Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/1123 anonim ***** válasza:
Tegnap nagyon megverte Djokovic Alcarazt, kíváncsi leszek ebből mit fog tanulni a spanyol a következő meccsükre...
2023. nov. 19. 11:09
 222/1123 A kérdező kommentje:
Sinnert is megette vacsorára. Olvastam, hogy jövőre (is) megcélozza a Golden Slamet. Szerinted/szerintetek ki lehet vagy kik lehetnek a kihívói Melbourneben, ill. később majd füvön Wimbledonban?
2023. nov. 20. 20:16
 223/1123 anonim ***** válasza:

Igen, azt én is olvastam, illetve videót is láttam róla, ott nekem úgy tűnt ezt kicsit poénosan mondta, de aztan kitudja mennyire gondolja komolyan?!

Én azt mondom, hogy nála minden fejben dől el. Ha motivált lesz rá, és tényleg hajtja ez, hogy meglegyen neki, akkor biztos vagyok benne hogy meg tudná csinálni, még ennyi idősen is. 36 évesen jobb a kondija mint a 20 éveseknek...

Szerintem kihívó, pláne salakon Alcaraz lehet, de csak akkor ha erősebben fog visszatérni, és mentálisan is érettebb lesz. Illetve Sinner, az ő fejlődése sokkal látványosabb volt az utóbbi hetekben. Kívancsi leszek pl Ausztráliában hogy fog teljesíteni, én sokat várok tőle is. A többiek viszont... hát nem tudom. Medvedev adná magát kemeny pályán, de őt már nem igazán érzem veszélyesnek Djokovicra. Rublev is fejlődött szerintem, de benne szerintem nincs sokkal több, esetleg egy Gs elődöntő. Ott van még Zverev, aki a sérüléséből szerintem jobban jött vissza a vártnál, majd meg látjuk hogy eléri e a legjobbját. Arra még kíváncsi leszek hogy Becker mit fog kihozni Runéból.... De lényleg a lényeg, ez csak Djokovicon fog múlni, hogy mennyi Gs-t fog nyerni, az én meglátásom szerint.

2023. nov. 20. 21:41
 224/1123 anonim ***** válasza:
Persze most ugy néz ki Nadal is visszatér, bár azt nem tudom mennyire tud majd versenyképes lenni ennyi kihagyás után, pláne hogy kiemelt már biztosan nem lesz, de a szabadkártyát biztosan megkapja bármelyik versenyre. Mindenesetre durva belegondolni, hogy akár már az első fordulókban lehet egy Nadal Djokovic... persze örülnék neki nagyon ha Nadal versenyképes lenne, pláne salakon, de erre nem sok esélyt látok, talán rámcáfol :D
2023. nov. 20. 21:47
 225/1123 anonim ***** válasza:
32%
Ez kicsit elhamarkodott volt, Alcaraz legalább megverte Wimbledonban, Sinner meg ott is és a WTF-en is becsődölt, a csoportmeccsnek nem volt akkora tétje és az a győzelem nem is ért semmit. Az olasz egy lúzer, minden meccsen ki fog kapni aminek tétje is van, például Gs döntő vagy elődöntő, ott eddig csak Alcaraz bizonyította hogy képes megverni.
2023. nov. 21. 01:23
 226/1123 anonim ***** válasza:
Ebben nem értek egyet. Sinner rengeteget fejlődött az Us Open-t követően. Az,hogy az addig 6-0 ás mérleggel rendelkező Medvedevet,aki mondhatni az egész kemény pályás szezonban kiemelkedő volt,3x egymás után (ráadásul 2 döntőben) felőrölte,mert hálójáték nélkül Medvedevet csak felőrölni lehet ha jó formában van,az számonra megmutatta hogy mentálisan megkeményedett,és egyre jobb lesz. A csoportmeccs pedig fontos volt Djokovicnak,kikapni nem akart semmiképp sem,már csak mivel utánna már nem a saját kezében volt a sorsa,de Sinner felülkerekedett. Az meg,hogy a döntőben már mentálisan elfáradt,az nem meglepő azért, ráadásul arra hogy 2x megverje Djokovicot,még nem elég erős mentálisan. De ha ebben az ütemben fejlődik, akkor biztosra veszem hogy nyerni fog egypár slamet a karrierje során.
2023. nov. 21. 01:57
 227/1123 anonim ***** válasza:
43%
Medvedev sem nagy szám, láthattad az USO döntőben ő is simán kikapott. A csoportmeccses vereség után még a saját kezében volt a sorsa Djokonak, csak akkor nem mikor Hurka ellen elveszítette a második szettet. De ha Sinner szerinted mentálisan elfáradt akkor majd fogja bírni a Gs-eken a menetelést? Néhányat lehet nyer, csak nem Djoko ellen, arra csak Alcaraz képes. Ha nem nagy ellenfél ellen nyeri az nem sokat ér és nem mutatkozik meg a kvalitása, egy Deminuárt nem nagy dolog legyőzni Masters döntőben, Djokot kellett volna de a döntőben csak azt bizonyította hogy ő is egy tucatjátékos, nem klasszis.
2023. nov. 22. 02:27
 228/1123 anonim ***** válasza:
Igen, Medvedevet megverte a döntőben Djokovic, de csak úgy, hogy zseniálisan használta a szerva-röptét. Úgy és akkor, ahogy kell, és ezt csak ő tudja így. Csak alapvonalról, hát nem vagyok benne biztos hogy megverte volna. Viszont Sinnernek messze nincs olyan röptejátéka, szóval ő az alapvonalról őrölte fel, ami szerintem azért nagy szó, mert előtte 6x kikapott tőle zsinórban. Igen, a döntőben simán kikapott, de azert gondoljunk bele, hogy egymás után kétszer legyőzni egy tornán belül Djokovicot... igen, Alcaraz legyőzte Wimbledonban, de azóta teljesen leeresztett. Sinnernek szerintem sokkal természetesebb a fejlődése, lépésről lépésre fejlődik.
2023. nov. 22. 10:27
 229/1123 anonim ***** válasza:
Nos, ugy érzem nem is kell mondanom semmit, Sinner igazolta amit gondoltam. Igen, ez nem Grand Slam, még csak nem is atp torna, viszont Djokovic rengetegszer elmondta, hogy a szezon egyik legfontosabb versenye a Davis Kupa, mivel Szerbiáért játszani neki mindent jelent. Brutálisan komolyan vette, és nagyon nyerni akart, ez látszott. De ez a fiatal olasz srác brutálisat játszott... 3 meccslabdáról visszajött, elvette a szervaját, és végül kiszerválta, nem is akárhogy. Folyamatosan tanul és fejlődik.
2023. nov. 25. 17:51
 230/1123 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem láttam a meccset. 0:40-nél a döntő szettben Sinner játszott annyira jól, hogy nem lett breakelve, vagy Djokovic cseszte el?
2023. nov. 25. 18:18
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!