Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan sprinteljek gyorsabban?

Hogyan sprinteljek gyorsabban?

Figyelt kérdés

Egy trekking kerékpárom van. Szeretnék vele gyorsabban sprintelni(nagyobb max sebességet elérni). Most a max sebesség 43km/h de ezt kb 5 mp ig tudom tartani. Valami ötlet hogy gyorsabb legyek? Ha leszerelem a sárvédőket az mennyit dob rajta? Hogyan lehet kifejezetten sprintre edzeni?

16/f

2020. nov. 16. 12:47
 31/97 anonim ***** válasza:
Vegyél fel rendes kesztyűt. Izzadtságáteresztő, de a széllel szemben azért védő technikai ruhák kellenek, nincs mese, különben belefagysz a saját izzadtságodba, plusz minden-gyulladást kapsz.
2020. nov. 17. 10:39
 32/97 anonim ***** válasza:

A Decathlon-ban 15e egy ilyen:

[link]

Az előbb említett Aldiban is volt hasonló kb. feleennyiért ősszel...

2020. nov. 17. 10:40
 33/97 A kérdező kommentje:
Ilyenem azt hiszem van. Meg egy széldzsekim is. Van aláöltözőm is. Kell még valami?
2020. nov. 17. 10:41
 34/97 anonim ***** válasza:

Nálam ez a rétegrend télen:

- ujjatlan aláöltöző

- hosszúujjú vékony funkcionális felső

- kicsit vastagabb cipzáros felső

- softshell dzseki.

Ha már mínusz van, akkor negyedik rétegként még jön egy polárfelső is a dzseki alá.

Nadrágnál alapvetően egy aláöltözőt hordok, de ha nagyon hideg van, akkor még egy harisnyanadrág az aláöltöző alá.

2020. nov. 17. 10:47
 35/97 anonim ***** válasza:
Én még mindig két darab nyári mezben, és rajta egy hosszú ujjú, közepesen vastag téliben megyek ki:D
2020. nov. 17. 10:50
 36/97 anonim ***** válasza:

35: akkor te tuti nem nő vagy! :) :)

(32+34 voltam)

2020. nov. 17. 10:52
 37/97 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nem hittem volna hogy ennyire segítőkész emberek is vannak itt gyakorin. Mindenkinek még egyszer köszönet. Akkor lehet hogy még ma is elmegyek egyet tekerni
2020. nov. 17. 10:56
 38/97 anonim ***** válasza:
Ma mindenképpen megyek én is! Itt (Budán) kisütött a nap, engedélyezek magamnak egy kétórás ebédszünetet (home office van!) - és mindjárt megyek. :)
2020. nov. 17. 11:01
 39/97 A kérdező kommentje:
Merre felé mész?
2020. nov. 17. 11:03
 40/97 anonim ***** válasza:

XI. kerületből indulok, majd még meglátom...

Lehet, kimegyek a Törökbálinti tóhoz Kelenvölgyön keresztül, és aztán Budaőrs felé vissza...

2020. nov. 17. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!