Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?
SSanchez, azért már egyre viccesebb, hogy eddig mindenhez hozzászóltál már kioktató, személyeskedő hangvétellel, csak a kérdéshez nem:)
Amúgy valószínűleg az SS ragadhatta meg Szokratesz szemét.
Chevrolet Camaro SS? Ne haragudjatok, hogy a kedvenc autóm:) Tudod én az olyan barmok miatt mint ti befejeztem a tanácsolgatást, lista 4. helyén álltam 2000-2200 ponttal, azért hidd el adtam már pár hasznos tanácsot is:) Csak nem válaszoltam jó ideje meg gondolom töröltek kérdéseket és hátrébb csúsztam, de ezt már arra használom, hogy ilyenekkel vitázzak mint ti munkásemberek, akik pizzától combosodtatok meg:)
Az mióta vitázás, hogy néha beszúrsz egy "gyökerezést", vagy "anyázást"?:)
Amúgy, megint kiemelted a lényeget, a pizzát. Megmertem említeni, hogy azt is ettem munka után/előtt. Hozzátenném, hogy végig nézegettem, hogy itt ki hogyan néz ki (van egy kérdés, ahol töltik fel a képeket), és nem egy olyan van, akinél jóval izmosabb vagyok (már csak tömegre is, teljesítmény persze a képeken nem látszik), pedig ők aztán figyelnek az étrendre, és nincs fél éve hogy edzek. És az is olyan rendszertelen, hogy mandulagyulladás, vagy napi 15,5 óra munka mellett nem tettem sokszor.
De már leírtam többször is nektek: az elmélet és a gyakorlat nem mindig fedi egymást. Mondhatjátok, hogy mit ír a tankönyv/body builder.hu/stb. de attól az nem fogja megcáfolni az eredményem.
bumbi, ebbe ne menjünk bele, hogy ki milyen izmos. Nálam is izmosabb vagy?:)
akiket meg látsz, azok is szintén pár hónapja kezdték és sokan csak 14-15 évesek.
Nálad nem, nincs nagy extra formám, de 27 év edzést tekintve - ne vedd személyeskedésnek, ez az én véleményem - de a tied sem extra.
Látom SSanchez leragadtál nagyon ennél a pizzadolognál. Mindig így szoktál vitatkozni, hogy el se olvasod, hogy a másik mit írt, vagy csak engem tisztelsz meg vele?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!