Szerintetek Djokovics bevállalja a januári Australian Opent így, hogy csak oltott játékosok vehetnek részt a versenyen? Amennyiben nem, akkor a maradék 3 Grand Slam közül melyik az, amelyiken érdemes megtenni a végső győzelmét egy szép kis összeggel?
Figyelt kérdés
Én Wimbledonra mondanám, hogy az neki hazi feladat. Talán még könnyebb is azt megnyerni, mint az Australian Opent, hiszen füvön nincs igazán veszélyes ellenfele. A probléma itt a szorzóval van. Bár a 2.00 az csinos kiss odds a Wimbledoni végső győgelmére, viszont az Australian Openre perpill 2.60 és jelenleg 450.000 forintom van ezen függőben.2021. nov. 29. 20:46
151/1192 anonim válasza:
Azért Djokovicnak annyira nincs könnyű ága,most azt mondom. Pl egy Sinner játszi könnyedséggel fog az elődöntőbe jutni,és őt érzem veszélyesnek Djokora,na meg egy Alcaraz esetleg a döntőben.
152/1192 A kérdező kommentje:
Sinnernek konkrétan tükörsima útja van az elődöntőig és jó eséllyel Alcaraz is besétál a döntőbe. Max. Berrettininek adnék egy nagyon minimális esélyt, hogy ebben megakadályozza a spanyolt.
2023. júl. 7. 20:03
153/1192 A kérdező kommentje:
...még annyit, hogy röhejes, hogy ha a felső ágon van Djokovic, akkor is kemény sorsolást kap, ha az alsón van, akkor is. Komolyan, jobb világranglista nyolcadiknak lenni... Kár volt azt a régi rendszert eltörölni, amikor az előző évek füves versenyein szerzett pontok alapján sorsoltak Wimbledonban.
2023. júl. 7. 20:11
154/1192 anonim válasza:
Alcaraznak azert mondhatni annyira nem könnyű, akár egy Tiafoe vagy Rune is necces lehet neki, de Sinnernek gyakorlatilag senki egeszen az elődöntőig, ez azert furcsa..Bár az is igaz hogy a mezőny is elég gyenge összességében, pláne füvön...
155/1192 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy még pénteken lerendezte a Wawrinka elleni meccset Djokovic, de most jön a neheze. A felső ágon összejött az Alcaraz vs Berrettini összecsapás. Írtam előzőleg, hogy Alcaraz is besétálhat a döntőbe, de Tiafoe-val nem számoltam, csak ő perpill kétszettes hátrányban van. Én úgy kalkulálok, hogy ennek a meccsnek a győztese Rune-t üti a következő körben. Lesz még egy Medvedev vs Lehecka és egy Tsitsipas vs Eubanks meccs. Itt szerintem az egyik nagy bukfencezni fog. Én Tsitsipast mondom.
2023. júl. 9. 07:03
156/1192 anonim válasza:
Én csak azt nem értem,Djokovicot miért szopatják megint azzal,hogy ő játsza a legutolsó meccset,ráadásul olyan időpontban kezdetik el,hogy necces legyen aznap befelyezni a hülye szabályaik miatt. Most már remélem hogy kevesebb lesz a meccs,befejezik ezt a bohóckodast,mert kezd nevetséges lenni.
157/1192 anonim válasza:
A kiemeléseket is dobhatjak a kukába, amikor valaki olyan hulladék ellenfelek ellen tud elődöntőbe jutni,mint Galan,Shaffiulin meg hasonló zs kategóriás playerek.
158/1192 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Kíváncsi lennék, hogy hányan lennének a lelátón ennek a két rusnya picsának a meccsén, hogyha a férfi meccs után játszanák.
2023. júl. 9. 20:39
159/1192 anonim válasza:
Ez a Szabó Gábor is mekkora egy balfék,szerinte csak Djokovic van a mezőnyben az egyetlen akinek eddig nem volt félbeszakíott és másnapra elhalasztott meccse... akkor Sinner és Alcaraz nem a mezőny tagja? Nekik érdekes,egyszer sem volt mégcsak hasonló sem...
160/1192 A kérdező kommentje:
Ez az első szett kellett, mint egy falat kenyér.
Szabó Gábor elszomorodva mondja, hogy Hurkacz bukta el az első szettet és nem Djokovic nyerte meg. Gondolom nem látta, hogy 6:5-nél Djokovic milyen jól fogadta a lengyel bombaerős szerváját, amiből aztán következett a rontás a hálónál.
2023. júl. 9. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!