Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Kicsit olyan most Alcaraz, mint Thiem a US Open győzelme után. Talán motivációs problémái vannak.
Én egy kicsit tartok a Sinner elleni meccstől. Szerintem ez most nem háromszettes győzelem lesz, mint tavaly Wimbledonban, bár nem bánnám. :D
A másik elődöntőben kire számítasz/számítatok, mint leendő döntősre? Medve vagy Zverev?
Abban én is biztos vagyok,hogy ez egy nagyon kiki meccs lesz Sinner ellen. Talan 5 szett is lehet. De azt erzem még nem fog tudni nyerni itt Sinner. Közel lesz,de Djokovic fog nyerni.
En nem becsülöm túl most ez után sem Zverevet, ebben vastagon Alcaraz is benne volt hogy ő nyert ma. Én ha választani kell Medvedevet mondanám, bár ő sem volt eddig itt meggyőző,szóval azon sem lepődnék meg ha Zverev nyerne. Velemenyem szerint Djokovicnak Sinner jelenti az előrehozott döntőt.
Viszont, a bukik is azert most már éreznek veszélyt Djokovicra, 1.45 körüli oddson adják, mig Wimbledonban 1.20 volt Sinner ellen.
Ahogy néztem, ez lesz az első elődöntő, es ha olyasmi idő lesz mint a Fritz elleni meccsen, akkor azert lehetnek majd a nagy melegben nehézsegei Djokovicnak.
Ez is igaz. Bar szerintem az Sinnert is segíti, ő is szereti a gyors pályakat.
Én fogadás szempontjából a játékszám over felé kacsintgatok, ugy erzem egyik meccs sem lesz 3 játszma, szoros meccseket várok.
A negyedik szettet már nem láttam, az eredmenyek.com-on követtem a munkahelyen. Hogy tudta így elherdálni 40:0-ról az adogatását Djokovic?
Nekem olyannak tűnt Djokovic az egész versenyen, mint Nadal 2021-ben a Garroson, ahol nagyon sok hibával játszott, ami persze az elődöntőben már nem is fért bele. Azt hiszem negyvenegy ki nem kényszerített hibája volt azon az egy meccsen a spanyolnak.
Nem feltétlen hülyeség korán feltenni a tétet, már csak az oddsok mozgása miatt sem. Djokovic idei (lehetséges) wimbledoni győzelmén is melegszik egy százasom, még kettőt majd rátolok. @2,40 az odds perpill.
Mit vártok a döntőtől? Sinner vs Medvedev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!