Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Én sajnálom amúgy, tök jól esett nézni így bő 1 év után Nadalt, pláne az első 2 meccsén. De most már tényleg nyilvánvaló, hogy a teste ezt már semmiképp sem bírja. Mondanám, hogy a salakszezonra még újra jó lehetne, de azt figyelembe véve, hogy mennyire könnyen sérül meg, nem biztos.
Az AO esélyei szerintem ezzel nem változtak, valószínű így is top ellenfelet kapott volna az első fordulóban szabadkártyásként. Most Djokovic is összeszedett állítólag egy kisebb sérülést,de szerintem ezt mindenki kezelje ahogy gondolja, pláne az elmúlt évek AO-i alapján. Számomra ő a legnagyobb esélyes egyértelműen, de nem írnám le Alcarazt, és Sinnert sem.
Szerintem Medvedev lesz Djokovic kihívója Melbourneben. Ott amúgy is nagyon gyors a borítás, szerintem ez Alcaraznak nem fekszik, Sinnerben pedig nem látom, hogy végig tudna tolni egy GS-t úgy, hogy a végén még meg is nyerje.
Nadalról még annyit, hogy bár az lenne a jó döntés részéről, hogy a salak szezon előtt már ne erőltesse a keménypályás versenyeket (Acapulco, Indian Wells és Miami), de én úgy vagyok vele, mint Djokoviccsal vagy korábban Federerrel. Úgy értem, hogy már azt öröm nézni, hogy ott van(nak) a pályán.
Hát nem tudom,de szerintem Alcaraznak van az egyik leggyorsabb tenisze az egesz mezőnyben, illetve lábbal is szinte mindent elér. Gyors pályákon is játszott már ő kimagaslóan,pl Cincinatti,az egyik leggyorsabb borítás papíron, egyedül ami achilles sarka még,a fedett kemény pálya,akár csak Nadalnál,de az más kávéház, ez még idővel nála változhat. Szóval én azt is el tudom kepzelni,hogy pont hogy feküdni fog neki a gyors borítás. Emlékeim szerint,2 éve,a még szinte ismeretlen 18 éves Alcaraz jatszott egy hatalmas meccset az akkor talán legjobb formájában lévő Berrettini-vel,és hajszállal
kapott ki.:D
Medvedevet azért nem érzem igazi kihívónak,mert nála azt erzem őt már mentálisan felzabálta a szerb,az utóbbi nem tudom hány meccsüket mind megnyerte Djokovic. Pontosan tudja,hogy mi a gyengéje az orosznak,és azt ha formájában van,akkor kegyetlenül ki is fogja használni. Szóval Djokovic ellen nem erzem esélyesnek. Mindenki más ellen viszont simán lehet befutó.
Akitől én most sokat várok,az mindenképp Sinner. Tavaly év végén megmutta,hogy mekkorát lepett előre,főleg mentálisan. Nem azt mondom,hogy már most megnyeri az első GS-ét, de nálam mindenképp titkos esélyes. Ami kérdés nála,az a GS rutin,ami viszont még nincs meg neki. De en idén a 4-ből legalább egy döntőt várok tőle.
Számonra szívmelengető érzés látni még ennyi idős korában is játszani Nadalt. De csak akkor ha egészséges.Máskülönben,inkább szívszorító:(
Megvan a főtábla.
Djokovic ágára került Sinner, míg Alcaraz Medvedevvel játszhat a döntőért.
Fucsovics nem a legjobbkor kapta meg Dimitrovot, Marozsánnak talán több esélye van Cilic ellen.
Amik még izgalmas meccsek lesznek:
Berrettini vs Tsitsipas és Thiem vs Auger-Aliassime
Részben egyetértek,talán a Sinneres résszel nem,de ezt írjuk annak a számlájára,hogy én nagyon szeretem a játékát,és talán kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban :D
Az igaz,hogy Alcaraz képes arra egyértelműen,hogy megverje Djokovicot itt is a döntőben. A kérdés csak az,hogy visszajön e az a formája,ami tavaly Wimbledonig tartott. Mert ha nem,akkor ugyan olyan sansztalan lesz Djokó ellen,mint az Atp Finals-on, best five set ide vagy oda. Számomra ez sokkal nagyobb kérdőjel Alcaraznál. Ha visszatér a legjobbjához,akkor nálam a legnagyobb favorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!