz esélye, csak egy kis rutin kell még a spanyolnak, kizárt hogy öt év múlva versenyben legyen vele, már most se nagyon bír vele. Arról nem is beszélve hogy kb minden idők egyik leggyengébb sorsolását kapta Ausztráliában meg itt is. A legutóbbi Olimpia például nem is akkor került megrendezésre amikor kellett volna szóval nem ártana kicsit óvatosabbnak lenni.
2023. szept. 12. 02:02
 216/1123 anonim ***** válasza:

Ezért en csak annyit mondtam, hogy a jövő nyári olimpiáig egészen biztos hogy kitart ez a fizikális állapota,de akár lehet benne reálisan 2-3 év is.

Én tavaly év végén azt írtam, hogy nekem nem elképzelhetetlen a naptári slam sem, erre valaki azt írta hogy lehetetlen... ahhoz képest 1 szettre volt tőle, közelebb mint 21-ben.:D

No nem azt mondom jövőre nagyobb esélye lesz rá, mert szerintem az már nem jöhet össze. Alcaraz 1 slamet biztosan behúz szerintem minimum... de ugye az sem készpénz hogy a spanyol eljut e a döntőkig, mint az most is láttuk, vagy esetleg sérült lesz, akkor más nem nagyon állithatja meg.

2023. szept. 12. 05:46
 217/1123 A kérdező kommentje:

#23:59

Köszönöm. :)

Amúgy akár már idén megszerezheti a 100. trófeáját, ehhez már csak négy tornagyőzelem szükséges. A két Mastersen (Shanghai, Párizs), illetve a világbajnokságon minden bizonnyal ott lesz, de van még választék: ATP 500 Bécs és Bázel (ezek egy időben vannak), illetve Asztana és Peking.

2023. szept. 12. 22:24
 218/1123 anonim ***** válasza:
Most az olvastam, hogy a párizsi mastersig nem fog tornát játszani. Végülis érthető, neki ezek a tornák már nem fontosak igazából.
2023. szept. 15. 13:59
 219/1123 anonim ***** válasza:
Nos, úgy fest nekem, hogy nem Alcaraz lesz jövőre Djokovic ellenfele, hanem Sinner. Elég jól megerősödött fejben, és csak jobb lesz. Alcaraz elveszni látszik, azert remélem vissza fog térni, kár lenne elvesziteni.
2023. nov. 15. 11:59
 220/1123 A kérdező kommentje:
Ősszel nagyon leeresztett Alcaraz. Sinnertől viszont most már elvárható, hogy ott legyen a GS elődöntőkben vagy akár döntőben. Amúgy én múlt hétvégén már feltettem Djokovic Aussie Open győzelmére a tétemet (300.000 Ft 2,00-ás oddsra, unibet), mert nem akartam megvárni, hogy lejjebb essen az odds, amennyiben megnyeri az ATP Finalst.
2023. nov. 18. 18:47
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!