Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
161/1122 anonim válasza:
Na meg a második is... azért nagy könnyebbség így holnap,hogy mind a 2 szett zsákban,mert igazából akár el is mehetett volna... de ez megint csak Djokovic klasszisát mutatja,hogy valahogy mindig talál kiutat.
162/1122 anonim válasza:
Djokovic Sinner, majd a döntőben minden bizonnyal Alcaraz... nem lesz könnyű meccs egyik sem az biztos.
163/1122 A kérdező kommentje:
Elég rozsdásak voltak ma az első szervái, de ebben lehet, hogy közrejátszott a tegnapi nap is. Jó lenne egy izgalommentes meccs pénteken, ahol nem kerülne szetthátrányba, de igen, a valóság inkább az, hogy nagyon szoros lesz.
2023. júl. 11. 22:02
164/1122 anonim válasza:
Mindenesetre a magabiztossággal nincs gond... a Rublev elleni meccs után mondta,hogy jó érzés neki hogy mindenki az ő skapját akarja,de még nem fog megtörténni... talán már tud valamit amit mi nem?😄
165/1122 A kérdező kommentje:
Megnyugtató a magabiztossága, az biztos. :) Szerintem ő nem feszül be annyira egy elbukott első szett után, mint azt hinné az ember. Egyszerűen bízik magában, hogy úgyis meg tudja nyerni a meccset. Na meg persze van is honnan merítenie. Pl. a '19-es wimbledoni döntő, amikor Federer adogatásánál 40:15-ről jött vissza, majd nyerte meg a meccset. Nadal legyőzése a Garroson, vagy éppen a döntőbeli szett 0:2 fordítása Tsitsipas ellen.
2023. júl. 13. 06:51
166/1122 A kérdező kommentje:
Djokovic ezt nagyon okosan megoldotta, látszott, hogy tanult a tavalyi meccsből. Kár, hogy a másik meccsen Alcaraz ezt lemásolta. Jobban örültem volna ott egy hosszú, ötszettes thrillernek, ahol Medve jön ki győztesnek, de osztálykülönbség volt kettejük közt.
Szóval összejött az ún. álomdöntő, a fogadóirodák is Alcarazt lőtték be második számú esélyesnek Wimbledon előtt, ez megmutatkozik az oddsszokon is: @1,50 Djokovic, @2,60 Alcaraz.
2023. júl. 14. 20:36
167/1122 anonim válasza:
Hát nyilván,egy esetleges Medvedev győzelemmel nem nagyon lenne kérdés a végső győzelem tekintetében. Kicsit mérges vagyok,mert sokkal jobban jöttem volna ki,ha akár egyesével teszem meg a meccseket,mint így,elvégre egy majdnem egy döntős oddson tudtam elkapni a torna előtt... szóval bekaphatják 😂 De ez az amit előre nem lehet látni.
168/1122 A kérdező kommentje:
Ez a női döntő... drága jó Istenem... Ha egy 15 éves akadémista srácot beraknának a WTA tourra egy év erejéig csak úgy a poén kedvéért, rommá verné az egész mezőnyt.
2023. júl. 15. 16:54
169/1122 A kérdező kommentje:
Djokovic megnyerte Alcaraznak a döntőt. :(
2023. júl. 16. 19:56
170/1122 anonim válasza:
Hát... nem is tudom mit mondhatnék. Erre a srácra nem tudok haragudni... Djokovicot megverni wimbledonban 5 szettben... erre csak ő képes ebben a mezőnyben. És persze igaz hogy Djokovic rengeteg hibát követett el, amit nem szokott... de ezt nem szabad elvenni ettől a 20 éves sráctól.. hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!