Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek Djokovics bevállal...

Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?

Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.

2021. nov. 29. 20:46
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/1123 anonim ***** válasza:
100%
Nagy tét, kis odds, ez egyenlő a bukással, ha csak egyszer megy el akkor is viszi az összes addigi nyereményt márpedig egyszer elfog. Az igazán tökösek 0-2-nél rakják meg Djokot :D de Medvedevre is jó volt az odds szetthátrányban vagy Zverevre meccs előtt is. Nőire főleg ne rakjatok nagy tétet, lásd Swiatek, teljesen kiszámíthatatlan, Pegula, Jabour még szettet se nyertek pedig olyanra is lehet fogadni kis szorzóval hogy legalább egyet nyernek. Gauff, Sabalenka se megbízható. Zverev-Sinneren raktam a négy meg öt szettesre is, mivel mindkettőn kettő feletti a szorzó így bármelyik jön be nyerek és az várható volt hogy ez nem három szett lesz mintahogy a Zverev-Alcaraz és esetleg a Djoko-Alcaraz sem.
2023. szept. 5. 14:03
 202/1123 anonim ***** válasza:
Sinnernek a harmadik szettben már látszott rendesen hogy húzta a lábát,ennek ellenere harcolt ahog, tudott és nem adta fel,ez becsületre méltó. Alcaraznak is kötes volt a lábán,remélem nincs komoly baj,inkább csak elővigyázatosság,akkor veri Zverevet...
2023. szept. 5. 15:42
 203/1123 A kérdező kommentje:
Alcaraz gyakorlatilag fél lábbal már a döntőben van. Zverev teljesen ki lett facsarva, az elődöntőben pedig Medvedev vagy Rublev, egyre megy.
2023. szept. 5. 19:32
 204/1123 anonim ***** válasza:
Talán Medvedev meglephetné a spanyolt, de szerintem túl lassú ez a pálya neki, alapvetően Alcaraz ütőerejét használva jól tudná kontrázni, és ha kicsit gyorsabb lenne a pálya. Idén elég rendesen lassították, bár biztos ennek is megvan az oka... Illetve a fogadásainál azon a felálláson szerintem változtatnia kellene, annyival a vonal mögött sansztalan lesz.
2023. szept. 5. 23:17
 205/1123 A kérdező kommentje:
Alcaraz jelenleg úgy tolja, mint Djokovic 2011-től egészen a 2016-os Roland Garros győzelméig bezárólag. Szerintem sima három szettben üti Medvedevet is.
2023. szept. 7. 20:43
 206/1123 anonim ***** válasza:
Raádasul pontosan tudja mit kell játszani medve ellen... nem sok esélyt látok en sem rá,hogy kikapjon,meg szerintem valahol mindenki egy Alcaraz Djokovic döntőre vágyik ismét...
2023. szept. 7. 20:52
 207/1123 anonim ***** válasza:
Hát meg is csak az első meglátásom jött be... most nagyon feküdt Alcaraz játéka a Medvének. De ennyire rosszul és ennyi hibával játszani is ritkán láttam a spanyolt... szerintem Djokovic megnyeri ezt már, nem látom hogy azt hogy Medvedev újra megverje egy Us Open döntőben.
2023. szept. 9. 09:48
 208/1123 A kérdező kommentje:

Jól játszott Medvedev, előzetesen nem gondoltam volna, hogy a hosszú labdameneteket rendre elviszi majd. Remélem, hogy Djokovic fog nyerni, bár jó lenne egy ötszettest elkerülni, viszont van egy olyan érzésem, hogy elmennek döntő szettig.

Ma este: Sabalenka vagy Gauff?

2023. szept. 9. 16:55
 209/1123 anonim ***** válasza:
En Gauffot mondanám,de Sabakenkának több a tapasztalata ezen a téren.
2023. szept. 9. 20:04
 210/1123 A kérdező kommentje:
Sabalenkának megvan az az előnye, hogy neki már van egy GS címe, ezért talán nem lesz akkora nyomás rajta, mintha az elsőért küzdene. Szerintem döntő szettben nyer.
2023. szept. 9. 20:17
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!