Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Gratulálok! :) Én a Cincinnati elődöntők alatt tettem fel a stekszet (200.000) a végső győzelmére @2,60-on. A bet365 @2,25-öt ad az AO és @2,75-öt a jövő évi wimbledoni győzelmére. Szerintem az AO sima liba lesz megint. :)
A meccsről: Gondoltam, hogy ha megnyeri azt a kritikus, vért izzadós második szettet, akkor onnan már nem jön vissza Medvedev. Medvének gyakorlatilag nem volt B terve, azt hitte, hogy annyi elég lesz, hogy a végtelenségig húzza a játékokat.
A női döntő: Nos, Sabalenka részéről ezt nehéz megmagyarázni. Nyert egy Grand Slamet Gauffnak.
Akkor szintén gratula.:)
Nos, igen, az AO-n megint egyértelmű favorit lesz, de egyszerűen valahogy nem akarom elhinni, hogy ez az ember még mindig ennyire motivált marad... elvégre mi motiválja már, megelőzte Nadalt és Federert végleg, ez volt a nagy célja, de most az vajon tudja még ennyire motiválni, hogy nem 24, hanem 25? :D Bár azt gondolom még egy olimpia biztos nagyon motiválja, addig nem hiszem hogy leállna.
Ezért en csak annyit mondtam, hogy a jövő nyári olimpiáig egészen biztos hogy kitart ez a fizikális állapota,de akár lehet benne reálisan 2-3 év is.
Én tavaly év végén azt írtam, hogy nekem nem elképzelhetetlen a naptári slam sem, erre valaki azt írta hogy lehetetlen... ahhoz képest 1 szettre volt tőle, közelebb mint 21-ben.:D
No nem azt mondom jövőre nagyobb esélye lesz rá, mert szerintem az már nem jöhet össze. Alcaraz 1 slamet biztosan behúz szerintem minimum... de ugye az sem készpénz hogy a spanyol eljut e a döntőkig, mint az most is láttuk, vagy esetleg sérült lesz, akkor más nem nagyon állithatja meg.
#23:59
Köszönöm. :)
Amúgy akár már idén megszerezheti a 100. trófeáját, ehhez már csak négy tornagyőzelem szükséges. A két Mastersen (Shanghai, Párizs), illetve a világbajnokságon minden bizonnyal ott lesz, de van még választék: ATP 500 Bécs és Bázel (ezek egy időben vannak), illetve Asztana és Peking.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!