Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Nem hajszolom a veszteséget, nem is szabad. Az ilyen végső győzelmeken szerzett összegeket nem szoktam visszaforgatni, már aznap kérem a kifizetést, aztán kp-ben kiveszem. Új verseny, új összeggel.
A 2021-es AO-val kezdődően tizenhárom Grand Slamen kilenszer fogadtam Djokovicra, mint végső győztesre, hatszor nyertem is vele. A Roland Garrosos győzelmére 200k-t (@3,20), a wimbledonira (@2,40) pedig 300k-t szánok idén. Nem létezik, hogy ne nyerjen GS-t.
Én úgy szoktam a Grand Slamek alatt fogadni, hogy egy meccsen fogadok a pontos végeredményre, illetve az over 4,5 szettre. Pl. a mai Medvedev vs Zverev meccs: 3:1 Medvedev x 10.000 HUF, over 4,5 szett x 10.000 HUF. Értelemszerűen csak az egyik fogadás jöhet be, de ezek az opciók @3,00-ról indulnak alsó hangon. A vasárnapi döntőre is a 3:1-es Sinner győzelem @3,60, míg az over 4,5 szett @3,40-et. Persze szoktam simán csak győztesre fogadni, nézem, hogy ki mennyire jó az adott borítason, milyen a mérlege az aktualis ellenfele ellen, stb.
Egyébként szerintem simán benne lehet hogy idén nem nyer már Slamet. A garroson amúgy sem lesz favorit,salakon Alcaraz veri ha összeszedi magát és újra a legjobbját hozza. Sinner szintén nem rossz salakon,bár ott még nem igazan bizonyított. Ott lehet meg Nadal is sötét lóként ha egeszseges lesz.
Wimbledon sem olyan tuti már,mint néhány évvel ezelőtt. Alcaraz és Sinner is jó füvön,és ők csak jobban lesznek még.
Ami szerintem tényleg tiszta szívből hajtja,az az olimpia. De ugye az is salakon lesz,és 2 szettes meccsek,kivéve a döntő 3 szettes. De ugye a nagy akarásnak sokszor nyögés a vége. Persze simán nyerhet attól független még slamet vagy olimpiát idén,de már azert látszanak azok akik reálisan meg tudjak verni,nem ilyen Tsitsipas meg Ruud kaliberű játékosok.
...bár inkább úgy csinálom, hogy dobom a 3:1-es tippemet és helyette 10.000 megy Medvedevre, meg 10.000 Sinner 3:2-es győzelmére.
Azzal viszont úgymond bogarat ültettél a fülembe, hogy a Garros-szal kapcsolatban Alcarazt írtad. Mármint hogy veri Djokovicot salakon, ha összeszedi magát. Wimbledont mindenképpen Djokovicsra teszem, az RG-n még agyalok, hogy mi lenne a legjobb opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!