Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis izmot szeretnék magamra...

Noniakarok kérdése:

Kis izmot szeretnék magamra rakni,16 éves vagyok 58 kg és 180 cm magas. Mondhattok akár edzésmódot is, viszont semmi pénzem nincs konditeremre vagy fehérjés cuccokra. Adtok tippeket?

Figyelt kérdés
tényleg nem túl sokat, egy 4 kilós,5 kilós súlyzóval + húzódzkodok + fekőtámaszt nyomok. Próbálok sok húst enni, és azután edzeni, pillanatnyilag elég sovány vagyok,58 kg,180 cm magas és 16 éves múltam . Mire lesz elég, vagy mit tudnék még csinálni, ahhoz hogy tényleg kinézzek valahogy? ( Nem túl izmos, csak sportos akarok lenni )Néptáncolok , kosarazok. Néptánc heti 3x 3 óra, intenzív mozgás, kosár heti 2x 2 óra szintén elég intenzív.

#izomnövelés #fekvővel.
2012. dec. 1. 01:48
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/196 anonim ***** válasza:

bumbi, pont azt próbálom magyarázni, hogy egy rövid ideig megy így. Higgy nekem, én is kajáltam így, mint te.

Nem ellened vagyok, csak segíteni akarok. Kezdőknél még van fejlődés, de utána oda kell figyelni.

2012. dec. 4. 19:18
 92/196 SSanchez ***** válasza:
55%
Én tudok vitatkozni, de egy ilyen pöccsel mint te, egyáltalán nem tudok, ezt beismerem:)
2012. dec. 4. 19:25
 93/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

bumbi, pont azt próbálom magyarázni, hogy egy rövid ideig megy így. Higgy nekem, én is kajáltam így, mint te.

Nem ellened vagyok, csak segíteni akarok. Kezdőknél még van fejlődés, de utána oda kell figyelni.

Ha valaki rendesen megszeretne izmosodni, és konkrétan tömegnövelő étrendet kért volna, mert elsődrangú célnak tekinti hogy izmosodjon, akkor nem is szóltam volna hozzá a kérdéshez.

De mivel a kérdező "kis izmot" szeretne, illetve "tényleg nem túl sokat" csak annyit hogy "kinézzen valahogy", ezért írtam le neki azt, ahogy én edzettem. Mert ha csak rövid ideig is megy, akkor is elég az arra, hogy az ember kinézzen valahogy, sőt még szerintem tovább is. Mint mondtam apám is kinyom 100 kilót fekve, és életében egyszer volt konditeremben, mikor hívták hogy próbáljon meg fekvenyomni. Nem is hitték el h nem kondizott sose. Szóval, nem hinném hogy csak étrenddel lehet fejlődni, inkább étrendre figyelve tömegnövelő-szálkásító diéta váltásával hatékonyabban, illetve letisztultabban lehet izmosodni. De szerintem esztétikusabb az "ősember-izomzat", mint a leszálkásított izomzat, ahol minden egyes izom elkülöníthetően látszik. Mert az első a természetes forma, a második már mesterkélt.

2012. dec. 4. 19:39
 94/196 bumbi02 ***** válasza:
91%
SSanchez, ha tudnál vitatkozni, akkor megpróbáltad volna, de nagyjából az eleje óta egysoros személyeskedő válaszokat írsz. No meg ha tudnál vitázni, akkor ha még bele is mennél a személyeskedésbe, árnyaltabban, és kifinomultabban tennéd. A p*cs, gyökér és anyázás egyik kategóriába se tartozik.
2012. dec. 4. 19:42
 95/196 SSanchez ***** válasza:
55%
Az én kategóriámba, én ilyen f@szfej vagyok beismerem. Másokat sem tartok többre, ha olyan dolgokat akarnak megmagyarázni, amihez fingjuk sincs, ráadásul még a saját véleményüket hirdetik, hogy így meg úgy. Valóságban meg nincs semmi alapja.
2012. dec. 4. 20:23
 96/196 bumbi02 ***** válasza:
91%

Az én kategóriámba, én ilyen f@szfej vagyok beismerem. Másokat sem tartok többre, ha olyan dolgokat akarnak megmagyarázni, amihez fingjuk sincs, ráadásul még a saját véleményüket hirdetik, hogy így meg úgy. Valóságban meg nincs semmi alapja.

A 10 oldal alatt, te voltál az, aki egyetlen érvet, vagy tényt sem hozott fel. Montez és Wash legalább tudják védeni a saját véleményüket. Te meg csak néha ideböktél egy gyökerezést, vagy anyázást.

A valóságban nincs semmi alapja? Akkor én a valóságtól elrugaszkodottan fejlődtem, meg a többi ember is - aki nem figyelt oda az étrendjére, mégis kinyomja a 100 kilót fekve, és mégis izmos - elrugaszkodtak a valóságtól. Bocsánat. Legközelebb megpróbálunk majd jobban idomulni ahhoz, hogy hogyan kéne fejlődnünk. És hogy így nem fejlődhetünk, mert azt írták bodybuilderen.

2012. dec. 4. 20:38
 97/196 szokratesz ***** válasza:

Látod ez igaz kicsi SS. A"te kategóriádba". Ott lehet hogy ez egy kultúr vitatkozás, de általában tanult és nevelt emberekközt már nem elgfogadott formmája a vitának. Tudod vannak érvek, ellenérvek, aztán ezek mérkőznek meg egymással nem pedig a sértegetések tömege. Devlátod ez engem nem érdekel mert tényleg nem vagyunk egy súlycsoportba.

Montezhez szólva: Egyszer katona koromban (még az isvoltam és nem rövid ideig) az egyik haverom, aki erősen badyzott már abban az időben, lerángatott a terembe. Én csak nézegettem, hogy mit csinálnak ott emberek. Aztán amikor a fekvenyomást befejezte, kérdezte, hogy nem próbálom-e ki? Kipróbáltam, persze le akart beszélni, hogy azzal a súllyal (80 kg) tegyem amivel ő szériázik, de én ragaszkodtam hozzá. Soha nem volt előtte a kezembe súlyzó, leginkább gabonás zsák meg méterfa ami ragadt a kezembe, bár egyikről sem igazán tudtam, hogy hány kiló. Először óvatosan megemeltem, hogy azért mégis érezzem mi az ami rám vár. De aztán rájöttem, hogy ez a testtartás lényegesen legyszerűsiti a dolgot és a súly sem volt olyan borzasztó. Megnyomta olyan 15-20szor aztán visszatettem a tartójába, ésmondtam a srácnak, hogy ez így egyáltalán nem nehéz és engem nem igazán érdekel továbbra sem ez a sport. (azért hogy ismert legyen atlétizáltam, főleg rövidtávon voltam többszörös megyei bajnok, fociztam megyei és NBI kategóriában is).

A kérdéshez visszatérve pedig majd a srác eldönti, hogyan tovább. Én is javasoltam valamit,meg ő is meg Montez is javasolt valamit. Eldönteni úgyis Ő fogja.

2012. dec. 4. 20:39
 98/196 SSanchez ***** válasza:
55%

Hidd el, tudnék én érvelni ha akarnék, de minek érveljek a multivitamin, omega 3 készítmény, esetleg a tejsavó fehérje, cukor mellett, ha ti holtig állítjátok, hogy ha össze vissza eszel mindent lehet qrvára izmosodni. Nem vagyok nagy szaki a témán belül, nem is állok le vitázni, mert meggyőződésem, hogy a témában több mindenhez hozzátudok szólni, mint ti ketten együttvéve:)

Szokratész, azért áruld már el a nevedet, te nagy focista, és hogy melyik csapatban toltad, rohadtul kíváncsi vagyok rád:)

Azért ha megemeled a zsákot más izmok dolgoznak, mintha kinyomnád fekve ugyanazt a súlyt. Szóval ne linkeljél itt. Te szuper ember vagy, olyan erős vagy mint egy bika, testépítőket leversz a hazai pályájukon, NBI-es focista voltál. Űrhajós nem akarsz lenni? Bocsi te léptél rá először a Holdra.

2012. dec. 4. 21:11
 99/196 bumbi02 ***** válasza:
91%
Tehát SSanchez, te fogod eldönteni hogy ki mire képes, és mire nem? Érdekes hogy Montez teljesítményét szónélkül elhiszed (nem állítom, hogy hazudott, mielőtt belekötnél) , és azt is hogy focizik mellette, de Szokratészét meg egyből vitatod. Mert az lehet hogy egy testépítő, aki súlyokat mozgat focizzon, de egy focista/katona súlyokat emeljen, az már nem?:) Csak az emelhet 80-100-120 kilókat, aki konditerembe jár? Mert akkor legközelebb ledobom a 80 kilót én is, hogy mégse bírom el. De örülök hogy te mindig szólsz, hogy igazából mire képes az ember, és mire nem.
2012. dec. 4. 21:25
 100/196 szokratesz ***** válasza:
91%

"Hidd el, tudnék érvelni ha akarnék..."

Kicsi SS!

Gondolom azt akartad írni, hogy:

Hidd el érvelnék én ha tudnék....

Ez Tőled sokkal reálisabb lenne.

A további felhozott kételmeidre pedig had ne bizonygassak Neked.

Többször említetem már maradj(unk) a témánál ahhoz még úgy sem szóltál hozzá.

2012. dec. 5. 10:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!