Hogyan sprinteljek gyorsabban?
Egy trekking kerékpárom van. Szeretnék vele gyorsabban sprintelni(nagyobb max sebességet elérni). Most a max sebesség 43km/h de ezt kb 5 mp ig tudom tartani. Valami ötlet hogy gyorsabb legyek? Ha leszerelem a sárvédőket az mennyit dob rajta? Hogyan lehet kifejezetten sprintre edzeni?
16/f
Megpróbálom a középső szakaszt átküldeni először (a google maps nem enged 10-nél több köztes állomást beírni, így nehéz egy térképbe integrálni a teljes útvonalat)
Itt a második szakasz:
Én tkp. az Egér úttól indulok, aztán ki a Kamaraerdei ifjúsági parkhoz, és úgy tovább.
Google maps, és gyalogosra állítom az útvonaltervezést, mert mo-on sajnos nincs beépítve a bicajutak a GMaps-be.
De használhatod a merretekerjek.hu-t is.
Még sose használtad a google maps-et...???
Beírsz egy kezdőpontot, és aztán a következő állomásokhoz vagy konkrét címet írsz be, vagy pedig a térképen egérrel rákattintasz!
Egyébként az útvonalaimat nem előre tervezem, hanem megyek valamerre, útvonalrögzítővel trekkelem. Endomondo. Ami sajnos decemberrel megszűnik, át kell váltanom Strava-ra.
Én ezt szoktam használni tervezésre:
Az openstreetmapen is tud tervezni (csak régebben próbáltam). Előnye, hogy szintmetszetet is készít. Az utóbbi időben viszont átszoktam a google térképre, amit navigációhoz is használok. Számítógépen kitalálom az utat, okosan elhelyezve a köztes célpontokat, és azt onnan kényelmesen át tudom küldeni a telefonra. Vettem a biciklimre olyan váztáskát, amire a telefont is rá tudom tenni, így előttem van, de igazából kikapcsolt képernyővel a navigációs hangutasítások alapján megyek, autós üzemmódban. Annyi a navigációval a macera, hogy minden egyes köztes cél után be kell kapcsolnom a képernyőt és megnyomni, hogy igen-igen, menjünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!