Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis izmot szeretnék magamra...

Noniakarok kérdése:

Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?

Figyelt kérdés
tényleg nem túl sokat, egy 4 kilós,5 kilós súlyzóval + húzódzkodok + fekőtámaszt nyomok. Próbálok sok húst enni, és azután edzeni, pillanatnyilag elég sovány vagyok,58 kg,180 cm magas és 16 éves múltam . Mire lesz elég, vagy mit tudnék még csinálni, ahhoz hogy tényleg kinézzek valahogy? ( Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni )Néptáncolok , kosarazok. Néptánc heti 3x 3 óra, intenzív mozgás, kosár heti 2x 2 óra szintén elég intenzív.

#izomnövelés #fekvővel.
2012. dec. 1. 01:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/196 SSanchez ***** válasza:
50%
Sokat mondó ez a név, írd le, hogy neked ez mit mond:) Rohadtul kíváncsi vagyok:)
2012. dec. 4. 14:45
 72/196 bumbi02 ***** válasza:
100%

SSanchez, azért már egyre viccesebb, hogy eddig mindenhez hozzászóltál már kioktató, személyeskedő hangvétellel, csak a kérdéshez nem:)

Amúgy valószínűleg az SS ragadhatta meg Szokratesz szemét.

2012. dec. 4. 15:28
 73/196 SSanchez ***** válasza:
55%
Chevrolet Camaro SS? Ne haragudjatok, hogy a kedvenc autóm:) Tudod én az olyan barmok miatt mint ti befejeztem a tanácsolgatást, lista 4. helyén álltam 2000-2200 ponttal, azért hidd el adtam már pár hasznos tanácsot is:) Csak nem válaszoltam jó ideje meg gondolom töröltek kérdéseket és hátrébb csúsztam, de ezt már arra használom, hogy ilyenekkel vitázzak mint ti munkásemberek, akik pizzától combosodtatok meg:)
2012. dec. 4. 15:36
 74/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Chevrolet Camaro SS? Ne haragudjatok, hogy a kedvenc autóm:) Tudod én az olyan barmok miatt mint ti befejeztem a tanácsolgatást, lista 4. helyén álltam 2000-2200 ponttal, azért hidd el adtam már pár hasznos tanácsot is:) Csak nem válaszoltam jó ideje meg gondolom töröltek kérdéseket és hátrébb csúsztam, de ezt már arra használom, hogy ilyenekkel vitázzak mint ti munkásemberek, akik pizzától combosodtatok meg:)

Az mióta vitázás, hogy néha beszúrsz egy "gyökerezést", vagy "anyázást"?:)

Amúgy, megint kiemelted a lényeget, a pizzát. Megmertem említeni, hogy azt is ettem munka után/előtt. Hozzátenném, hogy végig nézegettem, hogy itt ki hogyan néz ki (van egy kérdés, ahol töltik fel a képeket), és nem egy olyan van, akinél jóval izmosabb vagyok (már csak tömegre is, teljesítmény persze a képeken nem látszik), pedig ők aztán figyelnek az étrendre, és nincs fél éve hogy edzek. És az is olyan rendszertelen, hogy mandulagyulladás, vagy napi 15,5 óra munka mellett nem tettem sokszor.

De már leírtam többször is nektek: az elmélet és a gyakorlat nem mindig fedi egymást. Mondhatjátok, hogy mit ír a tankönyv/body builder.hu/stb. de attól az nem fogja megcáfolni az eredményem.

2012. dec. 4. 15:50
 75/196 anonim ***** válasza:

bumbi, ebbe ne menjünk bele, hogy ki milyen izmos. Nálam is izmosabb vagy?:)

akiket meg látsz, azok is szintén pár hónapja kezdték és sokan csak 14-15 évesek.

2012. dec. 4. 15:52
 76/196 SSanchez ***** válasza:
55%
Na akkor mutasd azt az izomzatot, amivel különbözöl a többiektől. Csak nem egy 14-15 éves gyerekről láttál képet aki még alapból fejlődésben van?:) Ja és hogy tudd, addig anyázok itt, amíg ki nem tiltanak innen. De az sem hatna meg, tiltás után 10 percre rá megint itt vagyok:) Ja és a body.builder.hu-nak inkább hiszek mint egy magadfajtának, aki pizzával pakolt fel magára izmot.
2012. dec. 4. 15:54
 77/196 bumbi02 ***** válasza:
66%

Nálad nem, nincs nagy extra formám, de 27 év edzést tekintve - ne vedd személyeskedésnek, ez az én véleményem - de a tied sem extra.

Látom SSanchez leragadtál nagyon ennél a pizzadolognál. Mindig így szoktál vitatkozni, hogy el se olvasod, hogy a másik mit írt, vagy csak engem tisztelsz meg vele?:)

2012. dec. 4. 16:05
 78/196 bumbi02 ***** válasza:
-de (mielőtt SSanchez ezen is leragadsz)
2012. dec. 4. 16:07
 79/196 anonim ***** válasza:
100%
Nem is írtam, sosem, hogy extra. Mindig is azt hangoztattam, hogy nincs jó genetikám. De ekkora sem leszel soha kakaós csigával. Na, mindegy, majd írok neked később étrendet, ha gondolod.:) Vicc volt.:)
2012. dec. 4. 16:11
 80/196 SSanchez ***** válasza:
67%
Leragadtam a pizzás dolognál, mert te arra vagy nagyon büszke, hogy azzal izmosodtál:) Montezről meg csak óvatosan beszélj, ha ott állna előtted, lehet nem mernél megszólalni sem:) Nem extra a fizikuma? Lószart nem..Tudod ha egy idő után nem emeled a súlyt nem növekedsz, nem növeled a kaját nem növekedsz, soroljam? Honnan tudod, hogy Montez nem itt állt le(tudatosan)? Ráadásul testépítés mellett heti több órát focizik, aki futball mellett ilyen izomtömeget meg tud tartani, az előtt leborulok. Azért 120 kg-val guggol, vagy többel, 100+ kg-val fekvenyom...stb...Szóval csak válogasd meg a szavaidat, akkor szarozz le valamit, ha jobbat csinálsz, és te nem tudnál jobbat csinálni. Mielőtt írod, hogy nyalok neki, előre is a válasz, hogy nem, csak tisztelem, elismerem, nekem is sokat segített már, mint a legtöbb embernek itt, és egyértelműen mellé állnának, nem melléd:)
2012. dec. 4. 16:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!