Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis izmot szeretnék magamra...

Noniakarok kérdése:

Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?

Figyelt kérdés
tényleg nem túl sokat, egy 4 kilós,5 kilós súlyzóval + húzódzkodok + fekőtámaszt nyomok. Próbálok sok húst enni, és azután edzeni, pillanatnyilag elég sovány vagyok,58 kg,180 cm magas és 16 éves múltam . Mire lesz elég, vagy mit tudnék még csinálni, ahhoz hogy tényleg kinézzek valahogy? ( Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni )Néptáncolok , kosarazok. Néptánc heti 3x 3 óra, intenzív mozgás, kosár heti 2x 2 óra szintén elég intenzív.

#izomnövelés #fekvővel.
2012. dec. 1. 01:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/196 SSanchez ***** válasza:
55%
Te nagyon hülye vagy:) Szerinted miért viszünk be annyi szénhidrátot? Hogy legyen rajtunk egy kis zsír?:)
2012. dec. 2. 13:47
 32/196 anonim ***** válasza:
100%

"Csak ha valaki változatosan étkezik, akkor a kellő fehérjét-szénhidrátot-vitamint megszerzi, nem kell ahhoz külön étrendet össze állítatni."

Igen? Ezt honnan tudod? Van mérési adatod? Bármi, amivel alátámasztod?

A fizikai munkások is odafigyelnek az étrendjükre, hiszen ha kakaós csigán élnének, bizony nem bírnák a munkát. De ezt már leírtam. Kezd ez nagyon unalmassá válni...

2012. dec. 2. 13:48
 33/196 bumbi02 ***** válasza:
91%
A táblázatról pedig annyit, hogy engem ez azért nem igazán érint, mivel a gyümölcsöt ha tehetem kertből szedem, így sem a kilúgozott, 1985-ös földek, sem a hosszú tárolás nem veszélyezteti a vitamin tartalmát az almámnak. Ebben szezonban pedig már narancs, citrom, kiwi játszik szerepet, amikben jóval magasabb a C vitamin tartalom mint az almában.
2012. dec. 2. 13:48
 34/196 SSanchez ***** válasza:
50%
Te az almát a földből szeded?
2012. dec. 2. 13:51
 35/196 anonim ***** válasza:
55%
És mennyi az annyi? (: mennyi c vitamint viszel be minden nap, és mennyire van szükséged? És a többi vitamin und ásványi anyag?
2012. dec. 2. 13:54
 36/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

A fizikai munkások is odafigyelnek az étrendjükre, hiszen ha kakaós csigán élnének, bizony nem bírnák a munkát. De ezt már leírtam. Kezd ez nagyon unalmassá válni...

Látom, amit írok, az úgyse lehet sose igaz, mert csak az lehet igaz, amit bodybuilder.hu-n írnak. Érdekes, hogy ahány fizikai munkást ismerek, mindegyik azt eszik, ami éppen a vacsora, nem válogat hogy most kellene neki még bevinnie fehérjét, illetve ma már nem ehet többet. És élnek.

2012. dec. 2. 13:55
 37/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

És mennyi az annyi? (: mennyi c vitamint viszel be minden nap, és mennyire van szükséged? És a többi vitamin und ásványi anyag?

Mint írtam, nem szoktam "számolgatni". És nincs semmilyen vitaminhiányom, teljesen egészséges vagyok, az immunrendszerem pedig szintén rendben van, és remekel. Persze, most előhozhatsz számokat, hogy egy embernek hány mg vitamin, és ásványi anyag kell, de ha a gyakorlat azt mutatja, hogy nincs semmi bajom, és kicsattanok az egészségtől, akkor teljesen mindegy, mennyit kéne. A gyakorlat azt igazolja, hogy pont eleget veszek be.

Kicsit kezdetek az olyan sofőrökre emlékeztetni, akik görcsösen betartanak minden szabályt, hiszen az úgy van, teljesen mindegy, hogy az adott szituációban az értelmes szabály-e, vagy sem. Nos. Ők szokták leginkább feltartani a forgalmat. Mert a nagy könyv szerint akarnak vezetni.

2012. dec. 2. 14:08
 38/196 anonim ***** válasza:
68%

Azért azt elárulhatnád, 4 oldal alatt hogyan nem sikerült semmit felfogni...

Az emberi test olyan, mint egy gép, bemegy valami, kijön valami (mármint eredmény). Megvan melyik tápanyagfajta "mit tud", és mennyi kell belőle a rendes működéshez (némi egyéni különbségekkel). Zsírból nem lesz izom, vízből nem lesz energia, akárki akármit csinál. Tökmindegy, hogy direkt vagy véletlenül viszi be az ember, amit kell, csak hogyha a véletlenre bízza, lehet nem fog menni. És lehet nem fogja úgy bírni a munkát, ha éppen sorozatban két szelet zsíroskenyér, szilvásgombóc, vagy brokkolisaláta a vacsora. Mert nem mindegy, mi a vacsora. Érdemes lenne megnézni, mi is eszik _valójában_ egy fizikai munkás, és hogyan bírja mellé a munkát, és milyet. Az egy dolog, hogy valamit látni vélsz a kicsi szemeddel, de nulla darab mért adattal nulla egység szavahihetőség jár, ez így működik. És ezt nem a budibilderhu szabta meg, hanem a tudományos gondolkodás, ha meg akarok érteni valamit, azt muszáj vagyok számokkal, levezetésekkel, konkrét elméletekkel csinálni, nem csak úgy bele a lecsóba, oszt jóvan. Ebből alakulnak ki a tévhitek. És ezt nem látod be te. Te csak a felszínt látod, mi meg a részleteket is. Egy kis analitikus gondolkodás kéne, és rájönnél, mit papolunk.

2012. dec. 2. 14:10
 39/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Nem szoktam erről kérdőívet töltetni senkivel se, úgyhogy pontos adatot ne várj. De apámmal sokszor van, hogy elmegyek én is dolgozni, és igenis kakaóscsigával kezdjük a napot. Aztán 10 óra betonozás. Vagy 12. És mondjuk ezt 2-3 napon át. Ebédre szintén péksütemény, vacsorára meg mondjuk egy pizza. És ezeknek a munkáknak is köszönhető, hogy megvállasodtam.

Azt sose vitattam, hogy nem kell fehérje a tömegnövekedéshez, de mint már leírtam többször is, normális étkezésekben is van annyi fehérje, hogy ha nem is 100%-os hatékonysággal, de izmosodjon az ember. Ha pedig nincs, akkor a biológia szabályait jócskán átszabtuk egy ketten.

2012. dec. 2. 14:35
 40/196 anonim ***** válasza:
71%

Péksüti-pésüti-pizza. Király étrend és egészséges is.:)

Most rájöttem a nagy titokra. Kakaós csigával lehet vállasodni. Teljesen tévúton jártam eddig, de most majd változtatok.

2012. dec. 2. 15:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!