Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan sprinteljek gyorsabban?

Hogyan sprinteljek gyorsabban?

Figyelt kérdés

Egy trekking kerékpárom van. Szeretnék vele gyorsabban sprintelni(nagyobb max sebességet elérni). Most a max sebesség 43km/h de ezt kb 5 mp ig tudom tartani. Valami ötlet hogy gyorsabb legyek? Ha leszerelem a sárvédőket az mennyit dob rajta? Hogyan lehet kifejezetten sprintre edzeni?

16/f

2020. nov. 16. 12:47
 61/97 anonim ***** válasza:

Országút nélkül országútizni... mint a Dallas Bobby nélkül. :)

Edzeni ott lehet igazán, ahol olyan tempót mész, amit megterveztél.

Télen nehezen tudom eldönteni, hogy a margitszigeti körözést vagy a görgőzést utálom-e jobban, de hidegben hegynek fel leizzadok, lefelé megfagyok.

De ettől függetlenül a sziget nagyon jó télen. (A Városligetben megölték az edzés-lehetőséget.)

Bringaúton nem igazán lehet tempót menni, sprintelni meg főleg nem lehet.

A kis utcák pedig jobbkezesek, lassítani kell. Télen is inkább megyek Ecser féle egy 30-40-es kört.

2020. nov. 17. 18:19
 62/97 anonim ***** válasza:

61:

Kerékpárútja válogatja. Mikor sérülés miatt csak korlátozottan tudtam futni, toltam egy bizonyos kerékpárút szakaszon sprinteket bringával, hogy felpörgessem a pulzusom, találtam olyan szakaszt, ami elég hosszú és egyenes ehhez, valamint nem necces forgalmi szempontból.

2020. nov. 17. 18:26
 63/97 anonim ***** válasza:

népliget még opcionális-ku.rvák buickok szipusok kisöpörve(azontúl meg zöldben futsz-őszi avarban s jó!a levegő) egy ideje már

tehát a tara-liget től elindulva vajdaPétert szelve planetárium-buszvégállomás-ku.rva droszt(kutyaiskola)előtted a fradi szálló balra a mezei futóverseny pálya-majd fradi focipálya(edző)megvan a kör!

4-6km sacc per kábé

2020. nov. 17. 18:30
 64/97 anonim ***** válasza:
61: pontosan mit zártak le a Vligetben?
2020. nov. 17. 18:31
 65/97 anonim ***** válasza:
62es:tudok szintén másfél kilométeres egyenes bicikli utat-de ha elmodanám sokan leszünk rajta;)
2020. nov. 17. 18:32
 66/97 anonim ***** válasza:

-"Edzeni ott lehet igazán, ahol olyan tempót mész, amit megterveztél."

Magyarázd el, kérlek, hogy a nagyobb tempó:nagyobb élményen kívül,

mi köze a tempónak az edzésmunka hatékonyságához? A wattok számítanak, nem a tempó.

A bicikliutak, ha nem göröngyösek, legfeljebb a forgalom miatt akadályozhatnak a tempózásban és a sprintekben. Hétvégén lehetőleg nem arra kell menni, hétköznap pedig a legtöbb helyen nincs nagy forgalom.

2020. nov. 17. 18:39
 67/97 anonim ***** válasza:

65: ez bicikliút, de nem nagyon járnak rajta... 1,8 km egy irányban...

[link]

2020. nov. 17. 18:41
 68/97 anonim ***** válasza:
Én emiatt nem aggódom: Szilas-patak, Rákos-patak kapásból alkalmas tempózásra és sprintre is, az outisok pedig megmutathatják a szegmenseken, hogy ki mekkora legény:D
2020. nov. 17. 18:41
 69/97 anonim ***** válasza:
66: kerékpárúton max. 30 kmh az engedélyezett sebesség, az osztott gyalogos-kerékpár sávon meg 20 kmh...
2020. nov. 17. 18:43
 70/97 anonim ***** válasza:

65:

Én is ezért nem írom le hol van amelyiket én ismerem.

2020. nov. 17. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!