Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Igen, azt én is olvastam, illetve videót is láttam róla, ott nekem úgy tűnt ezt kicsit poénosan mondta, de aztan kitudja mennyire gondolja komolyan?!
Én azt mondom, hogy nála minden fejben dől el. Ha motivált lesz rá, és tényleg hajtja ez, hogy meglegyen neki, akkor biztos vagyok benne hogy meg tudná csinálni, még ennyi idősen is. 36 évesen jobb a kondija mint a 20 éveseknek...
Szerintem kihívó, pláne salakon Alcaraz lehet, de csak akkor ha erősebben fog visszatérni, és mentálisan is érettebb lesz. Illetve Sinner, az ő fejlődése sokkal látványosabb volt az utóbbi hetekben. Kívancsi leszek pl Ausztráliában hogy fog teljesíteni, én sokat várok tőle is. A többiek viszont... hát nem tudom. Medvedev adná magát kemeny pályán, de őt már nem igazán érzem veszélyesnek Djokovicra. Rublev is fejlődött szerintem, de benne szerintem nincs sokkal több, esetleg egy Gs elődöntő. Ott van még Zverev, aki a sérüléséből szerintem jobban jött vissza a vártnál, majd meg látjuk hogy eléri e a legjobbját. Arra még kíváncsi leszek hogy Becker mit fog kihozni Runéból.... De lényleg a lényeg, ez csak Djokovicon fog múlni, hogy mennyi Gs-t fog nyerni, az én meglátásom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!