Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan sprinteljek gyorsabban?

Hogyan sprinteljek gyorsabban?

Figyelt kérdés

Egy trekking kerékpárom van. Szeretnék vele gyorsabban sprintelni(nagyobb max sebességet elérni). Most a max sebesség 43km/h de ezt kb 5 mp ig tudom tartani. Valami ötlet hogy gyorsabb legyek? Ha leszerelem a sárvédőket az mennyit dob rajta? Hogyan lehet kifejezetten sprintre edzeni?

16/f

2020. nov. 16. 12:47
 21/97 anonim ***** válasza:
63%

20: ezzel magadnak is megválaszoltad, hogy miért nem megy a jobb átlag.

Mert egyszerűen nem való az effajta sebességnövelő sprintelésre a trekking.

2020. nov. 17. 09:55
 22/97 anonim ***** válasza:
@21 Érdekes, én meg a montival is tudok menni 60-70kilométereket, emelkedőkkel, akár hegyekben is. De biztos a biciklijével van a gond... Mégis mi az, hogy nem való? Tök mindegy, hogy mivel eddz az ember, a wattok számítanak, azokat meg ugyanúgy le lehet adni montin és outin is. Csak a sebesség lesz vagy másfélszer akkora outin.
2020. nov. 17. 10:02
 23/97 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem jobb biciklire. Viszont biciklizni nagyon szeretek, nem érdekel mivel. Most ha csak trekkingel biciklizhetek akkor már ne is biciklizzek?
2020. nov. 17. 10:08
 24/97 anonim ***** válasza:
100%
Biciklizz. Tökéletes edzésre a trekking is.
2020. nov. 17. 10:13
 25/97 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi. És szerinted még mindig lehet biciklizni, vagy már csak jövő tavaszszal?
2020. nov. 17. 10:20
 26/97 anonim ***** válasza:
Amíg nincs tükörjég, én mindig kimegyek. Nincs görgőm, úgyhogy muszáj.
2020. nov. 17. 10:29
 27/97 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs legfagyva az út, akkor csak ruházat kérdése a bringázás.
2020. nov. 17. 10:29
 28/97 A kérdező kommentje:
Nekem inább az a bajom vele hogy átfúj a ruhán a szél, kezem lefagy. Semmi felszerelésem nincs. Egy biciklis kesztyűm van, nem tudom mennyit segít. De az ujjai ki vannak vágva
2020. nov. 17. 10:33
 29/97 anonim ***** válasza:

23: melyik mondatommal írtam volna, hogy ne bicajozz...???

Csak arra próbáltam célozni, hogy irreális célokat ne tűzz ki magad elé, mert csak a csalódás lesz belőle.

2020. nov. 17. 10:34
 30/97 anonim ***** válasza:
100%

#28: hát ez édeskevés!

Vegyél rendes téli bicajos kesztyűt! Az Aldiban is volt nemrég, tán 2e ft.

[link]

Dzsekiből is keress valami jó softshell-t (ez nagyon jó szélálló), ami alá fel tudsz öltözni rétegesen! Inkább több vékony, mint 1-2 vastag réteg.

Ha nincs sok pénzed, nézz be egy second-hand boltba (pl. Háda) - már párezer ft-ért találsz tök jó darabokat.

2020. nov. 17. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!